yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

arkadaşım benim anlamadığım sen kocanın başka bi kadını hamile bıraktığını çocuk aldırdıklarını öğreniyosun
en azından bi evden kovamaz mıydın
git gelme ben bi karar alıcam yalnız kalmak istiyorum diyemez miydin neden hemen affetme yoluna gidiyosun burnnunu bile sürtmüyosun
yine bi şans vermişsin kolayca adam bi süre düzelmiş gibi yapacak sonra tekrar başlayacak
bunu bilmek için alim olmaya gerek yok belki bu sefer daha dikkatli davranacak hiç yakalayamayacaksın yıllar sonra öğrenip yine altüst olacaksın

şu an normal evli çiftler gibi misiniz siz
ne bileyim insan bi tepki göstermez mi bu duruma
iki laf edip sonra susup hizmetini görmeye devam mı ediyosun
ailene neden haber vermiyosun

Son düzenleme:

tamam bizde hatta bir çoğumuz bunu düşünüyoruz ama lütfen konu sahibinide düşünüp birazdaha yumuşak sözlerle fkirlerimizi anlatsak çünkü şuan yaptığımız yalan söyleyen çocuğa her fırsatta sen yalan söyledin demek ki çocuk bile ozaman ya çok yalan söyler yada bir daha hiç konuşmaz içine kapanır zaten buraya konuyu açılmasının sebebi bizden ileriye ait onun adına bazı planlar yapıp söylememizi istememizi bu dünya 10 kadından biri aldatılıyor ve ben şahsen şunu düşünüyorum konu sahibi cidden öz güvenli bir kadın çünkü bunu buraya yazmak bile cesaret ister hem buraya yazılan kötü yorumları dışardan alma korkusu var ve bütün aşağılamalara göğüs geriyo sadece düşünceleri bulanık hem biz nasıl bir çevresi olduğunuda bilmiyoruz belki ailesi çok katı belki maddi hiç birşeyi yok lütfen bunlarıda göz önünde bulunduralım bu arda kimseye fikrini söyleme demiyorum sadece biraz daha yumuşak cümlelrle

Eşinizi mutlu etmek için her şeyi yapın ki başka kadınlara bakmasın
bağlanır o zaman size
oğlunuz için katlanın erkektir o arada yapsa da laf etmeyin sonuçta elinin kiri
her gün baklava börek yenmez ki
çocuğunuz ne yapar ki babasız ilk babasız kalacak çocuk o
çocuğu iyi ki aldırmış yoksa sizin çocuğunuzun rızkından giderdi bi de bakmak zorunda kalırdı
çocuk yapmadıktan sizi boşamadıktan sonra yuvanıza sahip çıkın
yuva kolay kurulmuyor

Aman allahim...okadar guzel yazmissinuzki icimdeklwr kafamdakileri...inanin ayni yazdigoniz gibi sorularla cebelesiyorum...
evz en mantikliai ayrilmak .. sizde yasadinizmu bu duGuyu...
Ben suan calismiyorum.ole imkanimda yok cunki coxuma bakaxak kimse yok....maleaefki gidebilecegim tanidik bile yok yakinimda.okadar yankizim burda..indan burda kalmak istemem...

iyide herkesin üslubu farklı ben sizin kadar yumuşak yazamam mesela böyle bi konuda
yumuşatmak için canım filan yazıyorum ama sert oluyo yine de çünkü kendine yaptığı haksızlığa kızıyorum
sizin kadar ılımlı bakmıyorum olaya kendini kandırmaya çalışıyo çünkü insanlar da onu kendine getirmeye çalışıyo
napalım geçer inş sen bekle mi diyelim bütün ihtimalleri söylüyoruz
isterse bi psikologa danışır zaten sadece buraya bakarak karar alacak değil

ayrıca kendisi daha önceden yazdı
ailem arkamda dedi
çalışıyorum mühendisim iyi kazanıyorum şimdi boşansam hiçbir zorluk çekmem karalar bağlamam yine evlenirim dedi ben öyle hatırlıyorum zaten çalışmıyorum dese bu kadar sert yazmam hem çalışıp aile desteği olup hem bu adamı çektiği için sinirleniyorum yaşı da genç çünkü
sadece çocuğumu düşünüyorum babasız büyümesinden korkuyourm dedi

