yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

Hayir yanlis anladin...belli etmiyorim.derken...suanki kararaizligimi uzintumu yorgunlugimi caresizligimi belli etmiyorum.o bana hep sunu der.sen kendine nasil.bole guvemebiliyoshn korkutuyosun beni der....yoksa zindan mindan.meseleai tamamdit...

Bidaha yapmaz umarim...ki ayrilsamda dedigim gibi unutulacak aci degil.niye diyyoaun icinden..okadar emek vermia kurmussun yuvani..saglikli sihatli evladin olmusmdrrdin ne...sonrasini dusunemeyecek kadar aptalik

Bidaha yapmaz umarim...ki ayrilsamda dedigim gibi unutulacak aci degil.niye diyyoaun icinden..okadar emek vermia kurmussun yuvani..saglikli sihatli evladin olmusmdrrdin ne...sonrasini dusunemeyecek kadar aptalik

bunlar tercih meselesidir. Kimisi tek yanlışda siler geçer. Kimisi ise affedip bunları ya kendine yada birilerinin hatalarına mal eder. Benim tek bildiğim şey bir kere affedince mutlaka ama mutlaka devamı geliyor. Yani hiç bdv de konu okudunuzmu benim eşim aldattıda şimdi düzeldi diye, ben hiç denk gelmedim. Hepsi affetmiştim hala aldatılıyormuşum diyor. Tercih sizin tabiki kimsenin karışmaya hakkı yok. Umarım dilediğiniz gibi bir hayatınız olur. Ve dilerim ki evladınız büyüdüğünde anne neden bu kadar sorunlu bir evde yaşattınız beni demez. Çünkü sadakat çok önemlidir.

bence boşa konuşuyorsunuz hanımlar benim başıma ağrılar girdi konuyu okurken, konu sahibi kocasını bırakmayacak belli. artık iyi eş olan kocası çocuğuna cici kardeşler getirdiğinde kafasını nerelere vurur bilmem

büyük konuşmak asla istemem ama ,
aldatanı affetmek ;ona tekrar fırsat vermektir...

Çok üzüldüm Eğer gücünüz varsa bence bu evliliği bitirin O çocuğu siz tek başınıza daha güzel karakterli yetiştirirsiniz Kocanız İnsani değerlerini kaybetmiş

Tabii buda ayri bi boyutu...bakalim.bugun kafami toparlayabilirsem.konusacagim cidi ciddi

bu evliliği sürdürmek sana zarardan başka bişey değil..
ya güven inanın tek kullanımlık
önce kendini düşün sonra oğlunu
sen iyi olursan oğluna daha iyi bakarsın
rabbim hayırlısını versin

Arkadaslar fatma3410 bu yönden yaklasti konuya...
“Birbirinize hakkı ve sabrı tavsiye edin.”
Ve gerçek şudur ki insan muhakkak hüsrandadır, sıkıntıdadır, zordadır. Bu zorluklar herkese her duruma göre değişebilir, kimine göre sağlık, kimine göre mal, evlat, eş, kardeş akraba iş, komşu... İmtihan dünyasındayız ya, hepimizin imtihanı da farklı farklı ama reçete tek... Birbirimize hakkı ve sabrı tavsiye etmek.

durumdan duruma farklidir konu sahibi ilk aldatildiginda ders vermen gerekirdi ama bakti ki tiki cikmiyo baya bi cesaretlenmis esin, devami gelir mi onu ALLAH bilir, insaALLAH gelmez ama bence ayrilmasanda bi ders vermen gerekir yani...
simdi benim tanidigim birinden anlaticam esi kadini 2 mi 3 kez mi yalan olmasin aldatti (farkli kadinlar) ama bunlar bir vakit sonra gene baristi buara 4 cocuklari vardi hemde cok ufak yastaydilar kadin affetti olaylardan seneler gecti suanda mutlular (ic dünyalarini bilemiyoruz) ama sorunlari yok...

