- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Bende böyle düşünüyorum .. duyulmasa daha mı iyi sanki.. göze soka soka düzelir inş...
Cnm ben dizilerden bahsetmedim haberlerde yapanların ifşa edilmesinden bahsettim.Şimdi ki çoğu diziye bakarsak gerçekten hiç aklıma gelmeyen sapıklıklar görüyorum ..
Ve iyi bir amacı olduğunu düşünmüyorum böyle dizilerin üvey öz baba yan gözle bakıp kızına bir ton şey yapıyor ve daha bir sürü aklımın almadığı pislikler..
Bu zihniyette olanlara fikir vermek gibi bir şey oluyor bu diziler böyle sapkinligi olanların çoğu bu tarz şeyler izlerken fikir sahibi oluyor..
Özgecan aslan...masum melek kalbimin hüznü..
Ona bu caniliği yapan pislikler
Ifadelerinde fatmagulunsucune dizisindeki tecavüz sahnesini izlediklerini anlatmışlardı ve daha bunun gibi bir sürü olay...
Kuzum biliyorum işte dizi haber bence hepsi biraz aynı gibi..Cnm ben dizilerden bahsetmedim haberlerde yapanların ifşa edilmesinden bahsettim.
Ayrıca o pis sapığın bahane ettiğini düşünüyorum ...
Yorum yapamiyorum yaparsam ceza alicam.... Oz babasi olmasi yada olmamasi onemli degil burda sapik sapiktir.. Ama bir insan kucucuk bir cocuga neden nasil bunu yapar. Nasil bir göz donmesi bu ya.... Valla o psikolojiyi omur boyu anlayamicam... Anlamakta istemiyorum benim aklim beynim midem almiyor bu konulari
Işte ben bir hukukçu olarak kamu vicdanı adına, çocuk tecavüzcüleri için ayrı bir düzenleme ile idam cezası getirilmesi taraftarıyım.
Tanıdığım çoğu hukuk bürosunun da ilk prensibi çocuk tecavüzcülerini savunmamak.
Adaleti, içerde cezalarının infazının dolmasını bekleyen, ıslah edilmeleri gerekirken, onlari tekrar katil olmaya zorlayan kader mahkumlarindan beklemek de trajikomik.
Yalan haber o sanirim haberlerde falan gormedim bilinmedik siteler yazmis millet galeyana gelmesin diye tahmin ediyorum en son guvenlik gerekcesi ile nakledildigi cezaevini aciklamiyorlardi birak vergimizle beslenmeyi 3 yasindakini koruyamayan devlet sapigi koruyor onleme bak cezaevi ismi aciklanmiyor3 yaşındaki çocuğu istismar eden cezaevinde öldürülmüş.
Bunu da içerde 3 gün yaşatmazlar.
Bir de şunları beslemeyelim.
İdamın tek sıkıntısı masum insan güme giderse geri dönüşünün olmayışı. Hukukçuymuşsunuz benden daha iyi biliyorsunuzdur, yıllarca hapis yatıp sonra suçsuz olduğu anlaşılan insan da azımsanacak miktarda değil. Masum birinin gümbürtüye gitmesi de var işin ucunda, yoksa ben de bu kanı bozukların rehabilite edilerek topluma kazandırılabileceği düşüncesini taşımıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?