Yanllkla Yeenimin kolunu yaktm, vicdan azab ekiyorum :((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kedicim üzülme canım yok onda bişey :))

Ben benim annem olsam valla dayanamazdım bana :)) pek çok kaza geçirmişim küçükken hep yaramazlıktan...kaydirigubbakcemile3

Annem, ben 1 yaşındayken üzerime kaynar su dökmüş, belden aşağı her yerim yanmış.. O geldi bu hikayeyi okuyunca.. Üzülme Kedi.. Bunun adı "kaza"..

Kıyamam ya seni o kadar ii anlıyorum ki :çok üzgünüm:
benimde yeğenim 2 yaşındaydı
parkta sallıyodum bi çocuk yaklaştı yanına birden panikledi ve
kendini attı yere gözümün önünde hemde mafoldumben
çenesi taşa çarptı ve kanamaya başladı :teselli:
o kan sanki çiğerime bıçak gibi saplandı yıkarken ömrüm gitti :çok üzgünüm:
içim öyle acıdıki benim yüzümden oldu diye :çok üzgünüm:
çok üzülmüştüm
ama elimde değildi bi anda oldu
ama tarifi yok bu duygunun :a015:
teyze olan anlar opuyorumnanaktan

cok gecmiş olsun,vicdan azabı çekme senin ne sucun varki..
bebek yasamayan eve bebek misafir gelince okadar zor oluyoki..
neyden sakınacağını bilemiyosun,maşa olmasa başka bişi zararsız görünen düz zemin üzerinde bile onlar için binbir türlü tehlike var..ve onları herbirinden korumak imkansızz.
aklıma 13 yaşımdayken yaşadığım bişi geldi.beni o dönem cok etkilemişti..
bize gelen bir misafirin 2-3 yasındaki kızını sırtıma almıştım (sanki kendim cok büyüğüm de)
gezdirdim falan cok hoşuna gidiyodu,benimde tabi..
sonra gücüm bitti yatağa bırakmak isterken,yatagın arkasındaki kalorifer peteğine cok sert biçimde kafasını çarptı ve cocuk katıla katıla agladı hiç unutmam hala..
bebegin ablası da 8-9 yaşında bana basladı bağırıp çağırmaya,kardeşini koruyor tabi aklınca o da haklı..cok üzülmüştüm ve uzun dönem etkisinde kalmıştım..beyin kanaması falan geçirir diye cok korkmuştum..cok şükür bişi olmamıştı ama olabilirdi de..olsaydı suclusu kim olucaktı 13 yasındaki ben mi,annesi bile kendini suclayabilirdi cocuguma göz kulak olmadım diye..cocuk yetiştirmek gerçekten zor iş..herşeyden koruyamıyosun,kapalı bir fanusta gibi dış etkenlerden sakınamıyosun..

üzülmeni anlıyorum ama sırf o minigin acı cektigini gördüğün için üzül,vicdan azabı çekicek bişi yok ortada:teselli:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım çok iyi anlıyorum seni yeğen bi başka tatlı oluyo.benim de 8 aylık yeğenim var içim gidiyo bişey olcak diye.kendini üzme bukadar kaza bu olacağı varsa oluyo.hem büyüyünce unutur nasılsa demi :teselli:

bu yaramazlar boyle hic olmadik seylerle oynarlar senin sucun yok bak nasil uzulmussun bazen olur boyle kazalar uzme kendini

Geçmiş olsun canım
Kaza bu üzme kendini
Ancak böyle böyle yaşayarak öğrenecekler yapma dediğin şeyleri yapmamayı

artık acın dinmiştir sanırım geçmiş olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…