yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

Anne yüreği kadar baba yüreği olsa sorun yok zaten
Tek sizin mi çocuğunuz o
Adam sizi aldatsın, sonra deyin vah vah oğlumla mutluluğuna kıyamam
Oldu, mutluluktan gözlerim doldu
Çocuğa başka kadından yeni kardeşcikler gelsin, akşamdan akşama 2 agucuk yaptı diye mutluluk veren baba ilan edin, ne güzel
Aynısını sen yap bakalım neler oluyo

Bence siz kesinlikle bosanmayin cunku sizi bosanirsaniz aman cocguma bakayim ben onu kimselere muhtac etmem gibi bi cabaniz olmaz aksine acaba ne zaman yeni bir koca bulurum derdine dusersiniz cocugunuzda uvey baba ellerinde buyumesin bari

cunku anladigim kadariyla siz kocasiz ve erkeksiz yapamazsiniz kotude olsa bunla idare edin en azindan cocugunuzun babasi.....

hayır yani Çek insanı kendinden şüphe ettiriyo böyle konular dönüp kendime diyorum ki yahu özlem acaba sende mi sorun var yani ille çilekeş kadın olmak zorundamıyım bu toplumda kabul görmek aaa ne güzel anne denmesi için, bide hep boşanmaya cesareti olmayan kadınlar şunu diyo ilerde çocuğun ya niye boşandın derse e ya tersi olursa ya iye boşanmadın derse, evlenirken çocuğuma mı sordum hayat önce benim yaa önce ben mutlu huzurlu sağlıklı olucam ki evde dirlik düzen olsun, hatırlıyorum bekarken annem bi grip olsa evde dengeler değişirdi ütüler aksar yemek aksar temizlik vs, inan salonda toplaşamazdık bile herkes odasına çekilirdi, kaldı ki grip nere böyle bi ruhsal çöküntü nere

maalesef ben de böyle hissettim saygı duyuyorum....bize de bilmemne ne yemek düşer.......kadın gerçekten eşinden yana çok şikayetçi değil....mesleği var...herşeyi var...Allah bir yastıkta kocatsın

Kadinin suan yeni bi iliakisi var...eger ole bsiey olursa asla durmam

Şimdilik şu yoruma yani 8. sayfaya kadar okudum.
Çok yanlış düşünüyorsun maalesef konu sahibi....
Kadın yeni bir sevgili buldu diye kendini güvende hissediyorsun,eşin nasılsa bir daha yapmaz sanıyorsun.
Oysa önemli olan Ayşe veya Fatma değil.Eşin aldatmakta sakınca görmüyorsa başkasını bulmakta gecikmez.

1 kere aldatıp pişman olsa bir derece şeytana uymuştur diyebilirdim.
Ama yakaladığın halde aynı kadınla tekrar aldatmış.
Yani hiç pişmanlık,suçluluk hissetmemiş.Bu açıdan bakınca affetmeye değecek biri değil.

O kadar iyi bir babaysa,boşanınca da babalığına devam eder.
Çocuk çocuk diyerek kendini heba etme bence.

Sende sorun varsa bende de vardır
Çünkü bana da normal gelmiyor bu durum
Yıl olmuş 2014, en az erkekler kadar çalışabiliyoruz, erkeksiz ölünmüyo yani
Sevgi desem adam seni iki de bir aldatınca o da kalmaz, ha konu sahibi ben hala seviyorum derse şaşırsam da ok. derim
Ama vah vah çocuğumun mutluluğuna kıyamam işin hikayesi gelir bana
Siz tartışınca çocuk anlamıyo mu, birbirini seven insan bellidir sorunlu aileler sorunlu insanlar bellidir
İlerde asıl bu çocuk babayı örnek alırsa ne olacak ? Babalık öyle akşamları iki agucukla olmuyo, sevgi saygı sadakati bilecek önce..

Son düzenleme:
çocuğunuzu sadakatsiz, sorunlu bir ailede büyütmek çok mu sağlıklı?
annemle babam öyle sorunlulardı ki, onları görmek dahi istemezdim. İyi ki boşanmışlar diyorum. Çocukkende sadece okulda annesi babası yanyana gelen çocukları görünce üzülürdüm. Bilirdim evime gittiğimde miss gibi bir huzur beni bekliycek.

İhaneti affetmek demek bi daha yapmasına müsade etmek gibi algılanıyor erkekler tarafından. Gerçekden evliliğinizi bitirmeden ne siz o çocuğa sağlıklı bakabilcek bir anne olursunuz, ne de bir kadın olarak özgüveniniz yerinde olur. Kocanız gerçekden aldatmıyor bile olsa içinizde kurtlar sizi bitirir ve siz bunu yıllar sonra keşke zamanında bitirseymişim diye hayıflanarak hatırlarsınız. HAkkınızda hayırlısı olsun. Umarım sadece oğlunuz için değil kendiniz içinde güzel bir karar verirsiniz

Aslaa...ogluma bole bisey yansitmak istemiyorum.ki esimede.ona bole bi tramva icinde oldugumu bile belli etmemeye calisiyotum.yarin bidha olsa.hemen bosanirim...allah ole bi aci tekrar yasatmasin.sonmuyo.bu atesin yangini ((((

bu ne demek ya?
ne demek eşime de yaşadıklarımı yansıtmıyorum.
e bir de tebrik etseydiniz bari
magdur olan, ezilen, aldatılan sizsiniz, ama travmayı tek başına yaşayan da sizsiniz.
eşiniz???
o muhtemelen alan razı satan razı diyerek keyfine bakıyor
nasıul zindan etmiyorsunuz dünyayı o adama da hiçbir şey yok gibi davranıyorsunuz aklım fikrim almıyor.

