ben sana boşan yada boşan ma demicem sadece şunları sorucam ve sen cevapları yazdıktan sonra okumnı isteyceğim
0) çocuğuna hiç bir şey belli etmeden yaşayabilirmisin
1) kocanın yanından herhangi biri bile geçse paranoyay bağlayıp acaba beni aldatıyo demek istermisin
2) bir daha hiç birşeyden tat almamak mutlu olmamak istermisin
3 ) oğluna herşeye sanin için katlanıyorum izlenimi verip onun sorunlu bir egenlik geçirmesini istermisin
4) oğlunu zamanında sen anneme neler yaşaşşatınsa ........ diye cümlelr kurup babasına olan düşkünlüğünü nefrete dönüştürmek istermisin
5)çocuğum için demişssin oda bir gün büyüyüp evlencek sizin evliliğinizin izlerinizi taşın istermisin
6) elini masaya vurup kocana karşı koyabilirmisin bir daha seni aldatmamasını sağlaya bilirmisin ?
7) kocana güveniyormusun pişman olduğuna yani
8) nasıl bir çevreye sahipsiniz
bak canım ne boşan diyorum ne boşanma git bir psikoloğa çocyk psikoloğuna aile ilişki danışmanına busorulara verdiğin cevağları onlarada anlat kocanlada konuş bu arada allaha şükür annemle babam beraber ama ben bir çocuğun bir arada mutsuz bir yuvada yaşamsındansa ki belli bir dönemlerde profesyonel destekle daha uygun görüyorum herkes ne derse desin herşey sende bitiyor ....allah yarmcın olsun
Sizin yapamadiginizi diger Kadin yapmis farkindamisniz? Resti cekmis ve adam hala pesinde!!! Siz daha cocugum cocugum diyip dizlerinizi dövün!!! Esiniz sizi cantada keklik görüyor, saygi bile duymuyor, ögrendiginiz halde yine o kadinla görüsmeye ugrasiyor!!! Yazik gercektende yazik!! Erkekler neden aldatiyor? Onlari her haliyle kabul eden kadinlar oldugu icin!!!
benim bunları yazarken amacım şuydu hep çocuk için denmiş çocuk bunları yaşasa dahamı iyi hem söyledimya ben boşanyada boşanma diyemem çok büyük sorumlluk bu sprukara verilen cevap önemli has kadın arkadaşım kendine bu soruları soramaya bilir amma her açıda ister dinsel ister hukuksa evlenmek haksa boşanmakta hak
Yazının sonunda eşini değil de kadını suçladığını görünce bişi yazamadım buraya :26: sen zaten affetmişsin arkadaşım allah yardımcın olsun
0- eger tekrari olmazsa telafisi mumkunse evet
1- hayir.o kadin benimle ay yerde.carsiya sahile inmek istemiyorum.bi yerde karsilasmak istemiyorum.daha kotusu esimin karsulasmasindanda tedirginim...
.2-tabiki hayir.eskisi gibi neseli mutlu huzurlz olmak istiyorum.
3-bole bi izlenim vermemek icin caba gostericem
4-hayir.uaten bilmesinide hic istemem bi omur boyz
5-evt ictwn huzursuzluk fena.ama disa donuk iz birakacak bi siddet veya kavga yok.ozaman bikere baya sert kavga ettik yaveum gunlerce gelemedi kendibe
6-insallah saglayabilirim...acikcasi ckkta caba sarf etmeyi dusunmuyorum.o yapmamadi lazim aklini badina almasi lazim
7-evt pisman..ama duygusallik varmi yokmu vilmiyorum
8-aslinda burda cok bi xevrem yok...is arkadaslarim bi lac tanidik....rahat anlayisli.bi cevrem var....durumumu bilseler kal.diymezlwrdi..
bi terapisti bende duaunuyorum...simdi yarinankadar yazilanlari tekrar okuyip esimlemkonisacagim....ben hazmedwmiyorim..bu sekulde.yurutmem.imkansiz...gercekten daha cok gencim.bunlara kfa yormaktan yaslandjm.ya gercwkten durust olhp hayatina devam eder ve bi sekulde benim yaralarimi satmayi telafi eder yada bosanalim dicem...bugun konusabilirmiyim.bilmiOrum....yine haberdar ederim sizleri...
