Ayyy,ne kadar sinir deposusunuz sinirlenmekten başka işe yaramazmısınız siz mideme kramplar girdi...Ya bazı kadınlar bazı kadınlara yönelik konular açıyor çok haklılar.Şu halebakın..psikolojik bir yardım yok git boşan..oldu be... ortada bir yuva var onuherkes der önemli olan başlakarını gormedgını gorebilmekk..o kadının yerıne koymak yok kendını zaten kadıncağız aklı var fikri var zor durumd olsa buraya yardım isyemez o da dusunurde boşanmayı iş o değil....burdakı kadınlar ne kadfa acımasız ne kadar başkalarının fıkrıne tecrubesıne saygısız ..anca klavye başında stres atıyorlar yazmış olmak için uazıyorlar yazıklar olsun sizsn gibi düşünenlere...içinizden çirkinlik sıradanlık sataşmadan başka birşey almıyor....anca saldırın etrafa.. AllH SABIR VERSIN SIZI ALAN ERKEKELRE...HAKİKATEN BÖYLE ACIMASIZ ELEİTIRILERE MARUZ BIRAKIYORSUNUZ TAŞLIYORSUNUZ ÇOK BİLİYORMUŞ GİBİ HERŞEYİ... YAZIK HİÇ YAZMAYIN DAHA İYİİİİ...............!
Teselli versigi icinmi o kadini arzuladigini dusunuyorsunuz
Katılıyorum. Bir de şu var. Siz yıpranıcaksınız yıpranıcaksınız. Belki çocuğunuzun aklının erdiği zaman eşiniz düzelicek. Ama bu sefer siz her şeye sinirlenen bir insan olmuşsunuz. Sonra bir gün kendi çocuğunuz hiç bir şey bilmeden "Ama anne sen de her şeyi sorun yapıyorsun" diyecek. Sizin uğruna her şeye katlandığınız çocuğunuz.
Dogru ikimcisinde aslinda en dogruau gitmekti..ki ole de yapacaktim.esim birakmadi hemde ailesine anlattim onlarda cok uzuldu ve destek oldular..bende tekrardan denedm.denoyorum...aslinda o babalik duygusunu dahi hak etmiyor....yavrimda okadar bagliki...
kısaca; konu sahibi sen boşanmayacaksın, boşanamazsın.. bu adam 1000 kere de yapsa senin hep bir "bahanen" olacak hayata karşı.. "oğlum" diyeceksin, "ailem" diyeceksin, "elalem ne der" diyeceksin.. ama asla boşanmayacaksın.. buna ister mazoşizm de, ister stockholm sendromu farketmez.. o kadın gidecek, başkası gelecek.. bir süre sonra sen kendinde kabahat bulmaya başlayacaksın ve son!
çarşaf çarşaf yazdık, bir kişi hariç hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ve sen herkese aynı cevabı veriyorsun.. bir daha olursa!!!
Bir daha olacak konu sahibi, önemli olan skor değil.. açıkçası eğer silkelenip kendine gelmezsen daha da derine batıyorsun haberin olsun..
sizin kişiliğiniz şuan güvenli misanmıyorum.
oğlunuzu boşansanız da boşanmasanız da etkileyecek durumlar var.
siz evliliğe devam ederseniz ; mutsuz anne-baba. labga eden anne-baba görecek. bu ailede çocuk ne kadar güvenli ve sağlıklı bir birey olabilir?
ana- babanın yaptıgını evlada mal edecek zihniyet varsa da uzak olsun.
ilerde niye boşanmadın babamdan diyecek belki de çocuğun. kocan bu davranışlara devam ederse oğlun büyüyünce dayanamayıp babasına daha da kin güdüp ona şiddet de gösterebilir.
hala bahanen çocuğun mu?
aldatan taraf kadın olsa başkasından çocuk aldırsa acaba kocada herşeye rağmen iyi bi anne der miydi
Tsk ederim kitap.tavsiyesinicin...muhakkak okucam..tavsiyleriniz icin tsk ederim...bende zaten konusmam gerektigini dusunuyorim.ama o ilk adimi atsin istiyorim.bende sıkıntıyi anlasin...konustursun istiyorumöncelikle yazdıklarınızı anlamaktan zorlanıyorum.
bahsettiğim kitap "iyi hissetmek". ordaki bir hikaye bu, tüm kitap bunu anlatmıyor. okumanızı tavsiye ederim.
eşinizden cinsel anlamda ayrı kaldığınız bunun üzerine konuşabilirdiniz. ve arkasından aldatmasıyla ilgili duygularınızı düşüncelerinizi paylaşabilirdiniz. madem affettiniz. sebepleri telafi etme yoluna gidebilirdiniz.
yeni bir evliliği bile düşünebiliyorum diyorsanız, ki yazmışsınız. aslında bu evliliği gözden çıkarmışsınız bana göre. affetmiş olsanız bile.
