yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

ben abi kısmına takılıyorum katılıyorum yda kız abi konusunda eşini kandırmış olbilir

Canim.benim bem biliyorum.herseyi...bicok seyi...bana onlarin ortak arkafaslarinin hepai destekti herseyi anlattilar.birde benim teknolojiyle aram iyidir.msjlari falan cikardim. Birde ilk suphelendigimde kadin hakkinda esimi konusturdum.yani genel bilgiler edindim....Ayriyettrn bunlari esimede solemedim.bilmesin vukadarini bildigimi yafa vilebilecegimi.esim benden bizden dolayi ayrildi ilk.benim yanimda konustirdim ve sonrasinda kadinnvazbgecmedi bizimkide tav oldu. Ekim sonunda tanismislar bu arkadasin duguninde kasimda iste birlikte olmuslar...kaskmin sonuna dogru ayriladilar ve araligin ortasinda tekrar...oda zaten yine korkusundan surduremwdi esim.cunki biletimi falan gordu korktu...sonrafan bisey olmadida.yine ortak arkadaslati.ocagin ilk basinda cocuk.meselesini solemis.kadin degil yani.o gun iste bi kac msj.cocuk meselesinden sonra esimin onu sevgilisiyle gordugini duydum...
Kadinim adi cikmis zatrn....en kotusude bu ladin eaimi tanimadan bi kac gun once eaimin arkadasinin evlemenme teklifiniblabul etmis....bide esim dogal.olarak is yerindede rezil.durumfa....isyerinde.gorusmeleri cok zor.bide artik cok kisi duymustur emibim..buarafa oglum halen uyumadi...konusamadim..(

Sole soyliyim esim cok iyi biliyo ifacik biseyini yakalasam aala afetmem...ailesinede dedim...haber etmeden cekip.giderim diye....yok esim istem yedi gibi geliyor.ama iyice bi korkutmam gerek....

canım biraz ağır olmuş ama o kızın abisinin eli kanlıysa nasıl gtü yiyo anlamıyorum bırak birine wermwyi hemde evli çocuklu biriyle ilişki okız abisinden zerre kadar korkmuyor

Suan abisi bueda dwgilmis....ondan bukadar rahatmis

ben abi kısmına takılıyorum katılıyorum yda kız abi konusunda eşini kandırmış olbilir

Esim.basta ole.birinin oldugunu bilmiyodu...ben ondan once ogrensim...yani kadinin kendinden degil.biuzat ailesimi taniyan biri dedi...bana dearek olan biri

yok artık bi de evlenme mi teklif etmiş böyle bi kadına
bence birinin o adamı uyarması lazım ya bilmiyo mu böyle bi kadın olduğunu
eşinden gitgide daha da iğreniyorum başkaları gördüğü halde senin gururunu hiçe sayıp o kadına gitmiş sen yakaladığın halde devam ettirmiş
bence yapılacak şey belli
delillerini filan herşeyini hazır tut sen
eğer boşanmaya karar verirsen ikisini de rezil et için rahatlasın
umarım şans vermek gibi bi hata yapmazsın bu kadın yine eşinin başına dolanabilir belli ki erkeklerin faydalanmak için kullandığı bi tip adı filan da çıkmış baksana

kadın güzel birşey mi bari merak ettim

Onu bunu bilmemde aldatilan bi kadina gore cok rahat ve genissin be kardes.taslar yerine oturmuyor baska kadina elleriyle dokunmus kisi bana dokuncak ha kendimi gectim yavruma o elleri surecek.kusura bakmada cok iyi bir babaymis gercekten aklim sasti ama esine degil sana

Sole soyliyim esim cok iyi biliyo ifacik biseyini yakalasam aala afetmem...ailesinede dedim...haber etmeden cekip.giderim diye....yok esim istem yedi gibi geliyor.ama iyice bi korkutmam gerek....

yaaaaaaa korkutmasıo fialn yok bak farkındayım bir yuva kurmak çok zor ama sizin tabada 1 2 tane ot var başka bir şey yok biz tam diyoz ki tamam bu kız akıllandı herşeyin farkında mam yok bak bir yanın eşine inanmak istiyo söyle bizde ona göre konuşalım

Adam zaten anladi neoldu...esimlede hrhalde kavga etmisler...munakasa olmus....baskalari ikincisini nbilmiyo.ah bi ole bisey olsada benim elime bi kiz gecsese birinden.biride bi hamle yapsa..ama sanmiyorum ole bisey olqcagini...ama sizler daha net gotebiliyosunuz.ve herkes tekrar baslar diyo.....okadarda uzulmem.biliyomuaun baslamasina

inanamıyorum ya yine başa mı döndük
ne korkutması arkadaşım biz boşa gururunu kurtar yeni bi hayata başla diyoruz bu adam hiçbirşeyi haketmiyo değişmez diyoruz
sen korkutmam gerek diyosun
anladım artık sen herşeyi kabulleneceksin boşa yazıyoruz biz
daha 4 yıllık evlilikte üç kez aldatıldın hiç mi düşünmüyosun geleceğini

