Yanlız yaşama

Kekikotu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2017
932
1.436
113
Merhaba iyi geceler sizlerin de fikrini almak istedim.27 yaşındayım ailemle yaşıyorum aile dediğime bakmayın hiçbir zaman gerçekten ailem olmadı. Bu yıl memleketime atandım. 4 yıl sonra tayin hakımız oluyor nasipse tayini alıp başka yere gideceğim. Evlilik falan hiçbir zaman düşünmüyorum,bazı sebeplerden dolayı, şunu diyorum tek başına yaşamak zor mu tek başına yaşayanlar fikir verebilir mi?

Hiç zor değil.Ben yaşadım... Heleki calısan bır ınsan isen kalan boşluklarda arkadaşlarınla zaman gecirmek gelıp gıtmek guzel oluyor.. Evınde yalnız kafa dinlemek te ayrı guzel tabıkı :)

Zor degil hatta cok guzel. Hersey istedigin gbii oluyor. Canin istediginde tlf kapat haftasonu yat dinlen yada bazen ust uste her aksam disarda ol. Yalniz yasadiginda bir parca peynir ekmek yerim deyip yemek yapmama luksu bile mukemmel.

Ben korkmuyorum birilerinin eve girmesinden korkmaksa bu merkezi yerlerde ailelerin yaşadığı bır apartmandan tutun evinizi.

İnsanlardan genel korkmaksa ailemizle yasasakta tehlikeli zaten insanlar.

Arkadasta edınırsınız calısırken, her seyınızı anlatıp ıcınıze fazla sokmadan kahvenizi ıcer alısverıs yapar ayrılırsınız. Guven konusunda gozu kapalı olmayın yeter

Canın isterse temizlersin evınızı istemezse temızlemezsınız, canınız isterse yemek yapar istemezse dısarıda söylersiniz.
Canınız isterse yatağınızın ıcınde cekırdek yer odanın ortasında saclarınıza maşa yaparsınız.
Istedıgınız saatte insan ağırlar sevmediğiniz insanlar gelemeyecegı ıcın yapmacık yapmacık hosgeldin demezsiniz.

Ozgurluk guzel sey. Yalnızlık sıkıcı. İkisinin dozunu tutturur Bı de duzgun Bı yerden duzgun bu apartmandan ev tutarsanız mutlu bile olursunuz yalnızken.

Çok rahat yaşarsın. Sadece arkadaşlarına ve komşulara dikkat et o kadar

Ben 17 yaşında başladım yalnız yaşamaya...27 olmuşsun zaten artık yalnız yaşaman gerek bence...Bi düzen oturttuktan sonra zor değil zevkli...Sosyal bir hayatın olursa yalnız yaşamak koymaz o kadar ama evlenmeyi de cok geciktirme

Bu yıl tek yaşıyorum.Gerçi tek değilim 3 minik ev arkadaşım(muhabbet kuşu) var Karışan birinin olmaması,kendi düzeninin olması,istediğin yemeği pişirmek(istediğin saatte hele de ) banyoya filan rahat rahat girmek,güzel oluyor.

20 yaşında atandım ve evlenene kadar tek basima yaşadım ve dünyanın engüzel şeyi bu.Bir kadının özgür olması kadar güzel bisey yoktur bu hayatta ama sizin daha 4 yılınız varmış yerinizde olsam şu anda ayrı eve çıkardım.

küçücük bir ilçe malesef mümkün değil. Çok üzgünüm keşke başka yerleri yazsaydım tercihlerde.

Hic yalniz yasamadim ama evlenip ayri eve cikmak kendi keyfine gore davranmak guzelse tek basina yasamak daha da guzeldir. Yemek temizlik misafir vs hersey keyfine gore ilerlicek canin istemezse yapmama luksun olur. Ben evde tek yatamayan versiyonum bu sebepten esim gecedeyken annemlerde kaliyorum ama evde kendi keyfime olmaya oyle alismisim ki zorlaniorm. Bence tek yasadigini komsu ve arkads grubuna belli etmeden denemelisin.

4 yıl var daha neler neler değişir o kadar yılda.. Bi an önce yalnız yaşamalısınız artık 27 bunun için geç bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…