yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

İşte sırf bu zihniyetten değer görmüyor bizim kadınlarımız. ''Elinin kiridir erkek adamın, birkaç gece takılmış hevesini almış, yuvasına dönmüş işte'' diye ahlaksızlıklarına kılıf uydururlar...
Kocalarınız som altından mı da vazgeçemiyorsunuz derler adama :97:

ben sana boşan yada boşan ma demicem sadece şunları sorucam ve sen cevapları yazdıktan sonra okumnı isteyceğim
0) çocuğuna hiç bir şey belli etmeden yaşayabilirmisin

1) kocanın yanından herhangi biri bile geçse paranoyay bağlayıp acaba beni aldatıyo demek istermisin

2) bir daha hiç birşeyden tat almamak mutlu olmamak istermisin

3 ) oğluna herşeye sanin için katlanıyorum izlenimi verip onun sorunlu bir egenlik geçirmesini istermisin

4) oğlunu zamanında sen anneme neler yaşaşşatınsa ........ diye cümlelr kurup babasına olan düşkünlüğünü nefrete dönüştürmek istermisin

5)çocuğum için demişssin oda bir gün büyüyüp evlencek sizin evliliğinizin izlerinizi taşın istermisin

6) elini masaya vurup kocana karşı koyabilirmisin bir daha seni aldatmamasını sağlaya bilirmisin ?

7) kocana güveniyormusun pişman olduğuna yani

8) nasıl bir çevreye sahipsiniz

bak canım ne boşan diyorum ne boşanma git bir psikoloğa çocyk psikoloğuna aile ilişki danışmanına busorulara verdiğin cevağları onlarada anlat kocanlada konuş bu arada allaha şükür annemle babam beraber ama ben bir çocuğun bir arada mutsuz bir yuvada yaşamsındansa ki belli bir dönemlerde profesyonel destekle daha uygun görüyorum herkes ne derse desin herşey sende bitiyor ....allah yarmcın olsun

büyük konuşmak asla istemem ama ,
aldatanı affetmek ;ona tekrar fırsat vermektir...

Asla arkadasim....normalleszirmek mumkunmu...sadece soylediklwrini yazdim...normal bisey olsa ben buladat anormal olabilirmiyim

Yaridan sonra daha verdiginiz cevaplari okumaya dayanamadim... Birincide günahsiz bi yavrunun ölümüne sebeb olan esiniz suclu ama ondan sonrasinda siz suclusunuz!!! Arkadaslar (cogunluk diyeyim) ne yapmaniz gerektigini söylemis zaten ama siz hala o karaktersiz adami koruyorsunuz... Kimse Babasiz yada annesiz bi evlat yetistirmek istemez ama hicbir evlatta sorumsuz ve karaktersiz ayni zamanda mutsuz bi anne babayla büyümeyi hak etmez!!! Insallah oglunuz Babasini örnek almaz kendisine, keske siz güclü olsaydinizda sizi örnek alsaydi ama maalesef sizde pek örnek degilsiniz...
Herneyse sizin hayatiniz, sizin migdeniz... Kul köle olmasini istiyorsunuzda, sizi kaybetme hissini bile vermemissiniz, birakin bosanmayi!!!
Evet bosverin, oglunuz var, ailenize ne diyceksiniz, elalem ne der? Siz atin icinize, tapusu sizden, disarda koklar koklar yine size döner nasil olsa!!! Nezamanki sizdende bikar, yada kokladigi güllerden birine asik olur, ozaman sizin karar vermenize gerek kalmaz, özünde cok iyi olan esiniz yine sizin yerinize karar verir... Mutluluklar...