önerdiğim kitap belki bakış açınızı dğeiştirmekte faydalı olur. böylece affetmenin zorluğunu çekmemiş olursunuz.
dediğim gibi her şey bakış açısı.
burdaki herkes size seni aldatmış nasıl duruyorsun diyebilir.
ama yurtdışında bu böyle değil. onlara normal geliyor. bakış açıları bu.
bu doğru mu yanlış tartışmıyorum ama bakış açınızı düzeltirseniz, en azından gönlünüz rahatlar. evliliğinize normal devam edersiniz.
düzelmiyorsa da ayrılın daha iyi.
siz kendi kararlarınızı veremiyor musunuz yahu,başınıza bi erkek mi lazım illa ki???
ya kocanız ya babanız!!!!!!!!!!!
neyse size bizim fikirler gerekli değil Fatma hanımmmmmmm siz yazın lütfen,birbirinizi anlıyorsunuz ne de olsa..haskadin(ki nickiyle tezat olmuşlar) çocuğum için diyecek,Fatma hnm bu cadı kadınlara bakma,bu devirde herif kolay mı bulunuyor,sefasını başkası sürmesin,bırakma herifi diyecek vs vssss...
Konunun son cümlesi çok tuhaf
Neden böyle kadınlar var ? Evli çocuklu adamlardan ne isterler ?
Kusura bakmada asıl neden böyle hıyarlar var ? Evinde karısı varken başka kadınlara bakan, çocuğundan utanmadan..
Erkekler birazcık öküzdür siz anlatmazsanız anlayamazlar.
Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu ama ben senin gibi duramazdım herhalde
Canını yakardım. Onu gerçekte aldatmasamda altadıyor gibi yapar kan kustururdum. Tüm kanıtları topladıktan sonra boşardım.
Ona aynı şekilde onu aldattığınızı söyleyin ve bu şekilde sizi anlamasını her şeyi unutmasını küçük bir hata olduğunu söyleyin.
Duyduklarının etkisinden çıktığında işte tam olarak benim yaşadıklarımda bunlar ve bu evliliği devam ettirmek istiyorsan beni yeniden kazanmalı ve güvenmemi sağlamalısın yoksa bundan sonra ne ben eski ben olabilirim nede sen bu evliliği devam ettirebilirsin."diyin.
Senin adına çok üzüldüm malesef ki böyle kadınlarda çok, böyle kocalarda. Sen ne Kocanı tutabilirsin yapmasin diye ne de elin kadınlarını. Ilk yaptığında bundan sonrakiler için yapmasina affederek sen izin vermissin zaten. 1 çocuğun varmış sana tavsiyem affetme ve bitir. Aldatmanin hatasi olmaz, hata olamaz.
sen onun kul-köle olmasını beklerken, o seni kul-köle yaptı farkındasın değil mi?
İşte ben de senden öyle bir cevap bekledim... Şuana kadar kul köle olmadıysa daha da olur mu? Pişman değil de üzgündür belki, sevgilisi başka birini buldu diye???
neyse canım çok bahanen var.......tiksinene kadar bekle.....bu arada çayını çorbasını eksik etme.......erkeklere kızamıyorum artık.....çünkü herşeyi olan kadınların da cesareti yok
ay adam niye kul köle oluyo benim böyle has karım olsa ben o çocuğuda aldırtmaz eve getirtip baktırırdım çok açık söylüyorum erkeğim erkek der masaya yumruğumu vurmuştum gerçekten bazı kadınlar böyle tavırları çok erkeksi ve karizmatik buluyo, sinirden söylemiyorum vallahi o canın vebaline girmez sen doğur benim hanım bakar derdim ve yüzde bin beş yüz eminim konu sahibi de bakardı o zamanda sevap Allah için falan derdi burda
Ben buraya butun samimiyetimle sizlerle derdimi paylastim....ki sagolun derdimle dertlendiniz.ama alay edilmek heleki su an ki piskolojiyle hic hoa degil...dini katip falan filan demeniz yine hos degil...okadar emin olmayin bence....ben kendi cocuguma bakiyorum....bakarim..bakacagimda ibsallah....digerlerininki beni baglmaz.herkeain gunahi kendine....sevap icin yapilacak inanin cok daha guzel seyler var...bukadar acimasiz olmayin bana karsi lutfen....