bilmem katılır mısınız bu tip anneler ilerde çocuklarından tam itaat bekleyen tipler oluyo işte ben senin için nelere katlandım modunda

Evet tabii haklisin sadece coxuk icin degil...ailem icin..ucumuz icin....yasadiklarimin sadece bi kismi burfa yazili...ki hersey inanin ikiay icinde oldu..iki bin yil gibi gecti o gunler..cok cok zotdu...o anlari hatirlamak istemiyorim vile bi omur boyu.ister istemez insan uzuluyor...bukadar emek vermissin herseye.hemen yikmak ole kolay.olmuyor....ve itiraf edeyim evliligimin ilk yilimda bosanma davasi actim aylarca ailmle kaldim...fakat ozaman cok pisman oldugina inandirmisti ve bende vazgecmistim.keake vaz gecmeseymisim.ki ozamanki sebebimiz ceviz kabigini bile doldurmaz.ne kari ne kiz ne siddet...o benaiz kalmaktan korkiyor bunu biliyorum.eminim...ama niye boyle yapti....ogfgfff

bence zaten kendisini düşündüğü için ayrılmıyo...yapılacak şey belli...boşanmayacaksa bile susup oturmak doğru değil...kurulu düzeni bozmak zor geliyo olabilir...

Aynrn ole kurulu duzeni bozmak cok zor.suanda yeni bi hayat icin gucumde yok...kendime vakit ayiriyorum...iste burayi bildum sizleri buldim.dertlesiyorum....toparlanmam lazim aklimi basima almam lazim...ama.cok yorgunum

Aldatilmissin , Bhnu UNUTAMAZSIN !!
Ve seni 2 kez ayni Kadinla.aldatiyor esin , bunlari hangi piskologa gitsen UNUTAMAZSIN.

Kaldiramaz insan ya aldatilma piskolojisjyle her an her saniye
Aklinda olur..

Ayrica kendi cesaretsizligini oglunun ustune yukleme.
cocugumdaa cocugum , Swn o cocuga iyi bir hayat huzurlu biryasam vermek istiyosan , bubu o evde yapamazsin,
Cocugunu babasiz birakmiyosun , Bosanan binlerce ornek var
istediginde gelip gorur , ki ailende sana iyi bir yasam sunuyor
sen halla oglum diyosun yapma.....
Senin gibi kadinlar yuzunden erkekler bukadar rahat aldatiyor
ve tekrarlama cesareti buluyor!!!!

bence zaten kendisini düşündüğü için ayrılmıyo...yapılacak şey belli...boşanmayacaksa bile susup oturmak doğru değil...kurulu düzeni bozmak zor geliyo olabilir...

Sen yine de tavrını koru derim.Bahanelerin ardına saklanma.

Dogumdan sonra calismadim...ailesine soledikten sonra daha iyi oldu sanki....

bir de siz kendi çocuğunuzu düşünürken bir de rica edicem;o kürtajla alınmak zorunda kalan çocuğu da bir düşünün.kocanız oalcak adamın haysiyetsizliği yüzünden oldu bunlar üstelik...

ne dedi peki teselli etmek için cidden merak ediyorum; üzülme tekrar çocuğumuz olur mu diyodu ne diyodu yani????

Msjlarino okudum.sana bunlari yasattigim.icin uzgunum...olseydim falan yazmis...bide kadin telefinlarin ciksin diye bikere gorim seni sesini duyaxim iyi oldugu bileyim diye yazmis