affetme sakın! asıl ilerde çocuğun öğrenince anne niye affettin keşke boşansaydın babamdan der sana aldatcak olan her yaşta aldatır bırakta çocuğunda yaşamasın o üzüntüyü bir sürü çocuk var annesi babası birbirlerini aldatıyor çocukların psikolojisi bozuluyor ve boşanmalarını istiyorlar ben çok okudum bu tür şeyler

ben konu sahibinin buraya niye konu açtığını anlayamadım....ne diyelim.....vah vah vah senin gibi kadın aldatılmazdı.....yanlış yapmış.......elinin kiri bunları düşünme....kendine yeni bir gecelik al....yuvana sahip çık ......bir yastıkta kocayın

Hislerime tercüman olmuşsunuz. özellikle 3 ve 4

Msjlarino okudum.sana bunlari yasattigim.icin uzgunum...olseydim falan yazmis...bide kadin telefinlarin ciksin diye bikere gorim seni sesini duyaxim iyi oldugu bileyim diye yazmis

Sizin yapamadiginizi diger Kadin yapmis farkindamisniz? Resti cekmis ve adam hala pesinde!!! Siz daha cocugum cocugum diyip dizlerinizi dövün!!! Esiniz sizi cantada keklik görüyor, saygi bile duymuyor, ögrendiginiz halde yine o kadinla görüsmeye ugrasiyor!!! Yazik gercektende yazik!! Erkekler neden aldatiyor? Onlari her haliyle kabul eden kadinlar oldugu icin!!!

arkadaşım üzgünüm ama ben burda çocuk için devam ettirilecek bir evlilik görmüyorum
eşin sena yakalanmasına rağmen defalarca aldatmış üstüne çocuk aldırmışlar
iğrendim gerçekten böyle bi adama bi asla eskisi gibi bakamazsın bakmamalısın da zaten

yerinde olsam çoktan boşanırdım ama sen bilirsin
bu hayatı yaşayacak hergün o adama iğrenerek ya da acaba yine beni aldatıyomu diye bakacak kendini kahredecek olan sensin

eşin sana zerre saygı duymuyo zaten seni sevdiğini de düşünmüyorum attığı mesajlara bakılırsa
diğer kadın daha kıymetli onun gözünde
sen resti çekmezsen her zaman aldatılan zavallı kadın konumundan kurtulamazsın

Son düzenleme:

bu nasıl bir düşünce şok oldum

Üzülmüyorum ben bu düşüncede olan kadınlara artık kim neyi hak ediyorsa neyi kendine layık görüyorsa onu yaşıyor. Çaresizlikten gidemeyeni, parası pulu , eğitimi, işi ve aile desteği olmayan kadını anlarım ama bunlar varken hala bu iğrenç erkeklere prim veren seviyorum ölüyorum bitiyorum diyen kadınları anlayamıyorum aldatılmaya doymuyorlar diyorum bu da onların bağımlılıkları sanırım.

Sineye cekme artik.bir degil iki degil..ustelik bir de gebelik olayi var..oglun babasiz mi buyuyecek diye korkuyorsun?sen suan kocasiz bi kadinsin farkinda degilmisin?seni sevse boyle igrenc bi duruma dusurur mu esin hic?affetmissin bi kere.ama o saygisizligini surdurmus.boyle devam edersen yakinda o kadini alir oglunun basina cici anne diye getirir. Sen de ayni evde bi kosede onlarin cilvelesmelerini izlersin.yapma,bunu kendine yaptirma. Guclu ol.ailenle ve esinin ailesiyle konus medenice bitir. Bu benim tavsiyem.ama seni yargilayamam.

of Allahım yorumumu yaparken konu sahibinin tüm yazdıklarını okumamıştım
şimdi okudum ve verdiği cevaplar karşısında sinirden deliye döndüm

ne düşünüyorum biliyo musun konu sahibi
sen cidden aldatılmayı dibine kadar hakediyosun bu saatten sonra

hala adamı korumaya çalışıyosun inanamıyorum ya bi de küçücük evladını bahane ediyosun
çocuk bu yaşta ne bilecek babasını şimdi ayrılırsan yokluğunu bile hissetmez
yok elaleme ne derim yok kadın yeni bi sevgili bulmuş zaten
bunlar bahane mi ya kadın ondan ayrılıp yine kocanla birlikte olacak merak etme sen
hatta kocan ona zaten aşık ve ilişkisi uzun süredir devam ediyo

