- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
canım zaten boşanma olsa arkasından konuşulan o ahlaksız kadın ve kocası olur herkese rezil olurlar tabi utanmaları varsa
o yüzden ben olsam boşar sonra da o kadının ailesine de haber verirdim olanları herkese duyururdum benim utanacak birşeyim olmazdı onlar rezil olsun banane yani
zaten boşansa kaç gün konuşacaklar en fazla 2-3 sonra unuturlar kendi akrabası değil çünkü
konuştukları kocası olur yani o sorun yaşar
konu sahibi dimdik ayakta durur
ben bu boşanan kadınlara acıyarak değil aksine hayranlıkla bakıyorum boyun eğmedikleri hayatlarına devam ettikleri kendilerine değer verdikleri için
çocuklar için fedakarlık anlamsız çünkü ilerde yapmasaydın neden yaptın diyolar artık herkes bilinçli eskisi gibi değil ki
inş böyle saçma düşüncelere takılmıyodur konu sahibi
tamam bizde hatta bir çoğumuz bunu düşünüyoruz ama lütfen konu sahibinide düşünüp birazdaha yumuşak sözlerle fkirlerimizi anlatsak çünkü şuan yaptığımız yalan söyleyen çocuğa her fırsatta sen yalan söyledin demek ki çocuk bile ozaman ya çok yalan söyler yada bir daha hiç konuşmaz içine kapanır zaten buraya konuyu açılmasının sebebi bizden ileriye ait onun adına bazı planlar yapıp söylememizi istememizi bu dünya 10 kadından biri aldatılıyor ve ben şahsen şunu düşünüyorum konu sahibi cidden öz güvenli bir kadın çünkü bunu buraya yazmak bile cesaret ister hem buraya yazılan kötü yorumları dışardan alma korkusu var ve bütün aşağılamalara göğüs geriyo sadece düşünceleri bulanık hem biz nasıl bir çevresi olduğunuda bilmiyoruz belki ailesi çok katı belki maddi hiç birşeyi yok lütfen bunlarıda göz önünde bulunduralım bu arda kimseye fikrini söyleme demiyorum sadece biraz daha yumuşak cümlelrle
iyide herkesin üslubu farklı ben sizin kadar yumuşak yazamam mesela böyle bi konuda
yumuşatmak için canım filan yazıyorum ama sert oluyo yine de çünkü kendine yaptığı haksızlığa kızıyorum
sizin kadar ılımlı bakmıyorum olaya kendini kandırmaya çalışıyo çünkü insanlar da onu kendine getirmeye çalışıyo
napalım geçer inş sen bekle mi diyelim bütün ihtimalleri söylüyoruz
isterse bi psikologa danışır zaten sadece buraya bakarak karar alacak değil
ayrıca kendisi daha önceden yazdı
ailem arkamda dedi
çalışıyorum mühendisim iyi kazanıyorum şimdi boşansam hiçbir zorluk çekmem karalar bağlamam yine evlenirim dedi ben öyle hatırlıyorum zaten çalışmıyorum dese bu kadar sert yazmam hem çalışıp aile desteği olup hem bu adamı çektiği için sinirleniyorum yaşı da genç çünkü
sadece çocuğumu düşünüyorum babasız büyümesinden korkuyourm dedi
tmam hayatım ben de bunları okudum ama olayın iç yüzü farklıysa diyoki arkaşlarımızın olduğu yerde yakınlaşmışlar belki şöyle düşünüyo arkadaşlarım arkamdan neder bu bilinç altı işte aldatılan kadın damgası yermiyim işte okadını bir yerde görürsem bak işte kocan seni değil bni seçti dermi insanlar bana yukarıdan bakarmı kendini kandırmaya çalışıyo olabilir ama bu düşüncelerine kılıf arıyo yani bence bilinç altında düşünce şu bunlar arkadaşlarımızın yanında yakınlaştı ben şimdi boşarnırsam işte kesin kocasını şunun düğünümdeki kadına kaybetti filan + bir yıl boyucada işinden uzak kalmış işsizlikte çağımızın sorunu ve ben sunu söylicem sana canı gönülden katılıyorum arkadaş şimdi bunu yaşamıyo yaşamış olsa açık açık derdim sen nasıl yaptın hiç mi gurun kladırmadı çocuğuna acıyorum işte sen kocangibi pzvk leri .......... giderdi bu zihniyete kadar ama bu aşamada yapmamız gereken yanında olduğumuzu belirtmek ve artık boşanırsam şöyle yaprım gibi olumlu cümleler kullanmay başladı yani sözim meclisten dışarı mam aklı başına geliyor gözündeki perde kalkıyo ve yine diyorum kimsenin fikirlerine lafım yok