ben de cidden aklın başına geldi doğru düzgün düşünmeye başladın sandım
sen bu gidişle daha çok aldatılırsın canım her seferinde de affedersin hiç öyle bu son filan deme
son olsaydı daha ikinci aldatmada kapının önüne koymuştun onu
sen sürekli onu bunu bahane edip devam edeceksin belli e kurcalama bari olayı üç maymunu oyna o zaman
eşin de rahat rahat takılsın ama dikkat etsin ki yine bi kadını hamile bırakmasın bakarsın bu sefer kadın doğurup senin kucağına verir çocuğu ya da kocanı boşatır senden öyle ortada kalırsın asıl o zaman acınacak duruma düşeceksin
artık zerre kadar üzülmüyorum kusura bakma bundan sonra hakediyosun herşeyi
eşin de seni çok iyi tanımış valla artık daha da rahat aldatır rutine bağlamış çünkü bu affetme olayı
herkes her istediğini yapmış rahat rahat geziyo tek mağdur sensin burda

Son düzenleme:
Benim eşim kimseyi hamile bırakmadı yada yatmadı belki teşebbüs etti bu bile iğrenç mide bulandırıcı...aradan bir yıl geçti değil bin yılda geçse aklımda içimde...telefon görüşmesi muhabbet sadece bizdeki olay oda arkadaş ortamı sebep. ..
önceden herseyimdi ama şimdi sadece çocukların babası ve kocam. .gereğinden faxla değer yüklemeye gerek yokmuş...ayrılmadım çünkü o gezecek tozacak ben çocuklar la uğraşcam yok öyle yağma

e canım benım adam sen onu affettıkten sonra pişman olup elını etegını o kadından çekmemiş ki nasıl ıyılesebılırsın duzelebılırsın artık yapmıyor olsa bıle hemen atlatabılecegın bır konu değil bu agır bı sey. adam pişman olup melek olsa dahı unutup hazmedebılmen ıcın bırkac yıl gecmesı gerekır dıye dusunuyorum. ama bu adam hemen boşanmayı hakedıyor ıyıce senı enayı yerıne koymus boyle yurumez

Bu konuya yapılan yorumları okudum . Çok da üzüldüğümü söylemek istiyorum sizin adınıza çünkü bir yavrunuz var. Eşin o kadına aşık gibi yorumlar yapılmış ben komik buldum . Çünkü bu tür erkeklerin aşık olabileceğine asla inanmıyorum . Bu tiplerin tek amacı cinselliktir . Maalesef bu tip bir erkekle evlenmişsiniz . Çapkın erkek kendini belli eder aslında ta baştan belki flört dönemindenizdeyken bunları görüp kendinizi geri çekmeniz gerekiyordu . İnsanlar bir günde değişmeyeceğine göre bunun sinyallerini almış olmanız gerekirdi . Ama biz kadınlar maalesef kalbimizi dinliyoruz aklımızı değil ondan sonrada böyle çekiyoruz işte . Şimdi flört döneminde çok iyiydi falan diyeceksiniz ama asla inanmıyorum . 3 Senelik evlisiniz siz henüz o kadar yeni ki evliliğiniz . 3 senede kaç kere aldatıldınız ve bu kadın sizin bildiğiniz bilmediğiniz neler vardır acaba altını kazırsanız neler çıkar Allah bilir .
Aldatılma konusunda şöyle düşünürüm ben ki benimde başıma gelmişti zamanında . Evet o kadın belki çok kötü belki dünyanın en adi kadını ama o kadını kabul eden sizin eşiniz . Onla olurken siz aklına bile gelmediniz . Üstelik uzun sürelibir ilişki bu . Tek gecelik bile olsa o an siz yoktunuz eşiniz için . Ben böyle düşünürüm hep . Sürekli kadının ailesine söyleyeceğinizi falan söylüyorsunuz . Bu kadının ailesinden utanması olsa zaten bu işlere girmez . Yani umrunda olucağını sanmam . Hadi onu püskürttün diyelim ya diğer kadınlar ne olucak ?Hep başka kadınları tehdit ederek döverek söverek mi hayat yaşayacaksınız siz ?Siz sürekli eşinizin döktüklerini mi toplayacaksınız ?Bu nasıl bir hayat nasıl bir evlililik ?Size boşanın yaa boşanmayın asla demiyorum . Ama en azından kendinizi bu kadar yormayın . Evliliğiniz sürse bile eşinizin bu olaylarına bence karışmayın . Çünkü hiç bir işe yarayacağını sanmıyorum.Bu ülkedeki yüzde doksan kadınında bu şartlar altında evliliğini sürdürme kararı alıcağına eminim . Burda boşa hadi gururun yok mu bilmem ne denmesine bakmayın . Ben çok az gördüm aldatılıınca bırakan boşanan birini . Anca erkek giderse evlilik bitiyor .

Son düzenleme:
Sizi aynı kadınla 2 kez mi aldattı?
Ve kadının aldırdığı çocuk sizin eşinizden mi?

