yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

0- eger tekrari olmazsa telafisi mumkunse evet

1- hayir.o kadin benimle ay yerde.carsiya sahile inmek istemiyorum.bi yerde karsilasmak istemiyorum.daha kotusu esimin karsulasmasindanda tedirginim...
.2-tabiki hayir.eskisi gibi neseli mutlu huzurlz olmak istiyorum.
3-bole bi izlenim vermemek icin caba gostericem
4-hayir.uaten bilmesinide hic istemem bi omur boyz
5-evt ictwn huzursuzluk fena.ama disa donuk iz birakacak bi siddet veya kavga yok.ozaman bikere baya sert kavga ettik yaveum gunlerce gelemedi kendibe
6-insallah saglayabilirim...acikcasi ckkta caba sarf etmeyi dusunmuyorum.o yapmamadi lazim aklini badina almasi lazim
7-evt pisman..ama duygusallik varmi yokmu vilmiyorum
8-aslinda burda cok bi xevrem yok...is arkadaslarim bi lac tanidik....rahat anlayisli.bi cevrem var....durumumu bilseler kal.diymezlwrdi..

bi terapisti bende duaunuyorum...simdi yarinankadar yazilanlari tekrar okuyip esimlemkonisacagim....ben hazmedwmiyorim..bu sekulde.yurutmem.imkansiz...gercekten daha cok gencim.bunlara kfa yormaktan yaslandjm.ya gercwkten durust olhp hayatina devam eder ve bi sekulde benim yaralarimi satmayi telafi eder yada bosanalim dicem...bugun konusabilirmiyim.bilmiOrum....yine haberdar ederim sizleri...
ben gercekten caresitim...ondan burdayim..suclanmak asagilanmaktansa bole yol.gosterici tavsiylerinize ihtiyacimmvar...zaten vitmisim...durum.yeterince aci rezil.....daha fazla suclayip hakarwt edip beni dibe vurmayin lutfen

Yazının sonunda eşini değil de kadını suçladığını görünce bişi yazamadım buraya :26: sen zaten affetmişsin arkadaşım allah yardımcın olsun

Tabiiki esimde suclu olmazmi...ama kadin herseyi bile bile ilk adimi atti
.onunla.birlikte oldu....esim ona gitmia olsa bile o kabul etmemeliydi....jer ikiside igrencc

bak canım eğer sorduğum sorular senin yarınanaysa ne mutlu bana hem bebeğin daha 1 yaşında ben psikolog değilim ama şunu önerebilirim bak sende diyosun yapamam diye sanırım yaşadığınız yer küçük eğerki son ki bu lafın altını çiziyorum affederseniz bulunduğunuz yerden taşını ve kendinize yeni bir hayat kurun yok ayrılcam dersen ki ben bundan tarafım amam ayrıl demiyorum ahhhh lütfen yanlış anlama amacım seni aşağılamk değil ki ne var Angelina julie bile aldatılmış biri bu günümüzün gerçeği her 10 kadından biri çeşitli yollarla aldatılıyor bazıları gözle sözle flörtle metresle lafın kısası çocuğunu baabsından 1 günde ayırma eve 2 günde nir daha sonra 3 günde bir daha sonrada yasal olaraktan hafta bir gelsin bu arada velayet konusunda sakın düşünme 7 yaşından küçük ocukların velayeti anneye verilir yine boşanırsan eşine yakın bir şehre taşın ama sakın aynı yerde oturma çocuğunla hayatı keyfini yaşa

Eeee 27 sayfa konuşulduguna göre siz zaten 1 aydır bu şekilde ilişkinizi devam ettirip rutine bağladığınıza,evliliğinize dair umudunuz olduguna ve oğlunuz arada oldugudan affedip (bır daha olursa affetmem diyorsunuz yani3. golu bekliyorsunuz )duzelmesı için karşı tarf çaba beklediğine gore daha ne istiyorsunuz bizden ??

