Yanlız yaşamak korkutucu

meltemkirlangic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
277
89
28
31
Çokta benimle alakalı değil bir arkadaşım için yardım istiyorum sizden.Arkadaşımın annesi konyada yıllardırda yakın bir kız arkadaşının evinde yaşıyordu şimdi ayrı eve çıkıyor bu süreçte biz arkadaşları olarak ne yapmalıyız yanlız bırakıp caydırmalı mı onunla olup alışmasınımı sağlamalıyız? (Annesi Konya da ailesiyle yaşıyor yıllardır gelmeyide düşünmüyor zaten kızıylada ilgilendiği söylenemez)

hiç bişey anlamadım, bir annesi yakın bir arkadaşıyla yaşıyor demişsin, bir annesi ailesiyle yaşıyor demişsin

10 kez felan okuduktan sonra anlayabildim sukur tamamda bu durumda arkadasa birsey mi yapmak duser oyle bir sorumlulugumu var anlamadimki hic beni bu kadar dusunen bir arkadasim olmadi

Sen kimin arkadaşısın annenin mi kızının mı?

Sizi ilgilendiren bi durum yok ortada ister ayrı eve çıkar ister ev arkadaşı bulur.

Endişeleniyo olamazmıyım yani oturacağı semtten korkuyorum yanında kaldığı arkadaşı beni arayım sıkıntılarını anlattı bende buraya yazdımda yanlş anlaşılıyorum galiba

10 kez felan okuduktan sonra anlayabildim sukur tamamda bu durumda arkadasa birsey mi yapmak duser oyle bir sorumlulugumu var anlamadimki hic beni bu kadar dusunen bir arkadasim olmadi
onların arasında kardeş gibi bir bağ var yanı 3 yıldır aynı evde yaşıyolar oda korkuyor haliyle arkadaşı biraz anaç yapıya sahip

Endişeleniyo olamazmıyım yani oturacağı semtten korkuyorum yanında kaldığı arkadaşı beni arayım sıkıntılarını anlattı bende buraya yazdımda yanlş anlaşılıyorum galiba
Endişelendiginiz icin kadının evine bi süre gitmeyeceksiniz anlaşılan,anlıyorum

Oturacağı konum çok endişelendiriyor bizi çok düzgün biyerde değil çünki

O ne demek oturacağı konum

Yani çoğu yer dışarıdan kötüdür de içi o kadar beter değildir

Ömrümün 15 yılını Ankara da genelevlerin önünde otobüs dolmuş vs bekleyerek geçirdim hiç tacize uğramadım

Bir arkadaşın var düşün 3 yıldır aynı evde yaşıyosunuz yapın gereği biraz anaçsın ve korkuların oluşuyor napıcak tek başına diye
Arkadaşınız çocuk değil anladığım kendi kararlarını verebilecek yaşta, zaten yıllardır aileden uzakta yaşayıp kendi ayaklarının üstünde duruyormuş.
Hem tek başına napıcak diye düşünce mi olur ? Yalnız yaşamanın korkulacak öcü gibi bakılacak nesi var ben 3 yıl yalnız yaşadım, hayatımın en güzel, en sakin zamanlarıydı belki de. Niye korkutuyorsunuz kızı?

yorumlari okuya okuya konuya vakıf olabildim sonunda anladim arkadasinizi cok seviyorsunuz kardes gibi onun icin endiseleniyorsunuz ama bu onun tercihi yapabileceginiz bir sey yok bu hayatta insanlar tercihler yaparlar ve sonuclarini kendileri yasarlar onun yerine endisenlemeyi birakin bence kendinizi dusunun biraz ayri eve cikacak yasta bir bireyse herseyin farkindadir kendinize boyle bir misyon yuklemeyin kimse kimsenin annesi degil ki dediginize gore annesi bile sorun etmiyormus arkadassiniz fikrinizi soyleyin ne karar alirsa destek olun okadar benim fikrim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…