ben gercekten caresitim...ondan burdayim..suclanmak asagilanmaktansa bole yol.gosterici tavsiylerinize ihtiyacimmvar...zaten vitmisim...durum.yeterince aci rezil.....daha fazla suclayip hakarwt edip beni dibe vurmayin lutfen
Uc yillik evligim.aslinda bastn beri bitakim sorunlarimiz vardi.fakat esimle birlikte cok mutlu ve huzurluydum.taki kasim 2013 beni aldattigini ogrenene kadar.hemen bosanmak istedim.fakat beni sekilde ikna etti....bi yasindada oglum var ve babasina cok duskun.onun icin af etmeye karar verdim.fakat hicbisey benim icin eskisi gibi olmadi.aklimdan icimdrn atamadim bu ihaneti.ogrendikten sonra tekrar aldatti ayni kisiyle.ben soguk.davtandigim icin bidaha ona guvenmesigim icin dedi.o siralar oglum birince yas gunuydu yine unutmayi teecih ettim((( suda bi gercek oglum olmasa asla asla durumam.y
yine aradan bi kac hafta gecti....yine msj lasmalar oldugunu gordum.buseferden kadin cocuk aldirdigini soledi.esimde onu teselli etmek icin yazmis....fakat benim yasadiklarimi anlayamiyor beni teselli edemiyor.benden herseyi unutmami ve eskiyr hemen donmemizi bekliyo.baslarda aklima getirmiyordum.fakat simdi son zamanlarda surekli aklimda.istemiyorum onu...bi yandanda onsuz olmak istemiyorum.oglumunda babasiz buyumrsini istemiyorum.ve en kotusu kimseyle konusamiyorum bu konusi(((( buda beni iyice bunalima itiyor.burada sizden gonulden tavsiyeleriniui istiyorum.bosansam ailemin yaninda rahat bi hayat grciririm fakat cocugum babasiz buyumek zorunda kalir.ki esim cok iyi cok ilgili bir baba.yada piskolaga gitsemmi?unuturmuyum bu yasadiklarimi?eskisi gibi ona heyecanlanabilirmiyim.cookk coook coookk aci bisey aldatilmak.heleki bukadad emek verdiyseniz evliliginize cok aci....en kotusu kadinin yeni bi sevgilisi esimin yine normal bi hayati herkea laylaylom...fakat benim hayatim duygularim.icim disim.herseyim.darma dagin..icim aciyo reamen.surekli aglamak istiyorum.fakat bu yasadiklarimida kimseye his ettirmiyorum.ailemin duymasini istemiyorum..neden bole kadinlar var.evli cocuklu adamlaedan ne isterler.....cok uzgunum..
yazdıklarını okurken çok etkilendim ve inan çok üzüldüm.fazla uzatmadan söyliyim....sen bu adam ne yaparsa yapsın ona aşıksın...hiç sevmiyorum çocuğum için falan deme.benimde allah bağışlarsa 11 aylık oğlum var ve bende 2 yıllık ewliyim.benim oğlumda babasına çok düşkün.kapı çalınca babasının geldiğini anlar ve hemen kapıya emekler...amaaaa bana böyle bişeyin çeyreğini yapsa eşim asla ne çocuk düşünürüm ne bişey boşarım onu..ve ben aileme anlatmadan asla duramam.içime atmam asla yani.annemle arkadaş gibiyimdir hemen paylaşırım onunla.nasıl dayanıyosun hayret.allah eşine akıl ve vicdan nasip etsin sanada sabır versin..bi adam bir defa bu hatayı yaptıysa ve karısı ona sağlam bi ders vermediyse ne yazıkki aynı hata defalarca tekrarlanabilir.yazık kadınlara yaa valla çok yazık
Tabiiki esimde suclu olmazmi...ama kadin herseyi bile bile ilk adimi atti
.onunla.birlikte oldu....esim ona gitmia olsa bile o kabul etmemeliydi....jer ikiside igrencc
bak canım eğer sorduğum sorular senin yarınanaysa ne mutlu bana hem bebeğin daha 1 yaşında ben psikolog değilim ama şunu önerebilirim bak sende diyosun yapamam diye sanırım yaşadığınız yer küçük eğerki son ki bu lafın altını çiziyorum affederseniz bulunduğunuz yerden taşını ve kendinize yeni bir hayat kurun yok ayrılcam dersen ki ben bundan tarafım amam ayrıl demiyorum ahhhh lütfen yanlış anlama amacım seni aşağılamk değil ki ne var Angelina julie bile aldatılmış biri bu günümüzün gerçeği her 10 kadından biri çeşitli yollarla aldatılıyor bazıları gözle sözle flörtle metresle lafın kısası çocuğunu baabsından 1 günde ayırma eve 2 günde nir daha sonra 3 günde bir daha sonrada yasal olaraktan hafta bir gelsin bu arada velayet konusunda sakın düşünme 7 yaşından küçük ocukların velayeti anneye verilir yine boşanırsan eşine yakın bir şehre taşın ama sakın aynı yerde oturma çocuğunla hayatı keyfini yaşa
ilk adımı attığını ne biliyosun
belki eşin kadının peşinde dolandı olamaz mı
boşandığını görünce göz koymuş olamaz mı
bu olayda en iğrenç olan kocan kusura bakma sen hala onu nasıl aklasam diye düşünüyosun sanki
yerinde olsam o kadının ailesine de haber verirdim gidip eski kocasına söyleyecek değiller ya
kadın kendisi düşünmüyo ailesini sen niye düşünüyosun ne hali varsa görsün
Aileai duydu ama.inanmadi...ben kendim.aramak istemedim.irtibat nolari bulana kdar ayrilmislardi zaten
Üzülmüyorum ben bu düşüncede olan kadınlara artık kim neyi hak ediyorsa neyi kendine layık görüyorsa onu yaşıyor. Çaresizlikten gidemeyeni, parası pulu , eğitimi, işi ve aile desteği olmayan kadını anlarım ama bunlar varken hala bu iğrenç erkeklere prim veren seviyorum ölüyorum bitiyorum diyen kadınları anlayamıyorum aldatılmaya doymuyorlar diyorum bu da onların bağımlılıkları sanırım.
