yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

Geçen hatta bi konu vardı
Eşi konu sahibini aldatmış ayrılmışlar, başka kadınla evlenmiş
Sonra da gelmiş konu sahibi ile ilişki yaşamış
Konu sahibine senin o kadından ne farkın kaldı dedik
Ama benim çocuklarımın babası diyo, ne alaka aldatmak mübah mı oluyo o zaman
Binbir çeşit insna var burda
Ha bi de korunmadım acaba hamile miyim diyorum size, konuya yorum diyodu.

Son düzenleme:

bence zaten kendisini düşündüğü için ayrılmıyo...yapılacak şey belli...boşanmayacaksa bile susup oturmak doğru değil...kurulu düzeni bozmak zor geliyo olabilir...

ayyy hatırladım yaa çok sinir olmuştum ben yorum bile yazmamıştım..

tövbe Yarabbim daha neler duyacağız

aaa evet bir de o vardı,
bu sefer bambaşka biri olmuş tanıyamadım onu deyip adamla sevişmiş
sinirimden gülmeye başlıyorum artık bazı konulara bakınca.
hamile mi ki

yok artık,cidden mi
bak sinirim oynadı böyle gülüyorum şu anda

yok artık,cidden mi
bak sinirim oynadı böyle gülüyorum şu anda

nasıl yaa, görmediniz mi o konuyu
tam ibretlikti, kıyamet alameti gibi
boşanma evraklarına bile baktım onu boşayıp tekrar beni alacak modunda bir ablaydı,
sevişmiş bir de hamile miyim diye dertleniyor

Son düzenleme:
Valla gerçek kızlar
Kayısı büyüklüğünde akıntım var acaba hamile miyim diye de detaylı anlatıyodu
Biraz kalayladık ama pek bi sakindi
Çeşit çeşit insan var, bazen diyorum okuma boşver sinir olduğunla kalıyosun

Baba olmak ayrı bişey.
Koca olmak ayrı bişey.
İkisini birbirine karıştırmayın.
Bu adam sizi aldatmış, sonra aynı kadınla ikinci kez aldatmış. Belkide şuanda da başka bir kadınla aldatılıyorsunuz.
Bunun sonu gelmez. Kendinizi kandırmayın. Ve çözüm aramayın.
İki seçeneğiniz var ya bu evliliği bitirirsiniz gönlünüz huzura kavuşur, yada devam ettirirsiniz ancak herdaim aldatılmayı göze alarak bunu kabullenerek, çözüm aramayarak.

O adamdan size hayır gelmez. Hiç hayal kurmayın.

Olede dusundum...ama yrni geldim.ailemin yaninda...tekrar gidemezdim.ki bosanma kirkuau var esimde.o yonden eminim.birakio giderim diye tekrar cesaret edemeyecegini dusunuyorim.ikincisinde hersey topladim gidiOdum fakat engel oldu.bende kandim...ondan sonra gorusmedide.fakat unutamjyorim iste.

Sen yine de tavrını koru derim.Bahanelerin ardına saklanma.

o bizi nasıl kalaylamıştı ama.hemde fecii:) hayatımda duymadığım küfürlerdi.
neyse konu sahibi,aslında yapılması gereken belli. ama hayat senin hayatın. bunu yok sayabileceksen devam et. ama bunu unutabilecek kadın daha anasının karnından doğmadı.

Son düzenleme:

Burda kalirsam yapa yanliz olurum...ailemin yanina gitmem daha mantikli...burda kalitsam calismam gerek.ozamannoglumamkimmbakacak?
Ailemede yuzdeyuz bosanma.karari almadan demek istemiyorum.esimin ailesine aoledim.onlarda tepli gosterdiler....benim.yanimda olduklatini soylediler.asla bosandiktan sonrada esimi af etmeyeceklerini solediler

Yok herkese cvp vermeye calisiyorum.herseyi okuyorum...ve inanin en bastan sizlerle.paylasmadigima.pismanim....simdi kac hafta gecti aradan.en basta dhaa kolay olurdu bosanmam.evt ben okusaydim bosan derdim...ama insan yasayacaklarini tam olarak anlayamiyo....hep iglum aklima geliyo bosanmayi dusununce.bi yandanda ona daha iyi bi hayat veririm basarabilitim.diyorum.....yani ozetle karman cormanim....

Adam 2 kere aldatmış daha ne ben anlamıyorumm..
Hanii 2 kez aldatılmadan ne gibi bi sonuç elde edebileceğinizi düşünüyorsunuz..
Öyle bir babayı mı örnek alıcak, şimdi küçük anlamıyor ama ilerde..
Sizde aldatın eşinizi, bakalım ne tepki vericek..
Anında koyar kapının önünee anındaa...
Ha birdee çocuğu bile alır elinizdenn...
Ve siz hala ne yapıcam diye bize soruyorsunuz..
Entapi kurun birazz..

Son düzenleme:

Teselli versigi icinmi o kadini arzuladigini dusunuyorsunuz

şu an çalışıyorsunuz sanıyordum???
ben de çalışıyorum oğlum 3 aylıktı işe başladım,bakıcıya bıraktım.
tabii yalnız başına çocuk yetiştirmek zor,ama onursuz bir hayat sürmekten iyidir,kusura bakmayın..bir de ailesinin sözlerine takmayın,o adam onların evladı,karısını aldattı diye silmezler..
siz kendinize güvenmiyor,cesaret edemiyorsunuz,o yüzden devam etme kararınızı da çocuğa yüklemeyin lütfen,çocukla değil tammen sizinle ilgili bir konu bu..

Dogru ikimcisinde aslinda en dogruau gitmekti..ki ole de yapacaktim.esim birakmadi hemde ailesine anlattim onlarda cok uzuldu ve destek oldular..bende tekrardan denedm.denoyorum...aslinda o babalik duygusunu dahi hak etmiyor....yavrimda okadar bagliki...

bir de siz kendi çocuğunuzu düşünürken bir de rica edicem;o kürtajla alınmak zorunda kalan çocuğu da bir düşünün.kocanız oalcak adamın haysiyetsizliği yüzünden oldu bunlar üstelik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…