canım ben seni anladım da
ilk mesajlarda çalışıyorum yazmamış mıydı bu arkadaş ben öyle hatırlıyorum şimdi üstte çalışmıyorum yazmış
bi de bazı arkadaşlarının onları birlikte gördüğünü de yazmıştı diye hatırlıyorum ona göre yorum yaptım
neyse inş doğru kararı verir
ben sadece adam yine kandırıp aynı şeyleri yaşar diye üzülüyorum o yüzden biraz güçlü dursun istiyorum
boşanmasa bile hep korkuyla huzursuzlukla yaşayacak çünkü
arkadaş ironi yapmış
eline sağlık ablacım
canım zaten boşanma olsa arkasından konuşulan o ahlaksız kadın ve kocası olur herkese rezil olurlar tabi utanmaları varsa
o yüzden ben olsam boşar sonra da o kadının ailesine de haber verirdim olanları herkese duyururdum benim utanacak birşeyim olmazdı onlar rezil olsun banane yani
zaten boşansa kaç gün konuşacaklar en fazla 2-3 sonra unuturlar kendi akrabası değil çünkü
konuştukları kocası olur yani o sorun yaşar
konu sahibi dimdik ayakta durur
ben bu boşanan kadınlara acıyarak değil aksine hayranlıkla bakıyorum boyun eğmedikleri hayatlarına devam ettikleri kendilerine değer verdikleri için
çocuklar için fedakarlık anlamsız çünkü ilerde yapmasaydın neden yaptın diyolar artık herkes bilinçli eskisi gibi değil ki
inş böyle saçma düşüncelere takılmıyodur konu sahibi
Dogumfan.once calisiyodim.bi yildir calismiyorum...zazen bilenler kadini suvlu ve esimi tabi...ben bu durumda aslinda soyle dusunuyorum..bi sekilfe kendimi halederim..ole aslinda cok fazla duygusalliga kapilip bunalima girmemde..ole bi yapip yok.dusuncdm.cocum...babasida boyle...biyleydi....onin onuru gururu....yazok oldu birzek ona inan....icimi yakan tek yavrim..butun samimiyetimle soyluyotim.cunki dunyada tek adam.brnim.kocam degil....elbette insaniz gonlumuzu yine yeni kisiler hos eder..namuslu binsekilde yine bi hayat gecirirsin evlik yaparsin...korkum gercekten cocuk.biraz arastirdim ve ozelikle erkek cocuklarinda babasizlik ilerki piskolojisi icin iyi degil.sonrada sizlerin dedigi gibi fusunuyorum.diyorumki bu adamin neyini ornek alacak....yani ozetle.karman cormanim...ve sunuda belirtryim.bu konuyu sadeve aizinle paylasiyorim.ve egerki zaten birilerime aileme arkadaslarima soylersem.bitirsikten sonra solerim....o yuzden venim icin cok onemlo yazilablar burda.paylastiginiz zecrubeler...goatersiginiz yol ve fikirler...
ben pek tepki göstermediğini düşündüm olaya o yüzden yazdım
bence bu gece konuş eşinle ciddi bi şekilde boşanmayı düşündüğünü söyle
zaman iste biraz düşünmek istiyosan
eşin annesinin yanına gitsin sen de yalnız kalıp öyle karar bence
ama sen bilirsin tabi bu benim önerim onun yanında sağlıklı karar verebileceğini düşünmüyorum
onu görmezsen daha rahat karar verirsin ya da ailenin yanına tatile mi gitsen acaba
Ya zaten bi bosanma.kararini kesinlestirsem neler yapcagim.hemde ucagin kapisinda binmede ucaga buralari darma duman edicem.ailesi neki....herkese herkese soylicam...benlik bi sıkınti yok.bilenlwr benim nekadar sabirli davrandigimi cok iyi biliyorlar.ki esimle kadin ayni isyerinde farkli subelerde...yani ben gittigimde onlarda yuzde yuz isten qatilacak..hatta kafina seni ustekilerine sikaywt edecegim dedim diyede isten cikacakti...neoldu bilmiyorim suan...isywrinde gorusemiyolar buarada..
