o adamla seviştiğine emin olabilirsin.
kaç kere okuduk burda, boşanmayı düşünürken hamile kaldım diyenleri.
ööğğğkkkk
ileri falan gitmedin ben de aynı şekilde düşünüyorum bu tarz konuları okuyunca.
midem bulanıyor,
korunsalar bari bir de o ara hamile kalanlar oluyor.
nasıl bir libidodur anlamak mümkün değil.
offf daha fazla dagıtmayayım konuyu devam ettikçe asabım bozuluyor.
aynen, çocuklar da tam tersi "çekmeseydin" modunda oluyorlar.. ah anam-garip anam devri değil içinde bulunduğumuz zaman.. insanın evladını düşünebilmesi için önce kendisini düşünmesi gerekiyor.. uçaklarda bile oksijen maskesini bile önce ebeveynler takıyor, sonra çocuklara takılıyor.. keşke konu sahibi oğlunu düşündüğü kadar kendisini düşünse, ikisi de kurtulacak..
Geçen hatta bi konu vardı
Eşi konu sahibini aldatmış ayrılmışlar, başka kadınla evlenmiş
Sonra da gelmiş konu sahibi ile ilişki yaşamış
Konu sahibine senin o kadından ne farkın kaldı dedik
Ama benim çocuklarımın babası diyo, ne alaka aldatmak mübah mı oluyo o zaman
Binbir çeşit insna var burda
Ha bi de korunmadım acaba hamile miyim diyorum size, konuya yorum diyodu.
yok artık,cidden mi
bak sinirim oynadı böyle gülüyorum şu anda
Yani,senin kocan,seni aldattı ama güvenini kazanmak yerine,şu üstte kırmıza boyadığım sebepten ötürü yine aldattı öyle mi? Yani seni aldattığı için,doğal olarak her insan gibi güvenin sarsıldığı ve soğuk olduğun için suçlusun öyle mi.Bak çocuğu mocuğu bahane etme.Siz ayrılsanız da ayrılmasanız da o çocuk onun,ayrıykende bakmak ilgilenmek mecburiyetinde.Onu heyecanlandırmaktan,bahsediyorsun,kadını suçluyorsun.O kadın olmasa bir başkasıyla aldatmayacak mı bu adam seni.Bugün çocuğunu düşünüyorsun diyelim,yarın bu adam seni terkettiğinde,başkasından da çocuk peydahladığında ne yapacaksın.Sen böyle pasif olduğun sürece,sürekli alttan alıp kendini suçladığın sürece,çocuğum için dediğin sürece,affettiğin ve kadınları suçladığın sürece daha çooookkk aldaılırsın.Adamda geçer karşına bana güvenmedin soğuktun hakettin der.İyi ki de güvenmemişsin.Ne yapacaktın Canım cicim aman başka kadınlara gitme diye pohpohlayacakmıydın.Seni teselli etmemişte sen onun derdindesin.Sen bu kafayla boşanmazsın ama en azından Allah aşkın ŞU KOCALARINIZA BİR TAVIR KOYUN YA.BİR BLÖF ATIN1 AYLIĞINA DA OLSA EVİ TERKET.KESİN BOŞANACAĞIM KORKUSU SAL.GÖZÜ KORKSUN.
Olede dusundum...ama yrni geldim.ailemin yaninda...tekrar gidemezdim.ki bosanma kirkuau var esimde.o yonden eminim.birakio giderim diye tekrar cesaret edemeyecegini dusunuyorim.ikincisinde hersey topladim gidiOdum fakat engel oldu.bende kandim...ondan sonra gorusmedide.fakat unutamjyorim iste.
