• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yap yada yapma diyin :S

tam bir 22 yasindaki ben

22 yaşındaki bana'da çok benziyor Aslıcık :))

Şuan 24üm ammavelakin bir yaş bile insanı nasıl değiştiriyor ya aklım almıyor
O zaman ki duygu ve düşüncelerimin hiç biri yok
Olumlu anlamda çok değiştim kendimden taviz vermiyorum hiç kimse için
(Vısneli pasta sana söylüyorum aslıcım sen anla :27:)

22 yaşındaki bana'da çok benziyor Aslıcık :))

Şuan 24üm ammavelakin bir yaş bile insanı nasıl değiştiriyor ya aklım almıyor
O zaman ki duygu ve düşüncelerimin hiç biri yok
Olumlu anlamda çok değiştim kendimden taviz vermiyorum hiç kimse için
(Vısneli pasta sana söylüyorum aslıcım sen anla :27:)

Ayyy :)

Tamam yaşımın gereğini yaşayıp pişeyim bende o zaman napayım yahu :)

Ayyy :)

Tamam yaşımın gereğini yaşayıp pişeyim bende o zaman napayım yahu :)

aslı
konunu takip ediyorum ama hiç yazmamıştım
bence biraz kendini çek,bırak ne yaparsa yapsın
ayrıca şu son yazdıklarından sonra o hayatına devam ediyo,yeni bir ilişki içinse hazır
sence fazla zorlamıyor musun bırak üstüne düşme
umarım bana kızmazsın yazdıklarım için....

canim ne yaparsan yap da bi daha arayip sorma mesaj atma su adama ne olur

bi firsat verirsen belki ozleyecegi varsa ozler merak eder, ama girsat vermiyorsun ki

amannn ne desem de 2 gun sonra sevgi kelebegine bagliyosun :)))

Yok kız yok vallahi atmıcam bu sefer bak valla dedim :)

ya aday adayı bile yok bilmem ne o manada söylenmiş bişey mi cidden? kızdı o an, şu kurup kurup oynama huyun en sevmediğim yok yok işte kimse yok o bitik senin için yazmıştım aday adayı bile yok ha olabilir zamanla açıkcası istemiyorum da 1 2 ay en azından dedi.
ayy :(
hiç dediğin gibi düşünmemiştim haaa haklı olabilirsin vallahi

aslı
konunu takip ediyorum ama hiç yazmamıştım
bence biraz kendini çek,bırak ne yaparsa yapsın
ayrıca şu son yazdıklarından sonra o hayatına devam ediyo,yeni bir ilişki içinse hazır
sence fazla zorlamıyor musun bırak üstüne düşme
umarım bana kızmazsın yazdıklarım için....

çektim yeminle diyorum bu sefer çektim bak :)

tamam o zaman şu telefonu uzaklaştıralım senden
malum sen yine msj falan atarsın:27::27:
canım o senin peşinde koşsun hep sen adım atmışsın
senden yüz bulamıyınca bakalım o ne yapacak

ya bende işte benden yüz bulamayınca dank edip geleni napıyım mantığındayım.
arkadaşım,
bunu ilk kez söylüyorum ama bu aşk meşk davalarında ben hep kaybettim. şu soğukluğumdan, gururumdan. hani 22 yaş falan diyorsunuz ya ben diğer ilişkilerimde hep 30 yaşındaydım. beni siz böyle biliyorsunuz bi bide işte o.
Onda aştım kendimi çünkü başta ona da öyleydim hep set var önünde geçemiyorum derdi.. neler neler..
açtım ona setimi .. çok zor bişey bu benim için. onun için değer dedim çok düşündüm. ve şimdi,
eğer ben o seti bir daha çekersem Allah biliyor ya bir daha açmam, açamam. bir kez daha kaybedersem bir daha kimse kazanamaz.
o yüzden uğraşıyorum aslında biliyor musunuz?
ama durum o ki, allahın belası kurallar aşktada sevgide de işe yarıyor kaçan değerli oluyormuş. sevmiyorum bunu!
beni kaçınca kovalayanla yapamam ben... işte öyle..
daha önce anlatmamıştım sanırım böyle ama beni de gurursuz, aşk kelebeği manyak sanmayın diye şeettim :50:

