Allah bu duruma.dusurmesin....inanin yasayinca hersey cok farkli oluyo...anneligide aldatilmayida herseyode yasayinca o anki duruma gire degisiyor....bende asla asla kabul edilmemeai gerekir derim...ama iste oglum.aksam babasi gelince mutlulugunu gorunce bambaska oluyorim..kiyamiyorum
Anne yüreği kadar baba yüreği olsa sorun yok zaten
Tek sizin mi çocuğunuz o
Adam sizi aldatsın, sonra deyin vah vah oğlumla mutluluğuna kıyamam
Oldu, mutluluktan gözlerim doldu
Çocuğa başka kadından yeni kardeşcikler gelsin, akşamdan akşama 2 agucuk yaptı diye mutluluk veren baba ilan edin, ne güzel
Aynısını sen yap bakalım neler oluyo
Bence siz kesinlikle bosanmayin cunku sizi bosanirsaniz aman cocguma bakayim ben onu kimselere muhtac etmem gibi bi cabaniz olmaz aksine acaba ne zaman yeni bir koca bulurum derdine dusersiniz cocugunuzda uvey baba ellerinde buyumesin bari
cunku anladigim kadariyla siz kocasiz ve erkeksiz yapamazsiniz kotude olsa bunla idare edin en azindan cocugunuzun babasi.....
Kadinin suan yeni bi iliakisi var...eger ole bsiey olursa asla durmam
hayır yani Çek insanı kendinden şüphe ettiriyo böyle konular dönüp kendime diyorum ki yahu özlem acaba sende mi sorun var yani ille çilekeş kadın olmak zorundamıyım bu toplumda kabul görmek aaa ne güzel anne denmesi için, bide hep boşanmaya cesareti olmayan kadınlar şunu diyo ilerde çocuğun ya niye boşandın derse e ya tersi olursa ya iye boşanmadın derse, evlenirken çocuğuma mı sordum hayat önce benim yaa önce ben mutlu huzurlu sağlıklı olucam ki evde dirlik düzen olsun, hatırlıyorum bekarken annem bi grip olsa evde dengeler değişirdi ütüler aksar yemek aksar temizlik vs, inan salonda toplaşamazdık bile herkes odasına çekilirdi, kaldı ki grip nere böyle bi ruhsal çöküntü nere
Aslaa...ogluma bole bisey yansitmak istemiyorum.ki esimede.ona bole bi tramva icinde oldugumu bile belli etmemeye calisiyotum.yarin bidha olsa.hemen bosanirim...allah ole bi aci tekrar yasatmasin.sonmuyo.bu atesin yangini((((
31 haftalık hamileyim şu ulvi annelik içgüdüsü bi bana uğramadı heralde ama doğmadan anlamam dimi kucağıma alınca anlarım birileri kesin bunu yazar ben baştan yazayıme hadi bakalım bebeğimi kucağıma alınca erimdir kocamdır çocuğumun babasıdır moduna giricem mi bekliyorum merakla, 9 senelik flört söz nişan düğün 1.5 senelik evlilik 11 senelik beraberlik beni değiştiremedi belki bebek beni acıların kadını yapar
Yoo inanin sevip sevmedigimden emin degilim....hatta sevmjyorim.diyebilirim...belki cok kirgin oldugim.icin....onada dedim.yavrim olmasa asla durmazdim.yaninda
siz belki çocugunuzu henüz kucagınıza almadınız ama benimki 3 yıldır kucağımda.
Allah göstermesin böyle bir şeyle karşılaşırsam,
o adamın ç.kunu keser eline verir ondan sonra basarım tekmeyi.
hani diyorlar ya bekarlar rahat konuşuyor bik bik bik.
Alakası yok yani, bu annelik içgüdüsü falan değil, kadınlık gururu
ozaman yine durmayın çünkü sevgisiz bir ortamda yetişen çocuk daha da mutsuz olur.
Şimdi birşey anlamıyor rol yapabilirsiniz ama gün gelecek herşeyi anladığı günlerde gelicek o zaman herşey çok daha zor olucak.
Katılıyorum. Bir de şu var. Siz yıpranıcaksınız yıpranıcaksınız. Belki çocuğunuzun aklının erdiği zaman eşiniz düzelicek. Ama bu sefer siz her şeye sinirlenen bir insan olmuşsunuz. Sonra bir gün kendi çocuğunuz hiç bir şey bilmeden "Ama anne sen de her şeyi sorun yapıyorsun" diyecek. Sizin uğruna her şeye katlandığınız çocuğunuz.
Katılıyorum. Bir de şu var. Siz yıpranıcaksınız yıpranıcaksınız. Belki çocuğunuzun aklının erdiği zaman eşiniz düzelicek. Ama bu sefer siz her şeye sinirlenen bir insan olmuşsunuz. Sonra bir gün kendi çocuğunuz hiç bir şey bilmeden "Ama anne sen de her şeyi sorun yapıyorsun" diyecek. Sizin uğruna her şeye katlandığınız çocuğunuz.
"kardeşim ben bu adamı seviyorum ne yaparsa yapsın sefamsa sürerim cefamsa çekerim" dese anlıcam ama yapmasınlar yaa çocuğum evladım yavum edebiyatına girmesinler, bir kadın kocasının başka bi kadının koynundan çıkıp geldiğini bilerek o kadından çocuk yaptığını bilerek ve hala zerre pişmanlık emaresi göstermediğini bilerk nasıl hayatına devam edebilir nasıl sağlıklı çocuk yetiştirebilir, aklım almıyo o adamla sevişiyo mu yani hiçbi şey olmamış gibi nasıl dayanıyo buna tavanı mı izliyo ben bunları düşünürüm yaa bilmem çok mu ileri gittim içi almaz insanın
bilmem katılır mısınız bu tip anneler ilerde çocuklarından tam itaat bekleyen tipler oluyo işte ben senin için nelere katlandım modunda
bilmem katılır mısınız bu tip anneler ilerde çocuklarından tam itaat bekleyen tipler oluyo işte ben senin için nelere katlandım modunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?