- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
İnanamıyorum ya. Arkadaşım neden yaptığını normalleştiriyorsun kocanın? Yahu kadına aşık olsa ne, günübirlik takılsa ne?
2 aylık bir süreç olsa ne, 1 saatlik bir süreç olsa ne?
Rica ediyorum biraz kendine gel yahu
Yoo uni mezunuyum..iyi bi meslegim var.bugun ayrilsam cok daha rahat bi hayatim olur.belki cok hos bisry degil.bu yazacaklarim ama ole...bugun ayrilsam yine yeni bi evlulik yaparim.oturup karalar baglamam.ama ben mutlu olurum fakat oglum olmag.cunki babasindan coook uzaklarda hayatiningecirmek zorunda olur.genel olarak disardan bakildiginda cok sakin bi aileyiz..oda brnim cirkef olmadigimdan.kendi sorublarimi kimseye yuk etmek istemsigimdeb...ama artik tukendi bu gucum enerjim
Evet aynen öyle oluyor? Ki aslinda "cocugum için katlaniyorum" bir yalan, onlarda biliyorlar. Belli bir düzenin karsimamasi için yapiyorlar bunu.
Ya anliyamiyorum, kadin bunlarin aynisini yapsaydi, baska erkekten hamile kalip aldirsaydi, erkek öyle yavrum yavrum çirpinirmiydi? Hiçte degil, kadini birak bosanmayi, öldürmeye bile kalkisirlar. Kadinlar niyese kendini ezdirmeye pek merakli, sanki böyle bir sekilde kahraman anne/es oluyorlar
bunlar tercih meselesidir. Kimisi tek yanlışda siler geçer. Kimisi ise affedip bunları ya kendine yada birilerinin hatalarına mal eder. Benim tek bildiğim şey bir kere affedince mutlaka ama mutlaka devamı geliyor. Yani hiç bdv de konu okudunuzmu benim eşim aldattıda şimdi düzeldi diye, ben hiç denk gelmedim. Hepsi affetmiştim hala aldatılıyormuşum diyor. Tercih sizin tabiki kimsenin karışmaya hakkı yok. Umarım dilediğiniz gibi bir hayatınız olur. Ve dilerim ki evladınız büyüdüğünde anne neden bu kadar sorunlu bir evde yaşattınız beni demez. Çünkü sadakat çok önemlidir.
büyük konuşmak asla istemem ama ,
aldatanı affetmek ;ona tekrar fırsat vermektir...
bu evliliği sürdürmek sana zarardan başka bişey değil..
ya güven inanın tek kullanımlık
önce kendini düşün sonra oğlunu
sen iyi olursan oğluna daha iyi bakarsın
rabbim hayırlısını versin
Arkadaslar fatma3410 bu yönden yaklasti konuya...
Birbirinize hakkı ve sabrı tavsiye edin.
Ve gerçek şudur ki insan muhakkak hüsrandadır, sıkıntıdadır, zordadır. Bu zorluklar herkese her duruma göre değişebilir, kimine göre sağlık, kimine göre mal, evlat, eş, kardeş akraba iş, komşu... İmtihan dünyasındayız ya, hepimizin imtihanı da farklı farklı ama reçete tek... Birbirimize hakkı ve sabrı tavsiye etmek.
durumdan duruma farklidir konu sahibi ilk aldatildiginda ders vermen gerekirdi ama bakti ki tiki cikmiyo baya bi cesaretlenmis esin, devami gelir mi onu ALLAH bilir, insaALLAH gelmez ama bence ayrilmasanda bi ders vermen gerekir yani...
simdi benim tanidigim birinden anlaticam esi kadini 2 mi 3 kez mi yalan olmasin aldatti (farkli kadinlar) ama bunlar bir vakit sonra gene baristi buara 4 cocuklari vardi hemde cok ufak yastaydilar kadin affetti olaylardan seneler gecti suanda mutlular (ic dünyalarini bilemiyoruz) ama sorunlari yok...
Aldatilmissin , Bhnu UNUTAMAZSIN !!