sen mi diyosun bunu, bence çok önceden diyecektin yok artık diye
anlaması için bunlara gerek yok.....şöyle söyleyeyim.....bir erkek bunu alenileştirdiyse karısını ve çocuğunu gözden çıkardığı içindir....ben böyle görüyorum.....bu adamlar için yapılabilecek tek şey acil boşanmak......ancak o zaman belki kafasına dank eder kazanmaya çabalar......olduğu yerse durursa erkeğin zaten kaybedecek hiçbirşeyi yok
boşan demek başkasına kolaydır sana zordur eminim.
ama işin içinde aldatma varsa işte bu dayanılacak şey değildir.bir kez aldatan bunu hep yapar bana göre ki yapmış da,eşiniz aldatmaya da devam edecek.başkasına ne diyeceğinizi düşünmeyin.onu şe....z kocanız düşünsün.herkes bilsin rezil olsun.umarım daha güçlü bir kadın olursunuz.eşler zayıflığı kullanıyor malesef.affetmek isteseniz de affedemezsizniz.hele çocuk aldırmış vs affedilmesin zaten.ömür boyu pişmanlığıyla başbaşa bırakın derim.yuva yıkanın yuvasının olduğunu duymadım hiç.
yolda görsem işte bu adam deseler tükürecem suratına ya nasıl sinir oldum
Boşanın yada boşanmayın diyemem size ama şunu söyleyebilirim , kaybolan güvenin geri kazanımı çok zor.
Eşinizin güveninizi geri kazanmak gibi bir çabası varmı?
Hata yaptığının farkına vardığı içinmi ayrıldı o kadından yoksa kadın başka sevgili bulduda eşinizi bıraktı?
Bu soruların cevabı da çok önemli bence, sizin vereceğiniz kararda.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
neyse o.. Hiç yalanlara girme. Bu seferde ailene yalancı çıkma.
*Önce cesaretini topla..
*Anneni babanı karşına alıp konuş.
*Çok yaymadaan, uzatmadaaan eşinin sana yaptıklarını konuş.
*Evliliğini sürdüremeyeceğini söyle ailene.
Ailenin tutumunu bilemem nasıl davranır ama 2 şekilde olur.
1/Seni istemezlerse iş bulur başının çaresine bakarsın. Bak sana örnek.
'' 2 çocuğu olan bir arkadaşım 24 yaşında '' eşinden su'dan sebeplerdeen dolayı ayrıldı. (ayrılık sebebi :seninkinin yanında hiç belki )
annesinin üst katına taşındı. Belediye evinin bütün eşyalarını karşılıyormuş. Herşeyini yaptıı. Bir miktar da para veriliyor her ay maaş şeklinde. Bak: Annesi yanlız yaşamasına rağmen ev açtı kendisine ve herşey çok ta güzel.. evii, çocukların durumu, şu anki ruh halii..
2/Ailen seni isterse bile, evde durmak seni sıkabilir. Biraz kendine geldiğinde hemen iş bulur çalışmaya başlarsın. Çalışmak insanın kendine olan özgüvenini getirmekle birlikte, birşeylerle uğraşmak ta sana yaşadıklarını unutturacaktır.
Rabbim sana kolaylık versin.. Yardımcın olsun..
Hiçbir şey senden, sağlığından daha önemli değil unutma...!
Ben buraya butun samimiyetimle sizlerle derdimi paylastim....ki sagolun derdimle dertlendiniz.ama alay edilmek heleki su an ki piskolojiyle hic hoa degil...dini katip falan filan demeniz yine hos degil...okadar emin olmayin bence....ben kendi cocuguma bakiyorum....bakarim..bakacagimda ibsallah....digerlerininki beni baglmaz.herkeain gunahi kendine....sevap icin yapilacak inanin cok daha guzel seyler var...bukadar acimasiz olmayin bana karsi lutfen....
Boşan demek istemiyorum.. Eğer tercihin bu olursa böyle olur.. Yanlış yönlendirmek istemem..
Bence siz kesinlikle bosanmayin cunku sizi bosanirsaniz aman cocguma bakayim ben onu kimselere muhtac etmem gibi bi cabaniz olmaz aksine acaba ne zaman yeni bir koca bulurum derdine dusersiniz cocugunuzda uvey baba ellerinde buyumesin bari
cunku anladigim kadariyla siz kocasiz ve erkeksiz yapamazsiniz kotude olsa bunla idare edin en azindan cocugunuzun babasi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?