Çok Geçmiş olsun zor bir durum,Ben sizin yerinizde olsam neyapardım bilemiyorum yaşayan kişi sizsiniz bekara kadın boşamak kolay derler çok doğru laftır önemli olan sizin kararınız bu kararı verdikten sonra verdiğiniz kararın neticesine siz katlanıcaksınız iyi yada kötü ani kararlar vermeden düşünün bence biranda karar vermek zorunda değilsiniz,benim bir arkadaşım evli adamla beraberdi hep kadınları suçluyoruzda başında kendilerine aşık ediyolar yalanlar ile sonradan kurtulmak istediklerinde kadınlar yapışıyor hamileyim vs diye bir hatta yapmış olabilir eşiniz kurtulamıyo olabilirde çünkü arkadaşım peşini bırakmıyodu oradan biliyorum çocuğunu bile kıskanıyordu hatta evine gittiğinde sorun yaratıyordu

Cok tsk ediyorum...yok bende ilk adimi kadin atmis...ki onemli degil....burdada konuatugumuz gibi....ortada bir yuva ve en onemlisi cocuk var...burda konustuklarimiz aklimda...aman inan konusma firsatim olmadu..yavrumun biraz dis sorunu var buara.birde drmissinizki adam arkadasimi birakmiyor...bole.biseye inanmiyorum.ki bastanevlo bi adamla gorusmek hata...ve bu devirde kimse kimweyle zorla gorustilemez...kusura bakmayan arkadasiniz cok yanlis olda....o adam birakmiyoda ozaman gide karisini bosar sonra cikar arkadasinin karsina...bende tavsiye arkadasiniz kurtulsun... cok cok beddua alir...asla asla bu aciyi yasattigi kisilerin ahi kalmaz...

Hak etmiyo gercekten....hicbiseyi....

Inan bu igrenc kismina girsem takilsam herhalde olurum....

Sen adlatilinca ne yaptin? Acikcasa basta boylebi kontrol etme duygusu vardi..surekli telefin vs bakiyodim.ama artik umursamiyorum....varsa bisey cikar muhakkak.ozaman konusmayacagim.ise gittikten sonra direk havaalanina.ki inanun bidaha yasamak istemiyorum vunu.belki komik gelecek ama daha yavrum odasinda doya doya oynayamadi...ne buyuk heveslerle kurduk o pdayi.....buna bile uzuluyorum..acikcasi uc senede baska aldatildigimi dusunmek bile istemiyorum...kahr olurum ole bisey varsa...

ben bıraktım öğrenince ama canım çok yandı . mantığımı dinledim kalbimi değil . mantığım bu adamla evlenirsen çok şey çekiceksin dedi ve bıraktım . ama allahım biliyor ki çok sevdim . pişman değilim yaptığıma ama zor bir süreç geçirdim . ama ben evli değildim çocuğum yoktu . senin yerine koyuyorum kendimi şimdi bocalaman normal . kim olursa olsun senin yerinde hadi bitti gidiyorum diyemez bir çırpıda ben inanmıyorum buna . çünkü çocuk var . çocuk olmasa hadi neyse.iyi düşün taşın burdan insanlar düşüncelerini paylaşıyor ama iş pratiğie gelince hiç öyle olmuyor . öyle olsa okadar insan aldatılmasına rağmen oturmazdı . inan ben çok gördüm ve çok şaşırdım . hatta en yakın arkadaşımın annesi ... oda öğretmendi . kocası yıllarca onu aldatıı rus kadınlarla . hatta rusyada bir kadınla yaşıyormuş oraya sık giderdi adam iş icabı. kadın herşeye rağmen sürdürdü evliliğini . annem mesela benim gurursuz çekiyor parası var hala oturuyor falan diyordu çünkü hiç aldatılmamış benim babam annemi çok severdi çünkü . annem o kadının ruh halini anlayamaz . yani demek istiyorum ki sana öğüt veren insanlar senin yaşadıklarını yaşamadıkları için böyle konuşmaları normal . aldatılıp boşnanda var tabi doğrusu bu zaten . ama bu ayrılık sana çok acı veriyorsa bu şekilde devam etmekten başka çaren yok . boşanmak istemiyorsan boşanmazsın bu senin hayatın senin tercihin . inşş herşey gönlünce olur ..

Evet boşanmak ayrılmak terk etmek bunlar dışarıdan söylenince kolay ama sevdiğin bi insanı bırakmak senin için zor olmalı hemde araya başka bir kadın girmişken.Yorumların çoğunu okudum canım ama benimde düşüncem o adamın düzelmeyeceği yönünde nasıl dokunabilir ki bi kadına sen onu evde beklerken üstelik. kocan o kadınla beraber olmuş üstelik hamile bırakmış yetmezmiş gibi bebek için onu teselli etmiş üstelik aynı kadınla iki kere aldatmış seni.Derler ya her zaman yasak olan tatlıdır kocanın ki de sadece bi heves elbet bitecek ama senin bunu atlatman imkansız gibi şuan iyi düşünmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…