Buralara pek girmezdim ilk kez baktim bu konuyu gordum yorum yapmadan gecemiycem
Arkadasim bir kere bu aldatmadan öte birsey yani ortada baya duzenli bi iliski var emek verilmis biseyler paylasilmis ozellikle duygusal anlamda
Sen bir kez affetmissin belki cogumuz da oyle yapardim her evlilik ikinci bi şansi hakeder hesabi ama bu baska bisey
Oglun olgunlastikca ve senin kocan bu çok eşlilik eğilimini devam ettirdikce oglun zamanla bunlari farkedecek peki ozaman o cocugun psikolojisi ne olucak??Emin ol anlar,senin gordugun duydugun herseyi duyar ve babasindan nefret eder
Oyle olacagina daha saglikli bi hayatta anne babasini da severek gecirdigi bi hayati olsun icinde yaşamaktansa uzakta kalmasi daha mantikli degil mi
Ayrica senin ezilen onurun?Bundan daha iyi bi hayati haketmiyor musun?
Her insanin cok guvendikleri bi gelirleri yok bosanmaya karar verdiklerinde.Simdi cocuguna sana nasil bakiyosa yine bakar,bakmak zorunda.Cocugunu bukadar dusunuyosan da calisir cocuguna da bakarsin kendine de boyle bi ailede cocuk yetistirmektense,cocugun hayatini karartmaktansa türlü sıkıntılara katlanmayi goze alabilirsin bence

Ben seni aldatsaydım tepkin ne olurdu_?

Adamsa dürüstçe cewap werir..

Sordum...tabii hemen ne alaka cfalan deyip.gecistirmeye calisti...

O kadinla asla evlenmem isim.olmaz diyo...yanionunla ciddi bisey olmaz..ama onemli degil ven gttikten sonra ne hali varsa gorsun....sadece toplam.iki aylik.bi mevzu bu.iki kez gece gelmedi eve.evet tabii o zamablar gec geliyodu gunlerce

O kadinla asla evlenmem isim.olmaz diyo...yanionunla ciddi bisey olmaz..ama onemli degil ven gttikten sonra ne hali varsa gorsun....sadece toplam.iki aylik.bi mevzu bu.iki kez gece gelmedi eve.evet tabii o zamablar gec geliyodu gunlerce

İnanamıyorum ya. Arkadaşım neden yaptığını normalleştiriyorsun kocanın? Yahu kadına aşık olsa ne, günübirlik takılsa ne?
2 aylık bir süreç olsa ne, 1 saatlik bir süreç olsa ne?

Rica ediyorum biraz kendine gel yahu

Son düzenleyen: Moderatör:

Burda bak nasil o laflara karsi gelebiliyorsun. Seni tanimayan insan bile senin üzerinde böye düsünyorsa, esin nasil düsünür hiç aklina geldimi? Burda kendini savunuyorsunda, esine karsi niye savunamiyorsun?

Ben esime karsida kendimi savunuyorum.ona karsi ilimli degilim...olmuyo...aslinda yeni baslayalim dediginde ona tekrar sans verdigimde herseyi unutabilitim.diye dusundum.ilk zamanlarda aslinda aklimada gelmiyodu.ama zamanla kaldiracak gucum.olmadigini anladim.esime karai sefkatim merhametim kalmadigini a ladim...fakat ben yasadiklarimin icinde kisildim kaldim...bunaldim dertlesmek istedim.evet cok aci hersey....evet gonlum kalbim bosanmam gerektigini biliyor...sadece kwndim dusuniyorim.bunlari...maleaef kimselerle paylasamiyorim.kimsenin fikrini alamiyorum....sadece kendim kendime cebellesiyorum.bu sorunlarla....

Bunca yaşadıklarınıza rağmen onsuz olamıyorum demenize şapkamı çıkarıyorum. Bravo vallahi...
Eşiniz çok iyi ve ilgili bir babaymış fakat çok iyi bir koca değil tecrübe ettiğiniz gibİ. İlk öğrendiğiniz anda yol verseydiniz, ikinci defa aynı ahlaksızlığı yapma cesareti gösteremezdi. Bu durumda karşıdaki kadın da en son suçlanacaklardan. Önce aynayı eşinize ve kendinize çevirin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…