Tabiiki esimde suclu olmazmi...ama kadin herseyi bile bile ilk adimi atti
.onunla.birlikte oldu....esim ona gitmia olsa bile o kabul etmemeliydi....jer ikiside igrencc

ilk adımı attığını ne biliyosun
belki eşin kadının peşinde dolandı olamaz mı
boşandığını görünce göz koymuş olamaz mı
bu olayda en iğrenç olan kocan kusura bakma sen hala onu nasıl aklasam diye düşünüyosun sanki
yerinde olsam o kadının ailesine de haber verirdim gidip eski kocasına söyleyecek değiller ya
kadın kendisi düşünmüyo ailesini sen niye düşünüyosun ne hali varsa görsün

Son düzenleme:

Evet ayne ole.her biyere gidisimizde acaba karsilasirmiyiz korkusu beninbitiriyo.yada kimler biliyo...jnsanlarla konusmak bile istrmiyorum.yani tanidigimit kisilerde.ortak bi arkadaslarinin dugununde yakinlasma olmus.bende ozamanlar ailemin yanindaydim.esim.yanliz gitti....yani bi kac kisi daha duymus.benle konustularda....birazda sans vermr.sebeb o kisiler.berkes kadini sucladi.tabii cocuk.meselesini kimse bilmiyor....ayrilirsam.yurt disima cikacagim
belki ilrde oglum.bitaz buyudugunde donerim...ailem.orda burda yanliz kalmak istemem.daja dogrusu burda kalma imkanim.da yok

Aileai duydu ama.inanmadi...ben kendim.aramak istemedim.irtibat nolari bulana kdar ayrilmislardi zaten

Aileai duydu ama.inanmadi...ben kendim.aramak istemedim.irtibat nolari bulana kdar ayrilmislardi zaten

sen ara haber ver bakalım eşimin telefonunda mesajları var çocuk aldırmışlar eşim de kabul etti de
ben olsam yapardım heralde bunu
ayrılmaları neyi değiştirir bu kadın kocanla uzun süredür birlikte ve çocuk aldırmış ötesi varmı ailesi bilirse belki hakettiği tepkiyi verir
sen onun zerre umrunda olmamışsın
azcık da kendi zor durumda kalsın

zaten bu gidişle eşinle yine barışır o merak etme
belki eşine gözdağı vermek için sevgili yapmıştır ben öyle düşündüm
istemese sadece eğlence olarak görse hamile kalmazdı çünkü belli ki eşinle bi gelecek hayal etmiş

aslında eşin tam da öyle bi kadına layık
onun gibi biriyle evlenip defalarca boynuzlansa ne iyi olurdu

Son düzenleme:

Anlamak çok zor...Çok...Üniversiteden sevdiğim bir arkadaşım benzer durumda, beraber olduğu insan evlenip ayrılmış kendinden 10 yaş büyük 5 çocuklu, ve eğitimsiz...İlişkide saygı kalmamış, her allahın günü tartışma kavga, adamın eski eşinin çocuklarının tehtitleri...Ve bunu yaşayan kadın 29 yaşında ve endüstri mühendisi... Ailesinin durumu gayet iyi, zehir gibi çalışan bir aklı ve kariyeri var ve sonuç bu. Yedi yıldır ayrılamıyor

Dönüp içinize sordunuz mu seviyormusunuz bu adamı hala ?
Ya da şöyle sorayım, size dokunduğunda iğrenmiyormusunuz ?

İnsan ne yaparsa kendine yapar diye boşuna demiyorlar.
evladınıza da size de yazık, evladımın başında babası var
ona yazık olmuyor demeyin.
Boşanma aşaması zor bir süreç evet ama bu yara dinmez,
unutmak için harcayacağınız çabayı,
çocuğunuzu ve kendinizi babasızda olsa mutlu etmek
için harcasanız, en azından elinizde bir hayat ve mutlu bir çocuk olur.
Böyle yaralar, sizi haketmeyen bir koca, size bunları yaşatmaktan
hiçbir zaman vazgeçmeyecek bir insanla ömrünüz tükenir gider.

