- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
Hahaha yerim ya cok sagol cok içten geldi teşekkür ederim. :) Keske tanışıyor olsaydık el öper seker toplardık
Hmmm bayram da iste olmak ona da zor geliyordur biye bayramda çalıştırırlar ki anlamıyorumkocam işte, memlekete gidemedik, çocuklarımla beraber öyle oturup bekliyoruz biz de
hayırlı bayramlar
:):):):) bari bayram namazına gitseydi, bayram gibi hissederdin o zaman.
Hahaha :) benim de bir köpeğim var öpüşüp koklasip bayramlaştık az önce. Senin kız benim kopek :) insallah bir gün karşılaşırız kimbilir. Cocukları cok severim öp benim yerimeOlurdu valla benim 3 yasindaki kizi verirdim yanina unuturdun herseyi zaten. İstanbuldayim bende uzaklarda degilsen bir gun karsilasabilme ihtimalimiz olabilir. Sirinlerin slogani gibi oldu buda uslu bir cocuk olursan sirinleri gorebilirsin gibi
Hahaha evet bende Anlıyorum seni :):):):)
Cok yorgun oluyor ...hani onu da anliyorum ....
ama kendimi daha cok anliyorum
Teşekkür ederim zaten bende su an kendimi sizlerle hissediyorum iyi geliyor Var olun hepinizdeİyi bayramlar yalnız değilsin bak biz varız
Evet film iyi fikir galiba :) demekki hepten yanlız olan bir ben değilmişim :):) ne seyredeceksin peki?cnm bende yalnızımhatta yalnızların en yalnızı aılem ayvalıkta. sevgılım yok zaten.. ben calıstıgım ıcn ıstanbuldayım. bugun evdeyım ama yarın calıscagım ıcın yalnızlık hısetmıcem sanırım. yalnızsan sana tavsıye fılm bakabılırsın ben aksama ızlemeyı planlıorum :)
Varolun tesekkurler canımiyi bayramlarrrr .. olsun yalnız değilsin biz varız :))
Hahahah daha ne olsun Allah bozmasın neşenizi artırsın canımHayirli bayraamlar herkese.
Biz de babannemdeyiz, babam bahcede et ile ugrasiyor, annem basinda cay icip babami oyaliyor. Kiz kardesim amcamin kafasini traş ediyor.Ben de karin agrisi ile oturuyorum.
Hahahah daha ne olsun Allah bozmasın neşenizi artırsın canım
Ohh keske yerinde olsam şaka şaka :)) ya gez toz eğlen keyfine bak ohh miss[/QUOTE][QUOkeşke yeerasude, post: 42747527, member: 705066"]Bayrami yanlız geçirecek var mi aranızda? Ben mesela yanlız Olacağım, ailem uzakta zaten babam su an benimle konuşmuyor gidemiyorum. Sözlüm deseniz ayni sehirdeyiz ama aramız limoni bitmiş gibi birsey yani.
Evet bayramlara akayim dimiOhh keske yerinde olsam şaka şaka :)) ya gez toz eğlen keyfine bak ohh miss
Aynen ya şöyle güzel giyin süslen koy sırt çantana kahveni ohhh çık yollara bisiklet sür,yürüyüş yap,ormanlık bi yerde kitap oku,eğlen eglen missslrr gibi hayat kısaEvet bayramlara akayim dimi
Haklisin hayat kısa. Ben yollara koyulayim bu gün[/QUOTE]Perasuçok eğlen benimst: 42747982 .!.:Aynen ya şöyle güzel giyin süslen koy sırt çantana kahveni ohhh çık yollara bisiklet sür,yürüyüş yap,ormanlık bi yerde kitap oku,eğlen eglen missslrr gibi hayat kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?