- 15 Temmuz 2016
- 277
- 89
- 28
- 31
- Konu Sahibi meltemkirlangic
-
Çokta benimle alakalı değil bir arkadaşım için yardım istiyorum sizden.Arkadaşımın annesi konyada yıllardırda yakın bir kız arkadaşının evinde yaşıyordu şimdi ayrı eve çıkıyor bu süreçte biz arkadaşları olarak ne yapmalıyız yanlız bırakıp caydırmalı mı onunla olup alışmasınımı sağlamalıyız? (Annesi Konya da ailesiyle yaşıyor yıllardır gelmeyide düşünmüyor zaten kızıylada ilgilendiği söylenemez)
Oturacağı konum çok endişelendiriyor bizi çok düzgün biyerde değil çünkiarkadaşınızı niye caydırmak istiyorsunuz ? bu şekilde tek başına yaşayan bir sürü bayan var..tek başına yaşamanın sorumluluğunu kaldıracak biri değil diyemi düşünüyorsunuz
Sen kimin arkadaşısın annenin mi kızının mı?
Sizi ilgilendiren bi durum yok ortada ister ayrı eve çıkar ister ev arkadaşı bulur.
onların arasında kardeş gibi bir bağ var yanı 3 yıldır aynı evde yaşıyolar oda korkuyor haliyle arkadaşı biraz anaç yapıya sahip10 kez felan okuduktan sonra anlayabildim sukur tamamda bu durumda arkadasa birsey mi yapmak duser oyle bir sorumlulugumu var anlamadimki hic beni bu kadar dusunen bir arkadasim olmadi
Bir arkadaşın var düşün 3 yıldır aynı evde yaşıyosunuz yapın gereği biraz anaçsın ve korkuların oluşuyor napıcak tek başına diyederdiniz ne anlamadım isterse yalnız yaşasın siz mi ödeyeceksiniz kirasını?
Endişelendiginiz icin kadının evine bi süre gitmeyeceksiniz anlaşılan,anlıyorumEndişeleniyo olamazmıyım yani oturacağı semtten korkuyorum yanında kaldığı arkadaşı beni arayım sıkıntılarını anlattı bende buraya yazdımda yanlş anlaşılıyorum galiba
PardonBir de yanlız değil yalnız.
Oturacağı konum çok endişelendiriyor bizi çok düzgün biyerde değil çünki
Bahsettiğimiz yer mamakta ozaman biliyorsunuzdur az çokO ne demek oturacağı konum
Yani çoğu yer dışarıdan kötüdür de içi o kadar beter değildir
Ömrümün 15 yılını Ankara da genelevlerin önünde otobüs dolmuş vs bekleyerek geçirdim hiç tacize uğramadım
Pardon
Pardon
Arkadaşınız çocuk değil anladığım kendi kararlarını verebilecek yaşta, zaten yıllardır aileden uzakta yaşayıp kendi ayaklarının üstünde duruyormuş.Bir arkadaşın var düşün 3 yıldır aynı evde yaşıyosunuz yapın gereği biraz anaçsın ve korkuların oluşuyor napıcak tek başına diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?