arkadaşım,
bunu ilk kez söylüyorum ama bu aşk meşk davalarında ben hep kaybettim. şu soğukluğumdan, gururumdan. hani 22 yaş falan diyorsunuz ya ben diğer ilişkilerimde hep 30 yaşındaydım. beni siz böyle biliyorsunuz bi bide işte o.
Onda aştım kendimi çünkü başta ona da öyleydim hep set var önünde geçemiyorum derdi.. neler neler..
açtım ona setimi .. çok zor bişey bu benim için. onun için değer dedim çok düşündüm. ve şimdi,
eğer ben o seti bir daha çekersem Allah biliyor ya bir daha açmam, açamam. bir kez daha kaybedersem bir daha kimse kazanamaz.
ama durum o ki, allahın belası kurallar aşktada sevgide de işe yarıyor kaçan değerli oluyormuş. sevmiyorum bunu!
daha önce anlatmamıştım sanırım böyle ama beni de gurursuz, aşk kelebeği manyak sanmayın diye şeettim :50:

gurursuz falan değilsin
seni anlıyorum çünkü bende güvenemiyorum bir insana ha sen sevmiyosun ama kaçan daima kovalanıyo kendimden biliyorum
dünya tek o kalmadı ya
eger seni haketmiyorsa bırak ayrıca
daha çoook gençsin aynı yaştayız
ileride daha da seveceğin biri çıkabilir kader bilemezsin
bide bakmışsın o senin peşinde o seninle olmak istiyo
önclikle biraz çek kendini sen üstüne düştükçe
kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo

arkadaşım,

Sen anlattıkça ben kendini buluyorum ya .
Kendimden hiç vermeyeceğim tavizler ödünler vermeler kendim olmaktan çıkmalar falan ne bilim
Ama dediğim gibi genel geçer kurallar varki onlara uyan kazanıyor
Çok saçma ama seven taraf hep içinde bir şeyleri hapsetmeye mahkum
Hep sabretmeye susmaya özlemeye aman ne bilim işte :D

gurursuz falan değilsin
seni anlıyorum çünkü bende güvenemiyorum bir insana ha sen sevmiyosun ama kaçan daima kovalanıyo kendimden biliyorum
dünya tek o kalmadı ya
eger seni haketmiyorsa bırak ayrıca
daha çoook gençsin aynı yaştayız
ileride daha da seveceğin biri çıkabilir kader bilemezsin
bide bakmışsın o senin peşinde o seninle olmak istiyo
önclikle biraz çek kendini sen üstüne düştükçe
kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo

işte ben o zaman onu istemem. ben bir kere kaçınca gerçekten kaçmak için kaçarım bu saatten sonra kovalaması için değil..
kendimce böyle prensipler edindim mal gibi :( dışına çıkamıyorum.
şuan kaçmıyorum, bekliyorum. beklemenin daha sonrası kaçma evrem ki o zaman kovalaması umrumda olmaz.
inanın şu kadarcık dahi olmaz.
inşallah Allahtan dileğim o evreye gelmeden onun da içinde bişeyler varsa gelmesi aslında.
kısmet..

Sen anlattıkça ben kendini buluyorum ya .
Kendimden hiç vermeyeceğim tavizler ödünler vermeler kendim olmaktan çıkmalar falan ne bilim
Ama dediğim gibi genel geçer kurallar varki onlara uyan kazanıyor
Çok saçma ama seven taraf hep içinde bir şeyleri hapsetmeye mahkum
Hep sabretmeye susmaya özlemeye aman ne bilim işte :D

bu çok kötü birşey arkadaşım ya :((
yazık değil mi o güzelim hislere?
ah ahhh

bu çok kötü birşey arkadaşım ya :((
yazık değil mi o güzelim hislere?
ah ahhh

Yazık tabi keşke kıymeti bilinse bu hislerin bir taraf hep sömürmek zorunda sanki :19:
22 yaşımdaki halim dedim ya en azından benden daha güçlüsün
Kaçsam gerçekten kaçarım yazmışsın bir şeylerin olmasını bekliyorsun
İki türlü de ya tamamen biticek ya sonsuza kadar sürecek hayırlısını nasip etsin Rabbim sana

Yazık tabi keşke kıymeti bilinse bu hislerin bir taraf hep sömürmek zorunda sanki :19:
22 yaşımdaki halim dedim ya en azından benden daha güçlüsün
Kaçsam gerçekten kaçarım yazmışsın bir şeylerin olmasını bekliyorsun
İki türlü de ya tamamen biticek ya sonsuza kadar sürecek hayırlısını nasip etsin Rabbim sana

yemin ederim öyle..
bi süre var benim beynimde kendimce aslına kendime verdiğim..
her şeyi her hissimi dürüstçe belli ettim ben bak bu 1. aşamam yaptım oh rahatım
şimdi bekliyorum, onu takip ediyorum uzaktan uzaktan
ha baktım değmiyor kuşanırım gene silahımı giderim.
amaaaaa işte
o saatten sonra istediğim adam mı oldu? en mükemmel o mu? kapımda mı yatıyor?
inan çok çok çooook istesemde işte gözüm görmüyor ya :(
hep bu aşamaya takılıyorum, kendimi yenemiyorum. aslında bu aşamada o kadar tavizi ve süreyi verip beklemişken benim pes ettiğimi anlayan insana değer vermek içimden gelmiyor. bitiyor..
çok yiyip bitiriyorlar sonrasında kendini bak onu da bilirim ama buda benim huyum.