Ve seni 2 kez ayni Kadinla.aldatiyor esin , bunlari hangi piskologa gitsen UNUTAMAZSIN.
Kaldiramaz insan ya aldatilma piskolojisjyle her an her saniye
Aklinda olur..
Ayrica kendi cesaretsizligini oglunun ustune yukleme.
cocugumdaa cocugum , Swn o cocuga iyi bir hayat huzurlu biryasam vermek istiyosan , bubu o evde yapamazsin,
Cocugunu babasiz birakmiyosun , Bosanan binlerce ornek var
istediginde gelip gorur , ki ailende sana iyi bir yasam sunuyor
sen halla oglum diyosun yapma.....
Senin gibi kadinlar yuzunden erkekler bukadar rahat aldatiyor
ve tekrarlama cesareti buluyor!!!!
İnanamıyorum ya. Arkadaşım neden yaptığını normalleştiriyorsun kocanın? Yahu kadına aşık olsa ne, günübirlik takılsa ne?
2 aylık bir süreç olsa ne, 1 saatlik bir süreç olsa ne?
Rica ediyorum biraz kendine gel yahu
ben sana boşan yada boşan ma demicem sadece şunları sorucam ve sen cevapları yazdıktan sonra okumnı isteyceğim
0) çocuğuna hiç bir şey belli etmeden yaşayabilirmisin
1) kocanın yanından herhangi biri bile geçse paranoyay bağlayıp acaba beni aldatıyo demek istermisin
2) bir daha hiç birşeyden tat almamak mutlu olmamak istermisin
3 ) oğluna herşeye sanin için katlanıyorum izlenimi verip onun sorunlu bir egenlik geçirmesini istermisin
4) oğlunu zamanında sen anneme neler yaşaşşatınsa ........ diye cümlelr kurup babasına olan düşkünlüğünü nefrete dönüştürmek istermisin
5)çocuğum için demişssin oda bir gün büyüyüp evlencek sizin evliliğinizin izlerinizi taşın istermisin
6) elini masaya vurup kocana karşı koyabilirmisin bir daha seni aldatmamasını sağlaya bilirmisin ?
7) kocana güveniyormusun pişman olduğuna yani
8) nasıl bir çevreye sahipsiniz
bak canım ne boşan diyorum ne boşanma git bir psikoloğa çocyk psikoloğuna aile ilişki danışmanına busorulara verdiğin cevağları onlarada anlat kocanlada konuş bu arada allaha şükür annemle babam beraber ama ben bir çocuğun bir arada mutsuz bir yuvada yaşamsındansa ki belli bir dönemlerde profesyonel destekle daha uygun görüyorum herkes ne derse desin herşey sende bitiyor ....allah yarmcın olsun
Msjlarino okudum.sana bunlari yasattigim.icin uzgunum...olseydim falan yazmis...bide kadin telefinlarin ciksin diye bikere gorim seni sesini duyaxim iyi oldugu bileyim diye yazmis
yazık olmuş üzüldüm çok..Allah kimsnin başına vermesin.Allah yardımcın olsun..Allah büyük merak etme herkes ettiğini bulacak sen içini ferah tut senin bir suçun yok.o çekicek yaptığının sen bişey yapmadın.Boşanma sakın tamam mı çocucğun olmasaydı durma rdim çocuğun varmış çocuğunun kısmetını başkalarına yedirme..Çocuğa ver bütün sevgini..Kocanla olan ilişkini de zaman bırak..Allaha sığın ..Allaha çok dua et..Boşanma çocuüun için..Belki kocanında aklıbaşına gelir. Zamanla herşey küllenir,gider , unutulur inşaAllah..Eğer ilerde yine aynı şeyi başkasıyla yaparsa o zaman tekrar düşünürsün..Ama şimdilik çocuğun için unutmaya çalış...Allah sabır versin yardımcın olsun ok dua et.... Allaha emanet ol..
İşte sırf bu zihniyetten değer görmüyor bizim kadınlarımız. ''Elinin kiridir erkek adamın, birkaç gece takılmış hevesini almış, yuvasına dönmüş işte'' diye ahlaksızlıklarına kılıf uydururlar...
