şunu diyorum yani korkar mıyım? yanımda birilerini ister miyim? Daha önce hiç tek kalamadım.Zor degıl. Ne konuda fikir istiyorsunuz mesela?
Çok rahat yaşarsın. Sadece arkadaşlarına ve komşulara dikkat et o kadarMerhaba iyi geceler sizlerin de fikrini almak istedim.27 yaşındayım ailemle yaşıyorum aile dediğime bakmayın hiçbir zaman gerçekten ailem olmadı. Bu yıl memleketime atandım. 4 yıl sonra tayin hakımız oluyor nasipse tayini alıp başka yere gideceğim. Evlilik falan hiçbir zaman düşünmüyorum,bazı sebeplerden dolayı, şunu diyorum tek başına yaşamak zor mu tek başına yaşayanlar fikir verebilir mi?
Merhaba iyi geceler sizlerin de fikrini almak istedim.27 yaşındayım ailemle yaşıyorum aile dediğime bakmayın hiçbir zaman gerçekten ailem olmadı. Bu yıl memleketime atandım. 4 yıl sonra tayin hakımız oluyor nasipse tayini alıp başka yere gideceğim. Evlilik falan hiçbir zaman düşünmüyorum,bazı sebeplerden dolayı, şunu diyorum tek başına yaşamak zor mu tek başına yaşayanlar fikir verebilir mi?
Bu yıl tek yaşıyorum.Gerçi tek değilim 3 minik ev arkadaşım(muhabbet kuşu) varMerhaba iyi geceler sizlerin de fikrini almak istedim.27 yaşındayım ailemle yaşıyorum aile dediğime bakmayın hiçbir zaman gerçekten ailem olmadı. Bu yıl memleketime atandım. 4 yıl sonra tayin hakımız oluyor nasipse tayini alıp başka yere gideceğim. Evlilik falan hiçbir zaman düşünmüyorum,bazı sebeplerden dolayı, şunu diyorum tek başına yaşamak zor mu tek başına yaşayanlar fikir verebilir mi?
Alışınca zor diye bir şey yok. Tadını alınca asıl birileriyle yaşamak zor olur. Bu arada,yanlız değil,yalnız.
[/QUOT Aslında çok dikkat ederim . Ama dikkatsizliğime gelmiş. Biri kelimeyi yanlış söyleyince düzeltmemek için kendimi zor tutuyorum .Teşekkür ederim.
küçücük bir ilçe malesef mümkün değil. Çok üzgünüm keşke başka yerleri yazsaydım tercihlerde.20 yaşında atandım ve evlenene kadar tek basima yaşadım ve dünyanın engüzel şeyi bu.Bir kadının özgür olması kadar güzel bisey yoktur bu hayatta ama sizin daha 4 yılınız varmış yerinizde olsam şu anda ayrı eve çıkardım.
Hic yalniz yasamadim ama evlenip ayri eve cikmak kendi keyfine gore davranmak guzelse tek basina yasamak daha da guzeldir. Yemek temizlik misafir vs hersey keyfine gore ilerlicek canin istemezse yapmama luksun olur. Ben evde tek yatamayan versiyonum bu sebepten esim gecedeyken annemlerde kaliyorum ama evde kendi keyfime olmaya oyle alismisim ki zorlaniorm. Bence tek yasadigini komsu ve arkads grubuna belli etmeden denemelisin.Merhaba iyi geceler sizlerin de fikrini almak istedim.27 yaşındayım ailemle yaşıyorum aile dediğime bakmayın hiçbir zaman gerçekten ailem olmadı. Bu yıl memleketime atandım. 4 yıl sonra tayin hakımız oluyor nasipse tayini alıp başka yere gideceğim. Evlilik falan hiçbir zaman düşünmüyorum,bazı sebeplerden dolayı, şunu diyorum tek başına yaşamak zor mu tek başına yaşayanlar fikir verebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?