Olabilir..annemlerin yanina gidebilirim..zaten cocugada ozledileer....arkadaslar sizce icimdeki herseyi soyliyeyimmi..sizinle paylastigim.gibi....onun yaptiklatini unutadigini falan
Ya zaten bi bosanma.kararini kesinlestirsem neler yapcagim.hemde ucagin kapisinda binmede ucaga buralari darma duman edicem.ailesi neki....herkese herkese soylicam...benlik bi sıkınti yok.bilenlwr benim nekadar sabirli davrandigimi cok iyi biliyorlar.ki esimle kadin ayni isyerinde farkli subelerde...yani ben gittigimde onlarda yuzde yuz isten qatilacak..hatta kafina seni ustekilerine sikaywt edecegim dedim diyede isten cikacakti...neoldu bilmiyorim suan...isywrinde gorusemiyolar buarada..
Olabilir..annemlerin yanina gidebilirim..zaten cocugada ozledileer....arkadaslar sizce icimdeki herseyi soyliyeyimmi..sizinle paylastigim.gibi....onun yaptiklatini unutadigini falan
bu kadar sayfada beklediğim dünce konu sahibi bu zihiniyeti düşünceyi okuyosa şunu söylemeliyim bence kadınların en ene ne az 10 da 6 sı böyle düşünüyo yorumlarımız düşüncelerimiz çok benziyo canım inşallah hakkında hayırlıssı olur
Sabrima kendimde sasiyorum....valla ne yalan söyleyeyim önceden diyodumki tamam hadi bazı kadınlar bu gibi durumu kaldırılar ama sende resmen eyüüp peygamber sabrı varmış çokta sağlam bir pskoljiye sahipmişsin hem ayrılınca ya rezil et yada olduğu gibi bırak sadece soranlara olduğu gibi anlat sonuçta b u olanlardan çocuğunda ileride damga yiyeyebilir yoksa yani çocuk olmasa arada gel bunları tüm dünyaya rezil ederim derdim ve senin şuan tek düşüneceğin bence karar vermek haydi hayılısı
işte senden beklediğimi,z düşünce bu şimdi iş emin olmakta ve eşinle konuşmakta
afedersin canım ben anlamdım ne demek istedin ???
Valla karar aşamasında çokta uzağa gitme bence ,adamın hal ve tavırlarını görecek mesafede ol..yoksa yine seni kandırır bu pislikler,sen belkide dönme kararı verdiğinde yeni bir çocukhaberi alıverirsin
Esime tabii..aileme dersem.birakmazlar burda.anlamadım canım eşine mi söyleyeceksin ailene mi
Esime tabii..aileme dersem.birakmazlar burda.
Simon arkadas ayri kal dusun dedi.daha iyi karar versin dedi brnde ailemin yanina gidebilirim.dedim...
bitde aksam esimle konusacagim dedim ya....cicuktan firsat olursa birazdan.nasil konusayim.siue anlattigim.butum duygularimi acikca soyleyeyimmi
Sabrima kendimde sasiyorum....
ben hayatimi onlar yuzundrn dagizacaksam onlara burda rahat bi hayat birakmam...neolursa olsun.kadinin abisi eli kanliymis...o bile gozume gelmez ikisinide vurabikir brn gittikten sinra.hatta acikcasi esime dedimlki birinizi eski kocasi birnizi abisi vursaydi.ne guzel olurdi....ben duymadan bitwrdi..en azindan oldu gitti derdim...daha rahat olurdum yavruma karsi
canım biraz ağır olmuş ama o kızın abisinin eli kanlıysa nasıl gtü yiyo anlamıyorum bırak birine wermwyi hemde evli çocuklu biriyle ilişki okız abisinden zerre kadar korkmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?