yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

Ben tüm yazılanları okumadım ama sizin yorumunuz çok dikkatimi çekti. Konu sahibi gibi ben de aldatıldım. Bu korkunç olayı yaşayan biri olarak sanırım onu en iyi anlayanlardan biriyim. Yani konu sahibinini yerine çok rahat koyabilirim kendimi. Sabırla kocasının ıslah olmasını bekleyerek, o şüphe ve o psikolojiyle yaşamak korkunç bir şey. Ben yaşadım.

Aldatmak bir kişilik bozukluğudur ve bu tip insanlar düzelmiyor maalesef. İçinde zaten vicdan olsaydı bu olayı yaparken çocuğu aklına gelirdi. Kişilik bozukluğu da düzelmiyor maalesef. Zaten konu sahibi bir kere affetmiş ama adam devam etmiş. Bence artık sınırlarını zorlamış adam. Bu tip erkekler ancak antropoza girip de elden ayaktan düşünce iflah oluyorlar. Artık karısının eline kalınca. Peki değer mi? Değmez. Buna göz yumup adamın aklını başına toplaması için sabırla beklemek kadını adamın gözünde daha da onursuzlaştırıyor. Ben şu anda boşanma aşamasındayım, dava devam ediyor. 9 yaşında da bir oğlum var. Boşanmak kolay çözüm deniyor ama yaşayan bilir, boşanmak hiç de kolay bir şey değil. 12 yıllık evliliğim ve boş yere bir hiç için harcadığım bir ömrüm var. Oğlum için dedim. Ama o da bir yere kadar. Ben tek başıma da oğlumu büyütebilirim. Önce kişinin kendisi, bunu öğrendim. Ben iyi olursam oğlumu da sağlıklı büyütebilirim.

Son olarak konu sahibine şunu söylemek istiyorum: İçinde o gücü bulabilirsen boşanmalısın, bunu kendin ve evladın için yapmalısın. Aksi takdirde ömür boyu için içini kemirecek. Güçlü ol, başın dik dursun, bu senin hatan değil eşinin hatası o yüzden sen değil bırak o üzülsün. Sanırım onca yılın alışkanlığını bir kenara atıp yalnız kalmak seni kararsız yapıyor. Yyoksa kendinde boşanma gücünü bulabilseydin buraya bile yazmadan boşanma kararı alırdın. Ama merak etme Rabbim yardım ediyor.

Yine de son karar senin. Rabbim yardımcın olsun.

Ben seni aldatsaydım tepkin ne olurdu_?

Adamsa dürüstçe cewap werir..

Evet aynen öyle oluyor? Ki aslinda "cocugum için katlaniyorum" bir yalan, onlarda biliyorlar. Belli bir düzenin karsimamasi için yapiyorlar bunu.

Ya anliyamiyorum, kadin bunlarin aynisini yapsaydi, baska erkekten hamile kalip aldirsaydi, erkek öyle yavrum yavrum çirpinirmiydi? Hiçte degil, kadini birak bosanmayi, öldürmeye bile kalkisirlar. Kadinlar niyese kendini ezdirmeye pek merakli, sanki böyle bir sekilde kahraman anne/es oluyorlar

Demiyim demiyim diyorum, arkadaşım bir yaşındaki çocukta ne bağlılığı yaa... kim oynasa ilgilense ona ilgi gösterir 1 yaşındaki çocuk... çocuğunu bahane etme boşuna, daral geldi...

sizce o kadinla bi msj yada gorusme olmadan gitmelimiyim...asla tekrar ufacik bi vorusmefe olursa giderim..

Babasina zaten kin gutmeain.banada tabjjki....bosanirsam elimden gelsigi.kadar nefsime hakim olup cocugim babasi hakkinda kotu konusmamak....o sonucta onun babasi ..iyi veya kotu....

Tsk ederim kitap.tavsiyesinicin...muhakkak okucam..tavsiyleriniz icin tsk ederim...bende zaten konusmam gerektigini dusunuyorim.ama o ilk adimi atsin istiyorim.bende sıkıntıyi anlasin...konustursun istiyorum
Yurtdisinda dogmus buyumus egitim almis biri olarak orada sorun olmayacak biliOrumm.iste belkide bu duruma dusmek zor bi bunlari hazmedip silkelenebilsem..

Niyr bole yazdiniz anlamadim...illa bi erkege gerek yok.ki ben 18 yasindan evlenene kadar yanliz yasanis biriyim.fakat burda yapayanliz birakmak istemeyecek beni ailem cocugumla.bu kolay visey degil cunki...bi sekilde hayata devem etmek ixin calisabilmek icin yavrum icinde destege ihtiyacjm olacak.ailemdr burda zorlanacagima gel rahat rahat yasa dicek...iglunu dusunen adam vole yapmazdi dicek....senede bikere gorsun yetsr diceklwr.yada hic gormesin dicekler....

sen onun kul-köle olmasını beklerken, o seni kul-köle yaptı farkındasın değil mi?

