Bayrami yanlız geçirecek var mi aranızda? Ben mesela yanlız Olacağım, ailem uzakta zaten babam su an benimle konuşmuyor gidemiyorum. Sözlüm deseniz ayni sehirdeyiz ama aramız limoni bitmiş gibi birsey yani.
Eşiminde benimde ailelerimiz memlekete gitti. Eşim kurban kesmeye gitti. Bende prensesle oturuyorum. Sabahtan beri 2 defa kaka temizledim sonra halıya dökülen sütü sildim. Karşımda ıkınıyor. Muhtemelen yine kaka seansımız var. Benim bayramımda böyle geçiyor
Bayrami yanlız geçirecek var mi aranızda? Ben mesela yanlız Olacağım, ailem uzakta zaten babam su an benimle konuşmuyor gidemiyorum. Sözlüm deseniz ayni sehirdeyiz ama aramız limoni bitmiş gibi birsey yani.
Herseye ragmen zaman durmuyor devam edıyor yalnızlık zor.. Bıyerlerde tanısmasakta konuşabiliyoruz:) nıce bayramlara sevdıklerınle.. Babanı ve sözlunu kırgın olsanda ara ..
Ayrıca hava cok guzel kendıne bişiler ısmarla :)
Herseye ragmen zaman durmuyor devam edıyor yalnızlık zor.. Bıyerlerde tanısmasakta konuşabiliyoruz:) nıce bayramlara sevdıklerınle.. Babanı ve sözlunu kırgın olsanda ara ..
Ayrıca hava cok guzel kendıne bişiler ısmarla :)
ben de yalnızım ailem memlekete gitti ben orda börtü böcek falan var diye yatamıyorum diye gitmedim. yalnızlıktan ne kadar akrabam var hepsinin bayramını kutladım aradım, hepsi şokta
bugün evde mutfak dolaplarını yağçözle sildim sıkıntıdan, yarın da artık gezmelere başlarım, herşey bir yana bi kavurma olsa yerdim be, en çok o koydu yemek yapmaya üşendim tost yedim geçtim. :)