kadın karını boşa öyle gel diye rest çekmiştir yakında seni terkedip o kadına gider benden söylemesi
yeni sevgili bulunca iyice kıymete binmiştir şimdi o
attığı mesajlardan belli sesini son kez duyayım filan dediğine göre o kadına aşık olmuş
sen de bekle öyle hizmetini gör kocanın olur mu başkasının koynundan çıkmış bi adamı imkanın olduğu halde bırakma
onun seni bırakmasını bekle
hayret birşey ya

Son düzenleme:
Çaresizim demeyin boşa..siz çarenizi kendiniz bulmuşsunuz kabullenerek..kolay gelsin...

Hislerime tercüman olmuşsunuz. özellikle 3 ve 4

benim bunları yazarken amacım şuydu hep çocuk için denmiş çocuk bunları yaşasa dahamı iyi hem söyledimya ben boşanyada boşanma diyemem çok büyük sorumlluk bu sprukara verilen cevap önemli has kadın arkadaşım kendine bu soruları soramaya bilir amma her açıda ister dinsel ister hukuksa evlenmek haksa boşanmakta hak

Sabir konusunda...benim.yerimde tas olsa catlardi...ben bile kendime.sasiyor..muhakkak hakki ve sabri tavsiye etmek gerek....fakat biyere kadar...ben inanin cok sabrettim.kendimden cok omce yavrumu sonra.her ikimizin ailelerini dusunerek hareket ettimm...kendimce.biseyler yapmaya.calistim.o an niye boyle.bisey yaptimm bilmiyorum.ilk duydigimda neler fecmedi aklimda.kadin ailesiyle yasiyo bi kisiyle irtibata gectim aileaiyle.eger duyarlarsa mahf olur dediler...birde kadinin eski kocasi belali.biriymis.esimide tanidigi icin sonu kotu olur edisesiyle onlari rezil.edip.bi ton insani heba etmemeyi tercih wttim...ama fakat simdi herkes dedigim.gibi laylaylom benim.hayatim kararmis..gonlum.kirilmis.yasama sevincim gitmis....hayatimi majf olmis durumda.herturlu...devam etsemde etmesemde.bu aci dinmicdk tek bildigim.bu...

sizin verdiginiz ornege gelince..kadin eminim unutmamistir.mumkun degil...evt bu isin biride ayni binide ayni.. suan ben bir msj dahi gorsem iyi veya kotu ertesi gun habsr etmeden ucaga atlar giderim.

Niye biz kadinlar hep fedakarlik yapmak zorundayiz...

Evet belkide oglumla sonraki hayat nasil olur....belko biraufa bundan korkuyorim

oo. resmen kadına aşık olmuş eşiniz

Inanin herkrsin yazdigini tek tek okuyup dusunuyorum.biraz kendime geldim.evet aslinda hak etmiyor bi sansi ama verdim.tekrar deneyelim dedim....ezilen oniurumu gururumu sormayin vile (( hayat cok zor yaaa...okadar guzel bi hayatim.vardiki bekarken....darma dumanim....bi ay oncr herseyimi toparlamia gidiOdum.inanki esyalarimi.bile toparlamaya.gucum.yok....

Onsuz olamam demedim..
Yol verdim...ki dusun bi hafta olmamisti eve doneli...yine bi sekilde inandim.on gun sonra tekrar bi gece gelmedi eve...ozaman toparlandim...ailesiylede gorustukten sonra tekrar hetseyi duzeltmesine izin verdim.ama asla.af ettimmdemedim...yine sogum elimde degil...istedigim fedakarligi yapmadi.ve pisman olduginu cok dahabfazla his etmrm gerek....

Yazının sonunda eşini değil de kadını suçladığını görünce bişi yazamadım buraya :26: sen zaten affetmişsin arkadaşım allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…