'' Onu tekrar heyecanlandırabilir miyim ?''

Bu sorunuz içimi acıttı çok . Neden hala onu heyecanlandırmak , eski ilgisini tekrar kazanmak için çaba ?
O heyecanı başka bir kadın , başka bir tende aramış ... Siz bu arayışta olsa idiniz , aman oğlum annesiz kalmasın diye affedilir miydiniz eşiniz tarafından ? Erkeklere verilen bu iltimasa tahammül edemiyorum ben .

Ve demişsiniz ki ; eşim çok iyi bir baba .

Hayır ! Kocaman bir hayır hem de ..O çok iyi bir baba olsa idi , yuvasına saygı duyardı .O evladını düşünür ve yeni maceralar peşinde koşmazdı . Üzgünüm ama bir erkek bir kez affedilince belki asla bir daha aynı hatayı yapmaz ama aynı adam 2. kez bunu yaptıysa , hep yapacağım haberin olsun diyor size .

Ve niye eskisi gibi heyecanlandırmak için sizin çabalamanız gerektiğini düşünüyorsunuz?
Aldatan siz değilsiniz, eşiniz.
Sizi alttan alması gereken, tekrar güveninizi, saygınızı ve sevginizi kazanmak için uğraşması gereken eşiniz, siz değilsiniz.
Madem boşanmıyorsunuz o zaman sizi tekrar kazanması gerekiyor, kazanmak istiyorsa tabii.
Aldatmalarını bile size yüklemiş.

çok üzüldüm gerçekten bende bir kız çocuğu annesiyim az çok anlıyorum sizi,fakat aynı şey benim başıma gelse sizin kadar çocugumu düşünür müyüm bilmem..bu beni kötü bir anne mi yapar? bencil??

kocam,beni ve çocugunu düşünmeden öyle bir halt yiyorsa; bizi kaybetmeyi göze almıştır zaten

sürekli sizi suçlamasıda ayrı bi olay!! madem suçluydunuz ozaman ayrılsaydı? tutupta başka kadından çocuk peydahlaması mı gerekirdi? valla başkasını bilmem ama benim midem kaldırmaz böyle mevzuları,kusarım..

ama siz bir şans vermişsiniz affetmişsiniz..buna ragmen yaptıgı!!!

sizi şuan yaşadıgınız yere baglayan ne? gerçekten yeni bir başlangıç istiyosa eşiniz sizi alıp başka biryere yerleşebilir..madem bukadar yakınsınız o kadınla..hem siz neden çekiniyorsunuz , niye utanıyorsunuz onların yediği .ok neden sizi yerin dibine sokuyor?? bilenler zaten kadını ve eşinizi suçluyormuş ..

birde merak ettiğim; çocuk aldırdıgını duyunca kadını teselli etti demişsiniz , nasıl bir teselli bu ? ben ona takıldım dogrusu..yani keşke aldırmasaydın mutlu mesut yaşardık mı? yoksa sadece geçmiş olsun mu?

onu yazmıştı sanki çok üzüldüm sesini bi kere daha duyayım gibi birşeyler yazmış dahası var mı bilmiyorum
önceki sayfalarda bahsetmişti

Burdakiler ne derse desin zaten siz kararınızı vermişsiniz çocuk ta bahanesi olmuş.
Adam sizi kapıya koyana kadar sizin onu terk etmeye niyetiniz yok hatta bir tane daha çocuk yaparsınız gibi bir his var içimde yazılarınızdan bu çıkıyor.
Eşiniz sizi aldattığı kadınlardan da yeni çocuklar yapar geniş mutlu bir aile olup yaşamaya devam edersiniz.

