Yanllkla Yeenimin kolunu yaktm, vicdan azab ekiyorum :((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
küçük bir kaza olmuş canım..çocuklar düşe kalka kanaya yarıla büyüyor..bizde öyle değilmiydik :) allah beterinden saklasın lütfen kendini kötü hissetme zaten dikkat etmişsin kaldırmışsın maşayı yukarı olacağı varmış olmuş..takma kafana..geçmiş olsun

Bende bikere yeğenimin elini sıkıştırmıştım.Ama öyle böyle değil....çok feciydi.Kanepeyi kaldırıp altından bişey almaya çalışırken oda diğer taraftan elini sokmuş içine...ozamanlar 2 yaşında bile yoktu...Ben kanepeyi kapadım bide yetmezmiş gibi üztüne oturdum...:1shok:Tabi sonrası malum çığlık kıyamet...Çok üzülmüş çok ağlamıştım:çok üzgünüm:

kötü bi teyzelikle alakası yok canımm.isteyerek yapmadınya:1no2: herkesin başına gelebilir.ufak bi kaza olmuşş.bundan sonra daha dikkatli olursunuz.geçmiş olsun güselimm.üzme kendini :teselli:

canım bnm sen kötü değil ii bi teyzesn
ii olmasan bu kdr üzülmezdn..
dikkatsizlk olur öle canım bnm
üzme kendinii

istiyerek olmamış ki bile bile yapmış gibi kendini suçlama olur böyle kazalar.ne kadarda dikkat etsen çocuklar böyle ufak kazalarla büyür.gözümün önünde hatta babasıda vardı oğlumun eline kaynar su döküldü hepimiz birbirimizi suçladık ama çözüm degil ne kadar dikkat etsende oluyor böyle şeyler üzülme.yerimseniben

sıkma canını ya biz neler yaptık. bi kere parmağını kapıya sıkıştırdım denize düşürdüm sonra karşıdan karşıya geçerken yere düştü ve ben panikle eline basıp öbür elini şekiştirdim kuzum benim neler çekti halasından ama şu anda sorun hayatta en çok kimi seviyorsun tabiki
halamı der beni hiç bir şeye değişmez bende onu değişmem bunlar 7 senelik beraberlikte olan bi kaç tane olumsuz şey çok güzel şeylerde yaşandı. o yüzden üzülme çocuk işte düşe kalka büyüyicek yapacak bi şey yok. insanın içi acıyor kıyamıyor etinden et kopyor sanki o ağlayınca ama napalım ağlamayı acıyı korkuyu da öğrenicekler bi şekilde

Geçmiş olsun canım. Vicdan azabı çekecek bir şey yok.
kazalar sadece çocukların başına gelmiyor her an hepimizin başında.
Çocuk böyle sınama yanılma ile tehlikeleri anlayacak. Böyle deneyimleri geçirmeden büyüyen çocuk var mı ki?
Allah beterinden korusun.

Yazını okuyunca ablam aklıma geldi.Şimdi 4 yaşında o zamanlar 2.5 yaşında olan yeğenim ablam ütü yaparken tuvaletinin geldiğini söylüyor ablamda tuvalete götürüyor kaldırdıktan sonra ellerini yıkıyor yeğenim koşa koşa gidip sıcak ütüyü elliyor. Yeğenim ağlıyor ama ablam daha fazla..sonrada canım benim hala acımadı ağlama diye ablamı teselli etmeye çalışıyor..

Olacağı varsa ne yaparsak yapalım olur.Kendini harap etme

Üzülme kedicim bilerek yapılan bir şey değil bu ..
Çocuk bu büyükler ne kadar dikkat etsede onların merakını gidermek bazen mümkün olmuyor...
Çocuklar düşe kalka büyür meraklarına bazen yenilirler canları yanar ama bu senin suçun değil tatlım için rahat olsun...

Ahh..ahh..Alaaam bize de bööle teyzoş verseydin yaaa...mafoldumben
Bizim teeesemisss yoook..mafoldumbenmafoldumben
Minik çitlembiğe geçmiş olsun.kaydirigubbakcemile2
Sana da yuh olsun..kızım isteyerek yapılmış değil ya..ufak bi kaza..
Ne diye hönk hönk aaağlıyon..:gitme:
Canım yaa..teyze işte.. anne yarısı,boşuna dememişler...opuyorumnanaktan

bende kardeşimin kolunu çıkarmştm yanlışlıkla kaydirigubbakcemile3 gerçi bilerek yapcak halim yok :))
aglamaya başladı,ayyy aklıma geldi şimdi...anlıyorum canm seni ama bilerek yapılan bişe degl üzme o kadar kndini :))

Ya bal böceği yeğenim dün çarşıda gezerken su istemişti konuşma arasında geçti gitti o da sonra lokantaya gittik onları yerleştirip ben çıktım suyu garsona söylemiştik ama içerken görmedim ben içimde kalmıştı sonradanda. Şimdi bu yazıyıda görünce daha fazla koymaya başladı ama mafoldumben Allahım bu yeğen sevgisi ne kadar kuvvetli bişey böyle oy oyyyyy meleğim olsada bi güzel sevsem.
Artıkın üzmeyin kendinizi kazaymış hem o :jeyyar:
a.s.a.s.

çok geçmiş olsun..bu kadarla atlatmış..hiç kendini suçlama...

canım sen isteyerek yapmamışsınki kaza işte hem sende yazmışsın yanlışlıkla diye
vicdan azabı çekecek bi durum yok canım üzme kendini

canım gecmıs olsunneysekı demekkı cok yanmamıs tabıkı dah adıkkatlı olmamıs lazım ama sem zaten yeterınce vıcdan azabı cekmıssın

ayyy ben de kardeşimin saçını ütülerken ensesini yakmıştım daha ortaokula gidiyordu 12-13 filan işte ben ütülerken istedi diye onunkini de ütülemeye kalktım ....üffff çok fenaydı halen içimden atamadım ... ama o çok masum bi kız yaaa o zaman bile yaygara yapmadı sadece arada bir anneme söyleyim mi hı der tehdit ederdi beni :)))))))

Hepiniz ne kadarda içten yazmışsınız :asigim:
Kimileri anılarını bile hatırlamış a.s
İçten yorumlarınız için ne kadar tşk etsem azdır a.s.
İşte K.K farkıda bu zaten sositososito
Yeğenimin kolu iyileştikçe ben daha iyi oluyorum
Teyze olduğum halde bu kadar çok üstlerine titriyorsam anne olunca halim nolucak bilmiyorum fisfisfis kaydirigubbakcemile3

kötü teyze mi :mymeka: sanki bilerek yaktın kendine gel be kaydirigubbakcemile
olur böle ufak kazalar ben çok yaktım kendimi hiç annemi suçluyo muyum kaydirigubbakcemile3

ayy kıyamam sana canım benimmm... opuyorumnanaktan
Anlıyorum seni keşke onu oraya bırakmasaydım canı yanmasaydı diye vicadan azabı duyuyosun tatlım ama olacağı varmışş çocukların ne yapacağı hiç önceden görülmüyor bazen...Allaha şükür ufak bişey tatlım geçer gider allah beterlerinden korusun bütün kuzucuklarııı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…