Kocalarınız som altından mı da vazgeçemiyorsunuz derler adama :97:
Hislerime tercüman olmuşsunuz.özellikle 3 ve 4
bu evliliği sürdürmek sana zarardan başka bişey değil..
ya güven inanın tek kullanımlık
önce kendini düşün sonra oğlunu
sen iyi olursan oğluna daha iyi bakarsın
rabbim hayırlısını versin
Arkadaslar fatma3410 bu yönden yaklasti konuya...
Birbirinize hakkı ve sabrı tavsiye edin.
Ve gerçek şudur ki insan muhakkak hüsrandadır, sıkıntıdadır, zordadır. Bu zorluklar herkese her duruma göre değişebilir, kimine göre sağlık, kimine göre mal, evlat, eş, kardeş akraba iş, komşu... İmtihan dünyasındayız ya, hepimizin imtihanı da farklı farklı ama reçete tek... Birbirimize hakkı ve sabrı tavsiye etmek.
durumdan duruma farklidir konu sahibi ilk aldatildiginda ders vermen gerekirdi ama bakti ki tiki cikmiyo baya bi cesaretlenmis esin, devami gelir mi onu ALLAH bilir, insaALLAH gelmez ama bence ayrilmasanda bi ders vermen gerekir yani...
simdi benim tanidigim birinden anlaticam esi kadini 2 mi 3 kez mi yalan olmasin aldatti (farkli kadinlar) ama bunlar bir vakit sonra gene baristi buara 4 cocuklari vardi hemde cok ufak yastaydilar kadin affetti olaylardan seneler gecti suanda mutlular (ic dünyalarini bilemiyoruz) ama sorunlari yok...
Ve seni 2 kez ayni Kadinla.aldatiyor esin , bunlari hangi piskologa gitsen UNUTAMAZSIN.
Aklinda olur..
cocugumdaa cocugum , Swn o cocuga iyi bir hayat huzurlu biryasam vermek istiyosan , bubu o evde yapamazsin,
Aklinda olur..
oo. resmen kadına aşık olmuş eşiniz
Buralara pek girmezdim ilk kez baktim bu konuyu gordum yorum yapmadan gecemiycem
Arkadasim bir kere bu aldatmadan öte birsey yani ortada baya duzenli bi iliski var emek verilmis biseyler paylasilmis ozellikle duygusal anlamda
Sen bir kez affetmissin belki cogumuz da oyle yapardim her evlilik ikinci bi şansi hakeder hesabi ama bu baska bisey
Oglun olgunlastikca ve senin kocan bu çok eşlilik eğilimini devam ettirdikce oglun zamanla bunlari farkedecek peki ozaman o cocugun psikolojisi ne olucak??Emin ol anlar,senin gordugun duydugun herseyi duyar ve babasindan nefret eder
Oyle olacagina daha saglikli bi hayatta anne babasini da severek gecirdigi bi hayati olsun icinde yaşamaktansa uzakta kalmasi daha mantikli degil mi
Ayrica senin ezilen onurun?Bundan daha iyi bi hayati haketmiyor musun?
Her insanin cok guvendikleri bi gelirleri yok bosanmaya karar verdiklerinde.Simdi cocuguna sana nasil bakiyosa yine bakar,bakmak zorunda.Cocugunu bukadar dusunuyosan da calisir cocuguna da bakarsin kendine de boyle bi ailede cocuk yetistirmektense,cocugun hayatini karartmaktansa türlü sıkıntılara katlanmayi goze alabilirsin bence
Onsuz olamam demedim..Bunca yaşadıklarınıza rağmen onsuz olamıyorum demenize şapkamı çıkarıyorum. Bravo vallahi...
Eşiniz çok iyi ve ilgili bir babaymış fakat çok iyi bir koca değil tecrübe ettiğiniz gibİ. İlk öğrendiğiniz anda yol verseydiniz, ikinci defa aynı ahlaksızlığı yapma cesareti gösteremezdi. Bu durumda karşıdaki kadın da en son suçlanacaklardan. Önce aynayı eşinize ve kendinize çevirin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?