İşte ben de senden öyle bir cevap bekledim... Şuana kadar kul köle olmadıysa daha da olur mu? Pişman değil de üzgündür belki, sevgilisi başka birini buldu diye???

Ya acikcasi cok aci bazem burda okuduklarim.ama gercek iste....pisman ve uzgun bizim icin....ole bi kadinla hayatini huzurunu mahf ettigi icin....herkesim.twkrar ayni hatayi yapacak demeaaide.beni cok dusunduruyor....

neyse canım çok bahanen var.......tiksinene kadar bekle.....bu arada çayını çorbasını eksik etme.......erkeklere kızamıyorum artık.....çünkü herşeyi olan kadınların da cesareti yok

Ben buraya butun samimiyetimle sizlerle derdimi paylastim....ki sagolun derdimle dertlendiniz.ama alay edilmek heleki su an ki piskolojiyle hic hoa degil...dini katip falan filan demeniz yine hos degil...okadar emin olmayin bence....ben kendi cocuguma bakiyorum....bakarim..bakacagimda ibsallah....digerlerininki beni baglmaz.herkeain gunahi kendine....sevap icin yapilacak inanin cok daha guzel seyler var...bukadar acimasiz olmayin bana karsi lutfen....

Güzelim evinin yuvasının huzurunu yerle bir etmiş adam, boşansanız o kadın bunu da aldatır, aldatan aldanır elbette yaptığının yanlış olduğunu anlayacak, bence uzak durmalısınız bu adamdan, "Seni seveni zehir olsa da yut, seni sevmeyeni bal olsa da unut." demişler, size boşanın diyemiyorum o sizin kararınız sonuçta ama yaptıklarının sonucunda da hiç bişey olmamış gibi davranamazsınız mutlaka soğukluk olacaktır, siz bileceksiniz karar vereceksiniz, çocuğum çok düşkün diyorsunuz da zaten bu adam aldatıyorsa eve geç gelmeleri falan da oluyordur, yani çocuğunuzu zaten ihmal ediyor, görmek isterse haftasonları gelsin görsün.

Oncelikle boşan ya da boşanma diyemem arkadaşım. Ben olsan ne yapardim diye düşünüyorum sadece ben olsam boşanırdim, bunu söyleyebilirim.
Belki ağır olacak kusura bakma ama söylemeden edemeyeceğim.. Hani sen çocuğunu düşünüp sürekli affediyorsun ya , işte senin kocan o kadının aldirdigi çocuğa da o kadina da senden ve oglundan daha çok deger veriyor.o kadın çocuk aldırdı diye onu teselli eden adam, sana bu eziyeti nasil lâyık gordu acaba hiç düşündün mü? ve yine o kadin çocuk aldırdı diye onu yanında olan adam, kendi çocuğuna bu pisligi yaşatmayı nasıl lâyık gördü?

Benim görüşlerim bunlar sadece içimden geçen 'bana göre' doğruları soylemek istedim. Hakkında hayırlısı olsun.
Ayrıca çocuğun için babasıyla alakalı senin bişey yapmana gerek yok.. birak o düşünsün çocuğunu. Sen anneligini yapsan yeter çocuğum için bosanamiyorum basit bir bahanedir sadece. Sen bosanacaksin kocandan, oğlun babasindan değil. Ve isterse babalık yapmaya devam edebilir sen zorla ikisini bağlamaya çalışıp kendi hayatından olma derim..

Burda bak nasil o laflara karsi gelebiliyorsun. Seni tanimayan insan bile senin üzerinde böye düsünyorsa, esin nasil düsünür hiç aklina geldimi? Burda kendini savunuyorsunda, esine karsi niye savunamiyorsun?

sen mi diyosun bunu, bence çok önceden diyecektin yok artık diye

Evet guvensizlik cok zot....bole iliski surdurmek kabus gibi....evt farkinda..bunu acik net anlatti..yok.ayrildiktan sonra kadin baska bi sevgili bulmis...amiin insallahnah hayirliai plut

Ailem destek olur...amin insallah..zaten saglik olarakta dogri soyluyosunuz.bi kac uye daha yazmisti...inanin ilk duyduktan sonra iki ay kanamam oldu...ve en kotusu acisida ne biliyomusunuz...ben ailemin yaninda geldiktennuc gun sonra beni altamasi...ben oladar cok ozlemiakrn hasretken onaa...oglunu beni birakip o kadina gitti....keske pisman olunacak telafisi olmayan hatalara dusmeae insanlar....her turlusu zor geliyor suan gozume...

beni yanlış anladın ....seninle niye alay edeyim aynı şeyleri yaşamış biri olarak......sadece çok zayıfsın çünkü çaresiz bir kadın değilsin........senin ondan boşanman için bunu hissetmen gerekiyor......neyse yolun açık olsun

Boşan demek istemiyorum.. Eğer tercihin bu olursa böyle olur.. Yanlış yönlendirmek istemem..

Neden bole dusunuyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…