Valla gerçek kızlar
Kayısı büyüklüğünde akıntım var acaba hamile miyim diye de detaylı anlatıyodu
Biraz kalayladık ama pek bi sakindi
Çeşit çeşit insan var, bazen diyorum okuma boşver sinir olduğunla kalıyosun
iyi bir işiniz ve maddi gücünüz var,çocuk sahibi bir kadınsınız,ne demek ailem burda bırakmaz beni? sizin kararınız sizin hayatınız..
ailenize de çocuğunuzun babasıyla görüşmesi için burda kalacaüınızı söylersiniz olur biter,zorla alamazlar ya sizi oraya..
nedir bu kadar kendinize güvensiziliğiniz,nerdeyse adamın sırtınız sıvazlayıp,olur öyle şeyler ben de hatalıydım diyip tekrar koynunuza alacaksınız..
ailenize gerçeği söyleyin bence.oğlunuza da anlayabileceği yaşa geldiğinde doğruyu söyleyebilrsiniz.ama zaten çok küçük olduğu için ayrılık onun için sorun olmaz. ailesini, ayır evlerde kabullencektir. yaş büyüdükçe ayrılığı kabullenmesi daha zor olur çocukların..
hiç de öyle güvensiz bir kişiliğe sahip olmaz,bu tamamen sizin ayrılıktan sonraki davranışlarınızla iligili.neler düşünüyorsunuz öyle ?? herkes öyle diyecek böyle diyecek falan.ne alakası var kim ne desin yıllar sonra çocuğunuza ki?
üstelik hayat başkaları için yaşanmayacak kadar kısa..o ne düşünür derken ,hem kendi hem çocuğunuzun hayatını heba edeceksiniz..
Oğlunuz bunu ileride bir şekilde öğrenecek ya annesine karşı ne hissedecek, annem ne cefakar kadındır mı diyecek, annem ne kadar pasif, güçsüz bir kadınmıymış diyecek. Her ihtimal olası bunu unutmayın, oğlunuz yaşamak için dünyanın en güzel bahanesi ama nolur onu eşinizin tinetsizliğini örtmek için kullanmayın, yazıktır. Kolay değil yaşadıklarınız ama biraz takkeyi önünüze koymakta fayda var
Sizden çok bizler,sadece okuyanlar sinirlenmiş duruma,hazmedememiş.ne kadar az cevap vermişsiniz buraya bile..siz hep geriye giderseniz tabi ki her şey üstünüze gelir.kendinize gelin,silkinin,siz okusaydınız herhangibirimizin böyle bir durumunu ne yorum yapardınız?lütfen büyük fotoğrafı görün!!!...
Hayir biliyorim.tabiki...ama sizin desiginiz gibide duaununce cinnet geciri insan....o tarafi cok aciiii...Şaka galiba:44:
Evlenmeden öncek yaşanan beraberliklerle, evliyken yaşanan beraberlikler arasında farkı bilmiyorsun daha. Oturmuşuz bunca insan da derdine çözüm üretiyoruz.
valla canım hiç züğürt tesellisine girme ben evlendiğimde bakire idim eşimde bakirdi birbirimizi keşfetmeyi öğrendik yani evet harama uçkur çözmeyen adamlar var sakallı sarıklı biçok tipten daha muhafazakar ve sebatlı bi insan eşim bu konularda, dini hassasiyetleri çok fazla, ayrıca evlenmeden önce başka kadınlarla olması ayrı evlilik içinde aynı kadınla 2 kez aldatmak ve bilinen 1 kez kürtaj işine girmek ayrı halada kadını arzuluyo belli ki aynı şey mi ikisi
Burda kalirsam yapa yanliz olurum...ailemin yanina gitmem daha mantikli...burda kalitsam calismam gerek.ozamannoglumamkimmbakacak?
Ailemede yuzdeyuz bosanma.karari almadan demek istemiyorum.esimin ailesine aoledim.onlarda tepli gosterdiler....benim.yanimda olduklatini soylediler.asla bosandiktan sonrada esimi af etmeyeceklerini solediler
yazdıklarınızı okurken size üzülmekten çok,kızdım diyebilirim!siz eşinize bir şans vererek ona olan sevginizi,ikinci şansı vererekte ona olan zaafınızı göstermişsiniz dolayısyla sizin bidiğiniz 2 kez,kimblilir belkide bilmediğiniz kaç kez aldatıldınız!!!
oğlum için iyi bir baba diyorsunuz peki hiç düşündünüz mü?siz oğlunuza,bu psikolojiyle iyi bir anne olabilicek misiniz???
her kadın kendi ayakları üzerinde durabilir ve unutmayın ilk kez boşanan anne-baba siz değilsinz!çocuğumun annesine saygı duymayan bir baba ile büyümesindense onsuz büyümesini tercih ederim!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?