Msjlarino okudum.sana bunlari yasattigim.icin uzgunum...olseydim falan yazmis...bide kadin telefinlarin ciksin diye bikere gorim seni sesini duyaxim iyi oldugu bileyim diye yazmis

O kadinla asla evlenmem isim.olmaz diyo...yanionunla ciddi bisey olmaz..ama onemli degil ven gttikten sonra ne hali varsa gorsun....sadece toplam.iki aylik.bi mevzu bu.iki kez gece gelmedi eve.evet tabii o zamablar gec geliyodu gunlerce

eşinin bu kadınla yaşadıkları sadece cinsellik değil ki..iş o aşamaya gelene kadar yaşananalar bence daha yaralayıcı...kadının elini tutmuştur gözlerinin içiine bakmıştır..belkide sana bu güne kadar hiç demediği gibi aşkım sevgilim bir taneme demiştir..saçlarını sevmiştir..göğsünde uyutmuştur..bunları düşünüp nasıl hala devam edebiliyosunuz şaşıyorum...ya da düşünüyomusunuz..

Evet belkide oglumla sonraki hayat nasil olur....belko biraufa bundan korkuyorim

bir örnek vermek istiyorum..bir arkadaşım bi çocukla çıkıyodu herşey çok güzeldi ta ki çocuğun babasının annesini sürekli aldattığını öğrenene kadar...önce önemsemedi sonra konusu açıldığında sevgilisine bu konuda ne düşündüğünü sordu...aldığı cevap şuydu "bence normal evliliklerde olur böyle şeyler" bu lafı duyunca çocuktan ayrıldı...demem o ki çocuğunuz böyle bir ortamda büyüdükçe ve eşiniz aynı şeylere devam ederse aldatmayı kanıksayacak doğal bir şey olarak görecek...böyle bir zihniyette yetişen çocukta kime neye faydalı olucak acaba...oğluma iyi babalık yapıyo demiştinizde..kime göre neye göre..altı değişmiş karnı doymuş çocuğu kimin önüne koysan sever oynar...bu babalık değil..babalık çocuğuna güzel ahlaklı erdemli terbiyeli olmayı öğretebilmektir bence..konu sahibi arkadaşım yorgunum hiç bir şeye gücüm yok demişsin ama bu şekilde devam edersen bence her şey daha kötü olacak..karar senin..otur bir düşün...

pes doğrusu

yok bacımm iş işten geçmiş malesef

üstelik sadece cinsellik de değil duygusal bi ilişkileri var adam diğer kadını seviyo bence yazdığı mesajlardan belli yoksa hamile kalınca ondan kurtulmaya bi daha görüşmemeye bakardı ama terkeden kadın olmuş çocuğu doğurucanı sanıyodu heralde aldırınca tavır yapmış bence kıskandırmak için de yeni sevgili bulmuş
adam bunun üstüne o kadın için konu sahibini boşarsa şaşırmam

konu sahibi imkanları yerindeyken bunu nasıl kabul edebiliyo onu anlamadım
adam iki kere eve gelmedi diyo o sıralar geç geliyodu diyo bi eş yatakta aldatıldığını bile bile nasıl bu kadar sakin olur nasıl hala çocuğum da çocuğum der anlayamıyorum
hiç mi midesi bulanmaz insanın Allah korusun kendi başıma gelse iğrenirim o adamdan hatta suratına bile bakmam evden kovarım

ayrıca iyi bi baba diyip durmuş
iyi baba böyle mi olur Allah aşkına hangi insanın eline bebek versen sever zaten
benim de önüme koysalar hiç tanımadığım bebeği saatlerce sevebilirim
mesela babamın eline komşunun bebeğini veriyoruz kendi çocuğu gibi oynatıyo her geldiğinde

evde bebeği varken başka bi kadınla birlikte olmak için eve gelmeyen geç gelen
sürekli evliliğini tehlikeye atan
çocuğunun parasını başkalarına yediren bi adam nasıl iyi bi baba kabul ediliyo şaştım kaldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…