Yanliz Bayram

Hahaha yerim ya cok sagol cok içten geldi teşekkür ederim. :) Keske tanışıyor olsaydık el öper seker toplardık

Olurdu valla benim 3 yasindaki kizi verirdim yanina unuturdun herseyi zaten. İstanbuldayim bende uzaklarda degilsen bir gun karsilasabilme ihtimalimiz olabilir. Sirinlerin slogani gibi oldu buda uslu bir cocuk olursan sirinleri gorebilirsin gibi

Olurdu valla benim 3 yasindaki kizi verirdim yanina unuturdun herseyi zaten. İstanbuldayim bende uzaklarda degilsen bir gun karsilasabilme ihtimalimiz olabilir. Sirinlerin slogani gibi oldu buda uslu bir cocuk olursan sirinleri gorebilirsin gibi
Hahaha :) benim de bir köpeğim var öpüşüp koklasip bayramlaştık az önce. Senin kız benim kopek :) insallah bir gün karşılaşırız kimbilir. Cocukları cok severim öp benim yerime

Hayirli bayraamlar herkese.

Biz de babannemdeyiz, babam bahcede et ile ugrasiyor, annem basinda cay icip babami oyaliyor. Kiz kardesim amcamin kafasini traş ediyor. Ben de karin agrisi ile oturuyorum.

cnm bende yalnızım hatta yalnızların en yalnızı aılem ayvalıkta. sevgılım yok zaten.. ben calıstıgım ıcn ıstanbuldayım. bugun evdeyım ama yarın calıscagım ıcın yalnızlık hısetmıcem sanırım. yalnızsan sana tavsıye fılm bakabılırsın ben aksama ızlemeyı planlıorum :)

Dağılın bakalım,daimi yalnız geldi,kahvaltımı ettim,duş,gıyınıp gezicem avm uğrıcam,kızmayın ama ben bu bayram duygusallığını hıç anlamıyorum,her zaman kı gıbı bır gun,kötü hıssedecek bışey değil,gayet mutluyum,bayramlar mübarek ama ben bayram sevmezdim eskıden,kötü anıları var,şimdi barıştım bayramla,ama sıradan bır gun,İstanbul'da bu kadar tozulacak yer varken ne yalnızlığı anlamdım

Evet film iyi fikir galiba :) demekki hepten yanlız olan bir ben değilmişim :):) ne seyredeceksin peki?

Hayirli bayraamlar herkese.

Biz de babannemdeyiz, babam bahcede et ile ugrasiyor, annem basinda cay icip babami oyaliyor. Kiz kardesim amcamin kafasini traş ediyor. Ben de karin agrisi ile oturuyorum.
Hahahah daha ne olsun Allah bozmasın neşenizi artırsın canım

[QUOkeşke yeerasude, post: 42747527, member: 705066"]Bayrami yanlız geçirecek var mi aranızda? Ben mesela yanlız Olacağım, ailem uzakta zaten babam su an benimle konuşmuyor gidemiyorum. Sözlüm deseniz ayni sehirdeyiz ama aramız limoni bitmiş gibi birsey yani.[/QUOTE]
Ohh keske yerinde olsam şaka şaka :)) ya gez toz eğlen keyfine bak ohh miss

Ohh keske yerinde olsam şaka şaka :)) ya gez toz eğlen keyfine bak ohh miss[/QUOTE]
Evet bayramlara akayim dimi

Ohh keske yerinde olsam şaka şaka :)) ya gez toz eğlen keyfine bak ohh miss
Evet bayramlara akayim dimi[/QUOTE]
Aynen ya şöyle güzel giyin süslen koy sırt çantana kahveni ohhh çık yollara bisiklet sür,yürüyüş yap,ormanlık bi yerde kitap oku,eğlen eglen missslrr gibi hayat kısa

Evet bayramlara akayim dimi
Aynen ya şöyle güzel giyin süslen koy sırt çantana kahveni ohhh çık yollara bisiklet sür,yürüyüş yap,ormanlık bi yerde kitap oku,eğlen eglen missslrr gibi hayat kısa [/QUOTE]
Haklisin hayat kısa. Ben yollara koyulayim bu gün

Perasuçok eğlen benimst: 42747982 .!.:
Aynen ya şöyle güzel giyin süslen koy sırt çantana kahveni ohhh çık yollara bisiklet sür,yürüyüş yap,ormanlık bi yerde kitap oku,eğlen eglen missslrr gibi hayat kısa
Haklisin hayat kısa. Ben yollara koyulayim bu gün[/QUOTE]
Haydi bakayım cok eglen benim içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…