Son düzenleme:
canım bence bu evlilikten hayır gelmez artık. ne yaparsan yap sadece kendinden ödün vermiş olacaksın

yazık çok üzüldüm yazdıklarınızı okuyunca bence kendine güven ve boşan oğlunda ilerde sana hak verecektir böyle bi adamdan boşandığın için..böyle sürmez çünkü

Ne yaptiniz mesela

:13::13::13: Kesinlikle katılıyorum...

Aynennn aymmennn...inan su ssonki xazlara okadar duygulandimki...ailrm gibi samimi buldum....rabbim.hepimizin yardimcisi olsun kimseyi bu duruma dusurmesin

Cok tsk edrom...gerceltem guzelde pastalar xaprim :) bu yonde teklif bilr aldim...yo dort yillik mrzunum..muhendisim...
Ailrmin yanina yurtdisina gitsem tabii dahabrahat olutim..fakat yinede ister istemez nekadar iyi olurlarsa olsunlar eskisi gibide olmazm..yinede herhalde suankinden piskolojik olarak daha tahat olurum.diye dusumuyorim...tanimasamda burda bana destek olam.yanlizligimi derdimi paylasan herkeai cok sevdm

Bugun tekrar konisacagim esimle...ben gercekten mutlu degilim.hemde hic.burayada iyiki yazdim.sayenizde toparladim.birau....hem belki oda ayrilmak.ister....beni tatmin edemeyeceksede en dogrusi bu uaten

Niye kandirayim sizi...cocugum olmasa hemde.bi sn durmam.ki ailemin yaninada ddgul banbaska yere ulkeye gudip yepmyeni tertemiz bi hayata baslarim....

Hayir sizin dediginiz gibi degil...ben afedemen seni ama afedebilmemmicin sans veriyorun dedim....yani normal degiliz eakosi gibi sen salrak olamiyorim...gule oynaya karsilamiyorim...ama gerejli laflati soledim...ama itiraf ediyorumki cocuk mevzusunda cokta bisey diyemedim cunki biktim....o noktadan sonrada ne diyebilirim.yada ne diSbilir

tmam hayatım ben de bunları okudum ama olayın iç yüzü farklıysa diyoki arkaşlarımızın olduğu yerde yakınlaşmışlar belki şöyle düşünüyo arkadaşlarım arkamdan neder bu bilinç altı işte aldatılan kadın damgası yermiyim işte okadını bir yerde görürsem bak işte kocan seni değil bni seçti dermi insanlar bana yukarıdan bakarmı kendini kandırmaya çalışıyo olabilir ama bu düşüncelerine kılıf arıyo yani bence bilinç altında düşünce şu bunlar arkadaşlarımızın yanında yakınlaştı ben şimdi boşarnırsam işte kesin kocasını şunun düğünümdeki kadına kaybetti filan + bir yıl boyucada işinden uzak kalmış işsizlikte çağımızın sorunu ve ben sunu söylicem sana canı gönülden katılıyorum arkadaş şimdi bunu yaşamıyo yaşamış olsa açık açık derdim sen nasıl yaptın hiç mi gurun kladırmadı çocuğuna acıyorum işte sen kocangibi pzvk leri .......... giderdi bu zihniyete kadar ama bu aşamada yapmamız gereken yanında olduğumuzu belirtmek ve artık boşanırsam şöyle yaprım gibi olumlu cümleler kullanmay başladı yani sözim meclisten dışarı mam aklı başına geliyor gözündeki perde kalkıyo ve yine diyorum kimsenin fikirlerine lafım yok

canım ben seni anladım da
ilk mesajlarda çalışıyorum yazmamış mıydı bu arkadaş ben öyle hatırlıyorum şimdi üstte çalışmıyorum yazmış
bi de bazı arkadaşlarının onları birlikte gördüğünü de yazmıştı diye hatırlıyorum ona göre yorum yaptım

neyse inş doğru kararı verir
ben sadece adam yine kandırıp aynı şeyleri yaşar diye üzülüyorum o yüzden biraz güçlü dursun istiyorum
boşanmasa bile hep korkuyla huzursuzlukla yaşayacak çünkü

