yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

bu kadar sayfada beklediğim dünce konu sahibi bu zihiniyeti düşünceyi okuyosa şunu söylemeliyim bence kadınların en ene ne az 10 da 6 sı böyle düşünüyo yorumlarımız düşüncelerimiz çok benziyo canım inşallah hakkında hayırlıssı olur

Dogumfan.once calisiyodim.bi yildir calismiyorum...zazen bilenler kadini suvlu ve esimi tabi...ben bu durumda aslinda soyle dusunuyorum..bi sekilfe kendimi halederim..ole aslinda cok fazla duygusalliga kapilip bunalima girmemde..ole bi yapip yok.dusuncdm.cocum...babasida boyle...biyleydi....onin onuru gururu....yazok oldu birzek ona inan....icimi yakan tek yavrim..butun samimiyetimle soyluyotim.cunki dunyada tek adam.brnim.kocam degil....elbette insaniz gonlumuzu yine yeni kisiler hos eder..namuslu binsekilde yine bi hayat gecirirsin evlik yaparsin...korkum gercekten cocuk.biraz arastirdim ve ozelikle erkek cocuklarinda babasizlik ilerki piskolojisi icin iyi degil.sonrada sizlerin dedigi gibi fusunuyorum.diyorumki bu adamin neyini ornek alacak....yani ozetle.karman cormanim...ve sunuda belirtryim.bu konuyu sadeve aizinle paylasiyorim.ve egerki zaten birilerime aileme arkadaslarima soylersem.bitirsikten sonra solerim....o yuzden venim icin cok onemlo yazilablar burda.paylastiginiz zecrubeler...goatersiginiz yol ve fikirler...

Ya zaten bi bosanma.kararini kesinlestirsem neler yapcagim.hemde ucagin kapisinda binmede ucaga buralari darma duman edicem.ailesi neki....herkese herkese soylicam...benlik bi sıkınti yok.bilenlwr benim nekadar sabirli davrandigimi cok iyi biliyorlar.ki esimle kadin ayni isyerinde farkli subelerde...yani ben gittigimde onlarda yuzde yuz isten qatilacak..hatta kafina seni ustekilerine sikaywt edecegim dedim diyede isten cikacakti...neoldu bilmiyorim suan...isywrinde gorusemiyolar buarada..

işte senden beklediğimi,z düşünce bu şimdi iş emin olmakta ve eşinle konuşmakta

Olabilir..annemlerin yanina gidebilirim..zaten cocugada ozledileer....arkadaslar sizce icimdeki herseyi soyliyeyimmi..sizinle paylastigim.gibi....onun yaptiklatini unutadigini falan

valla ne yalan söyleyeyim önceden diyodumki tamam hadi bazı kadınlar bu gibi durumu kaldırılar ama sende resmen eyüüp peygamber sabrı varmış çokta sağlam bir pskoljiye sahipmişsin hem ayrılınca ya rezil et yada olduğu gibi bırak sadece soranlara olduğu gibi anlat sonuçta b u olanlardan çocuğunda ileride damga yiyeyebilir yoksa yani çocuk olmasa arada gel bunları tüm dünyaya rezil ederim derdim ve senin şuan tek düşüneceğin bence karar vermek haydi hayılısı

bak sende gelişmeler var
şöyle güçlü ol ya
ne kendini ezdiriyosun kocanın gözünde herşeyi affeden kabullenen kadın oluyosun ki sanki kıymetin mi biliniyo
boşanma kararı alırsan bu söylediklerini aynen yap ve hemen uçağa bin git
yurtdışında çalışma imkanın varsa direk git bence hem ailen var hem bunlarla muhatap olmazsın kafan rahat olur
birşey olsa rezil olacak olan sen değilsin onlar
valla ikisini de rezil et kimsenin yüzüne bakacak halleri kalmasın
bütün akrabaları iş arkadaşları herkes duysun
kocanda sıkıysa o zaman evlensin dolaşsın adı kötüye çıkmış bi kadınla herkes arkasından konuşur yerin dibine geçer
aynı işyerinde çalışmaları da çok kötü bi yolunu bulup görüşürler bence şikayet et eğer edebileceğin bi yer varsa
çocuğun için endişe etme küçükken ayrılırsan birşey olmaz normal gelir asıl çocuk büyüyünce daha zor oluyo bunlar

Olabilir..annemlerin yanina gidebilirim..zaten cocugada ozledileer....arkadaslar sizce icimdeki herseyi soyliyeyimmi..sizinle paylastigim.gibi....onun yaptiklatini unutadigini falan