Konu sahibi sen şaka gibisin inan. Şu an ne kadar mantıksızlık içinde olduğunu anlayabildiğini sanmıyorum. Eşin seni aldatıyor üstüne o kadını gebe bırakıyor sen affediyorsun buna rağmen çocuğum deyip bırakmıyorsun sonra bi de üstüne ona hissettirmemeye çalışıyorsun falan filan dua edelim bari adam seni bıraksın da bu azabın sonra ersin yoksa sende onu bırakacak cesaret yok.

Tamam madem kararın belli konunu kapatta daha fazla insanların sinirini zıplatma

Çok üzüldüm Eğer gücünüz varsa bence bu evliliği bitirin O çocuğu siz tek başınıza daha güzel karakterli yetiştirirsiniz Kocanız İnsani değerlerini kaybetmiş

siz belki çocugunuzu henüz kucagınıza almadınız ama benimki 3 yıldır kucağımda.
Allah göstermesin böyle bir şeyle karşılaşırsam,
o adamın ç.kunu keser eline verir ondan sonra basarım tekmeyi.
hani diyorlar ya bekarlar rahat konuşuyor bik bik bik.
Alakası yok yani, bu annelik içgüdüsü falan değil, kadınlık gururu

Yoo inanin sevip sevmedigimden emin degilim....hatta sevmjyorim.diyebilirim...belki cok kirgin oldugim.icin....onada dedim.yavrim olmasa asla durmazdim.yaninda

ozaman yine durmayın çünkü sevgisiz bir ortamda yetişen çocuk daha da mutsuz olur.
Şimdi birşey anlamıyor rol yapabilirsiniz ama gün gelecek herşeyi anladığı günlerde gelicek o zaman herşey çok daha zor olucak.

"kardeşim ben bu adamı seviyorum ne yaparsa yapsın sefamsa sürerim cefamsa çekerim" dese anlıcam ama yapmasınlar yaa çocuğum evladım yavum edebiyatına girmesinler, bir kadın kocasının başka bi kadının koynundan çıkıp geldiğini bilerek o kadından çocuk yaptığını bilerek ve hala zerre pişmanlık emaresi göstermediğini bilerk nasıl hayatına devam edebilir nasıl sağlıklı çocuk yetiştirebilir, aklım almıyo o adamla sevişiyo mu yani hiçbi şey olmamış gibi nasıl dayanıyo buna tavanı mı izliyo ben bunları düşünürüm yaa bilmem çok mu ileri gittim içi almaz insanın

Katılıyorum. Bir de şu var. Siz yıpranıcaksınız yıpranıcaksınız. Belki çocuğunuzun aklının erdiği zaman eşiniz düzelicek. Ama bu sefer siz her şeye sinirlenen bir insan olmuşsunuz. Sonra bir gün kendi çocuğunuz hiç bir şey bilmeden "Ama anne sen de her şeyi sorun yapıyorsun" diyecek. Sizin uğruna her şeye katlandığınız çocuğunuz.

bilmem katılır mısınız bu tip anneler ilerde çocuklarından tam itaat bekleyen tipler oluyo işte ben senin için nelere katlandım modunda

nokta atış.......anneme bazen tahammül edemiyorum çok hırçın ona sadece acıyorum....babam ne kadar mutlu hep gülümser hep iyi niyetli sevecen......orta yaşı geçtiğinde tablo bu oluyor
yazık kendine yazık.......amaaan bıktım bu konulardan

o adamla seviştiğine emin olabilirsin.
kaç kere okuduk burda, boşanmayı düşünürken hamile kaldım diyenleri.
ööğğğkkkk
ileri falan gitmedin ben de aynı şekilde düşünüyorum bu tarz konuları okuyunca.
midem bulanıyor,
korunsalar bari bir de o ara hamile kalanlar oluyor.
nasıl bir libidodur anlamak mümkün değil.
offf daha fazla dagıtmayayım konuyu devam ettikçe asabım bozuluyor.

bilmem katılır mısınız bu tip anneler ilerde çocuklarından tam itaat bekleyen tipler oluyo işte ben senin için nelere katlandım modunda

aynen, çocuklar da tam tersi "çekmeseydin" modunda oluyorlar.. ah anam-garip anam devri değil içinde bulunduğumuz zaman.. insanın evladını düşünebilmesi için önce kendisini düşünmesi gerekiyor.. uçaklarda bile oksijen maskesini bile önce ebeveynler takıyor, sonra çocuklara takılıyor.. keşke konu sahibi oğlunu düşündüğü kadar kendisini düşünse, ikisi de kurtulacak..

katılıyorum nemiş..:)
benim yaşadıklarımı da biliyosun ttalım,çok daha farklı olmasına rağmen ,ben bile hala atlatabilmiş değili tam olarak..insan çocuğu olunca ,belki de ilerde pişman olmamak adına,bir şans daha verebiliyor.ama tabii yenilir yutulur birşeyse,böyle yatmış kalkmışihele çocuk aldırmış falan değil tabii...
ikinci şans aslında çocuk için verilmiyor bişşliyor musun,yani bunun sorumluluğunu el kadar bebeye yüklemek yanlış,aslında ikinci şansı evliliğine veriyor insan.ailesini kurtarmak için veriyor..bunu anlamak lazım önce.
yoksa aşk kalmamış,saygı kalmamış,çocuk için şans diye bişeyi kabul etmiyorum ben..
tabii bu şansı da kullanmak adama kalmış ya cidden adam olur,ailesini herşeyden üstün tutar,iyi bir koca olur,karısını elüstünde tutar,iyi bir baba olur çocuğunu düşünür ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…