Son düzenleme:

ben pek tepki göstermediğini düşündüm olaya o yüzden yazdım
bence bu gece konuş eşinle ciddi bi şekilde boşanmayı düşündüğünü söyle
zaman iste biraz düşünmek istiyosan
eşin annesinin yanına gitsin sen de yalnız kalıp öyle karar bence
ama sen bilirsin tabi bu benim önerim onun yanında sağlıklı karar verebileceğini düşünmüyorum
onu görmezsen daha rahat karar verirsin ya da ailenin yanına tatile mi gitsen acaba

Son düzenleme:

profilinde istanbulda yaşıyo diyo valla ben pasta yemeyi çok sewerim ama el becerim sıfırdır annem de babm da çok güzel yemek yaparlar ve sewerlwde benden küçük kardeşim bile iyi yemek yapar ama ben sewmiyorum ve sadece yenilecek düzeyde kalıyo bak el becerinde var kadınlar ezilmek zorunda değildir bak simon arkadaşıma yazdığım cevaptaki gibi çevrem ne der düşüncesineysen eninde sonunda kokusu çıkacak sen ayakta dimdik dur kimse sana bir şey diyemez en fazla üç gün bak kocasında ayrıldı derler aldatıldı derler baktılar sen ayakta duruyosun sonra arkandan gıptayla bakıp bak kadına boşanmak yaradı aykta nasılda duruyo dimdik ve bütün kadınlara önek olursun boşanmak ölüm değil hayattayım dersin ve biz yine böyle bir konu görürsek derizki adınıda bilmiyorum bir haskadın ablamız vardı boşandı işi gücü var çocuğu da iyi allaha şükür dimdik ayakta durdu yıkılmadı bende şimdi canım tatlı istedikçe gidip pastanesine pasta yiyorum çok güzel meyveli pasta yapıyo fialn bu arada allahım ben ne açım ya kızn biri bu gün bana diyoki öğle arsı ekmekli bir şey yedim sonra dedimki ya ben gidince bu yoktu çok üzüldüm kız dediki şimdi onudamı yiyecen rezil rezil oldum neyse benim aç gözlülüğümü kenara bırakırsakta çok iyi bir işi var ve hobi olarka bana pasta yapıyo felan valla yine lafı pastaya getirdim

bende senin gibi düşünüyorum adam kadın düğünde tanışmışlar işte allah haskadın ablama doğru yolu göstersin oğlu doğduktan sonra çalışmamşı diye okudum ben 1 sene ara vermiş ondan öyle yazdım bide bizim bi hocamızda aynı sıkıntıları çekmiş biraz çok çok çok azda onunkini dinledin sanırım ondan bu kadar korumacıyım

canım zaten boşanma olsa arkasından konuşulan o ahlaksız kadın ve kocası olur herkese rezil olurlar tabi utanmaları varsa
o yüzden ben olsam boşar sonra da o kadının ailesine de haber verirdim olanları herkese duyururdum benim utanacak birşeyim olmazdı onlar rezil olsun banane yani
zaten boşansa kaç gün konuşacaklar en fazla 2-3 sonra unuturlar kendi akrabası değil çünkü
konuştukları kocası olur yani o sorun yaşar
konu sahibi dimdik ayakta durur
ben bu boşanan kadınlara acıyarak değil aksine hayranlıkla bakıyorum boyun eğmedikleri hayatlarına devam ettikleri kendilerine değer verdikleri için
çocuklar için fedakarlık anlamsız çünkü ilerde yapmasaydın neden yaptın diyolar artık herkes bilinçli eskisi gibi değil ki

inş böyle saçma düşüncelere takılmıyodur konu sahibi

Son düzenleme:

Elinin kiri ne demektir yahu?? Sen neresinin kiri oluyorsun bu durumda?? Pes doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…