Valla karar aşamasında çokta uzağa gitme bence ,adamın hal ve tavırlarını görecek mesafede ol..yoksa yine seni kandırır bu pislikler,sen belkide dönme kararı verdiğinde yeni bir çocukhaberi alıverirsin

anlamadım canım eşine mi söyleyeceksin ailene mi

Sabrima kendimde sasiyorum....
ben hayatimi onlar yuzundrn dagizacaksam onlara burda rahat bi hayat birakmam...neolursa olsun.kadinin abisi eli kanliymis...o bile gozume gelmez ikisinide vurabikir brn gittikten sinra.hatta acikcasi esime dedimlki birinizi eski kocasi birnizi abisi vursaydi.ne guzel olurdi....ben duymadan bitwrdi..en azindan oldu gitti derdim...daha rahat olurdum yavruma karsi

işte senden beklediğimi,z düşünce bu şimdi iş emin olmakta ve eşinle konuşmakta

afedersin canım ben anlamdım ne demek istedin ???

Simon arkadas ayri kal dusun dedi.daha iyi karar versin dedi brnde ailemin yanina gidebilirim.dedim...

bitde aksam esimle konusacagim dedim ya....cicuktan firsat olursa birazdan.nasil konusayim.siue anlattigim.butum duygularimi acikca soyleyeyimmi

Valla karar aşamasında çokta uzağa gitme bence ,adamın hal ve tavırlarını görecek mesafede ol..yoksa yine seni kandırır bu pislikler,sen belkide dönme kararı verdiğinde yeni bir çocukhaberi alıverirsin

anlamadım canım eşine mi söyleyeceksin ailene mi
Esime tabii..aileme dersem.birakmazlar burda.

Esime tabii..aileme dersem.birakmazlar burda.

tabiki söyle nasıl kırıldığını onun hakkında ne düşündüğünü
aynı yerde çalışmaları da ayrı bi acayip hala
ayrıca sana herşeyi ayrıntısıyla anlatsın ne zamandır sürüyo bu filan herşeyi sor bence kaldırabileceksen tabi
mesela neden ayrılmışlar en son çocuk olayı olmasa aynen devam edecek miydi bunları cvaplamak zorunda belki biraz utanır hala utanması kaldıysa
ben olsam bilmek isterdim en azından
ben olsam yine aileme de danışırdım sen tek başına bırakamıyosun korkuyosun onlar olsa daha rahat sıyrılırsın bu işten

ayrıca kadının eski kocası abisi bu kadar belalı tiplerse bu kadın ve kocan olacak adam ne cesaretle bu işlere kalkışıyo
demek ki göze alıyolar sonuçlarını
ayrıca kadın başka birini de bulmuş ailesiyle yaşıyosa nasıl bu kadar rahat davranıyo cinsel ilşki de yaşıyo çünkü ben de yalnız yaşayan bi kadın sanmıştım
belki şuanki sevgilisi de evli bi adamdır keşke herkes bilse bu kadının nası biri olduğunu her an herkese musallat olabilir

Son düzenleme:
Simon arkadas ayri kal dusun dedi.daha iyi karar versin dedi brnde ailemin yanina gidebilirim.dedim...

bitde aksam esimle konusacagim dedim ya....cicuktan firsat olursa birazdan.nasil konusayim.siue anlattigim.butum duygularimi acikca soyleyeyimmi

tabiki söyle senin sebeplerin çok matıklı tatlım bide eşin işten bu saattemi çıkıyo ahhhhh tatlım ah söyle gitsin sözlerinden sakın ödün verme sana birkere indım 2.si yok de elini masaya vur ve kararınadn emein ol senin tek eksiğin eemin olma haydi hayırlısı

canım biraz ağır olmuş ama o kızın abisinin eli kanlıysa nasıl gtü yiyo anlamıyorum bırak birine wermwyi hemde evli çocuklu biriyle ilişki okız abisinden zerre kadar korkmuyor

canım biraz ağır olmuş ama o kızın abisinin eli kanlıysa nasıl gtü yiyo anlamıyorum bırak birine wermwyi hemde evli çocuklu biriyle ilişki okız abisinden zerre kadar korkmuyor

canım asıl böyleleri daha sapkın oluyo
milletin başını da belaya da sokuyolar
daha mı heyecan duyuyolar nedir
ama ben konu sahibinin kocasına şaşırdım evli çocuklu bi adam nasıl böyle belalı birine takılmış
heralde hiç ortaya çıkmayacak sanıyolar
herkes aptal bi onlar akıllı sanıyolar heralde

ya da abisi görünürde kabadayılık taslayan ama aslında hiçbir icraat gösteremeyecek biri de olabilir tabi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…