Onsuz olamam demedim..
Yol verdim...ki dusun bi hafta olmamisti eve doneli...yine bi sekilde inandim.on gun sonra tekrar bi gece gelmedi eve...ozaman toparlandim...ailesiylede gorustukten sonra tekrar hetseyi duzeltmesine izin verdim.ama asla.af ettimmdemedim...yine sogum elimde degil...istedigim fedakarligi yapmadi.ve pisman olduginu cok dahabfazla his etmrm gerek....
'' Onu tekrar heyecanlandırabilir miyim ?''
Bu sorunuz içimi acıttı çok . Neden hala onu heyecanlandırmak , eski ilgisini tekrar kazanmak için çaba ?
O heyecanı başka bir kadın , başka bir tende aramış ... Siz bu arayışta olsa idiniz , aman oğlum annesiz kalmasın diye affedilir miydiniz eşiniz tarafından ? Erkeklere verilen bu iltimasa tahammül edemiyorum ben .
Ve demişsiniz ki ; eşim çok iyi bir baba .
Hayır ! Kocaman bir hayır hem de ..O çok iyi bir baba olsa idi , yuvasına saygı duyardı .O evladını düşünür ve yeni maceralar peşinde koşmazdı . Üzgünüm ama bir erkek bir kez affedilince belki asla bir daha aynı hatayı yapmaz ama aynı adam 2. kez bunu yaptıysa , hep yapacağım haberin olsun diyor size .
çok üzüldüm gerçektenbende bir kız çocuğu annesiyim az çok anlıyorum sizi,fakat aynı şey benim başıma gelse sizin kadar çocugumu düşünür müyüm bilmem..bu beni kötü bir anne mi yapar? bencil??
kocam,beni ve çocugunu düşünmeden öyle bir halt yiyorsa; bizi kaybetmeyi göze almıştır zaten
sürekli sizi suçlamasıda ayrı bi olay!! madem suçluydunuz ozaman ayrılsaydı? tutupta başka kadından çocuk peydahlaması mı gerekirdi? valla başkasını bilmem ama benim midem kaldırmaz böyle mevzuları,kusarım..
ama siz bir şans vermişsiniz affetmişsiniz..buna ragmen yaptıgı!!!
sizi şuan yaşadıgınız yere baglayan ne? gerçekten yeni bir başlangıç istiyosa eşiniz sizi alıp başka biryere yerleşebilir..madem bukadar yakınsınız o kadınla..hem siz neden çekiniyorsunuz , niye utanıyorsunuz onların yediği .ok neden sizi yerin dibine sokuyor?? bilenler zaten kadını ve eşinizi suçluyormuş ..
birde merak ettiğim; çocuk aldırdıgını duyunca kadını teselli etti demişsiniz , nasıl bir teselli bu ? ben ona takıldım dogrusu..yani keşke aldırmasaydın mutlu mesut yaşardık mı? yoksa sadece geçmiş olsun mu?
onu yazmıştı sanki çok üzüldüm sesini bi kere daha duyayım gibi birşeyler yazmış dahası var mı bilmiyorum
önceki sayfalarda bahsetmişti
Msjlarino okudum.sana bunlari yasattigim.icin uzgunum...olseydim falan yazmis...bide kadin telefinlarin ciksin diye bikere gorim seni sesini duyaxim iyi oldugu bileyim diye yazmis
O kadinla asla evlenmem isim.olmaz diyo...yanionunla ciddi bisey olmaz..ama onemli degil ven gttikten sonra ne hali varsa gorsun....sadece toplam.iki aylik.bi mevzu bu.iki kez gece gelmedi eve.evet tabii o zamablar gec geliyodu gunlerce
Evet belkide oglumla sonraki hayat nasil olur....belko biraufa bundan korkuyorim
pes doğrusu
yok bacımm iş işten geçmiş malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?