ben zamanı da değeri de max. miktarda verdim ona valla ona kalmış... yazık eder inan onu hiç bir hareketini umursamayacak duruma getirirse beni çok üzülürüm. çabam da bundandır

yemin ederim öyle..
bi süre var benim beynimde kendimce aslına kendime verdiğim..
her şeyi her hissimi dürüstçe belli ettim ben bak bu 1. aşamam yaptım oh rahatım
şimdi bekliyorum, onu takip ediyorum uzaktan uzaktan
ha baktım değmiyor kuşanırım gene silahımı giderim.
amaaaaa işte
o saatten sonra istediğim adam mı oldu? en mükemmel o mu? kapımda mı yatıyor?
inan çok çok çooook istesemde işte gözüm görmüyor ya :(
hep bu aşamaya takılıyorum, kendimi yenemiyorum. aslında bu aşamada o kadar tavizi ve süreyi verip beklemişken benim pes ettiğimi anlayan insana değer vermek içimden gelmiyor. bitiyor..
çok yiyip bitiriyorlar sonrasında kendini bak onu da bilirim ama buda benim huyum.

ben zamanı da değeri de max. miktarda verdim ona valla ona kalmış... yazık eder inan onu hiç bir hareketini umursamayacak duruma getirirse beni çok üzülürüm. çabam da bundandır

Böyle güçlü ol işte ohhh beee süpersin
Bakalım neler olacak kafanda ona verdiğin süre bitmeden dönecek mi çok meraktayım
Bekleyip görücez :38:

Böyle güçlü ol işte ohhh beee süpersin
Bakalım neler olacak kafanda ona verdiğin süre bitmeden dönecek mi çok meraktayım
Bekleyip görücez :38:

İşte size de hiç bu yanımı yansıtmadım aslında bir süre hoşuma gitti kendimi engellememek, aşk kelebeği olabilmek ama işte.. bir süre

canım aynen hep beraber bekleyip görcez.. :1:

Kızlar selamlar,

beni bu konu nedeniyle düşünen, özel mesaj atan, dua eden, moral veren herkese, yada bu konuda emeği olan hepinize öncelikle tekrar tekrat teşekkürler.
bişey yazmamak için zor durdum, kendimi frenledim hep. çünkü aslında alacağım cevapları da biliyordum, durumunun farkında olan bir hasta gibi gezdim günlerce.. biliyorsunuz belki izmir liyim doğma büyüme. İzmir benim için çok başkadır beni tanıyan herkes bilir bunu, yani anlatamıyorum ama anlayın işte :kkk:

Ve taşınıyorum.. hayatımda ilk kez aşka bu denli yenildim, üzüldüm. taş değilim evvelden de sevmiştim elbet ama hiç gökyüzü içime doluyor gibi olmamıştı mesela. bu biraz başkaydı beni de başkalaştırdı. iş yerime giderken onun işyerinin önünden geçmek zorunda kalmam, öğle yemeklerinde görme ihtimalim.. konsantrasyonum her şeyim bozuldu. bırakın herkesi ben kendimi tanıyamaz oldum. her gün hayallerle uyumak, mutsuz uyanmak.. neşeliydim ya ben. neşe katardım herkese ama kendime gücümü yettiremedim.
bir teklif aldım istanbul dan. düşünme aşamasında O'nu gene yokladım aslında bir dal aradım. bulamadım. ve teklifi dün sabah kabul ettim. 1 aya oradayım nasipse.
dün aradım. ' ben gidiyorum dedim taşınıyorum. bilirsin telefonla bile olsa konuşmadan gidemem. aslında ayrıldığımızdan bu yana seni rahatsız etmem bu yüzdendi kendi kafa karışıklığımı senden çıkardım. gitmemek için bir sebep aradım ama bulamadım. kendine iyi bak sadece bi gün bi yerde görürsem seni iyi görmek istiyorum demek için aradım ' dedim e insanım tabii ağladım da yalan değil.
' neden? nereye? saçmalama' vs dedi. ' sadece kendine iyi bak demek için aradım kapatıyorum' dedim. ' sende kendine iyi bak görüşürüz ' dedi güldüm kapadım.
ardından, beni kimse sen gibi sevmedi diye mesaj attı. bende ' benim içinde bir ilkti ondan beceremedim. umarım sever. ' yazdım yolladım.
gerisi yine yok..
ama bu duruma alıştım. ha hala o bana kene gibi yapışan umudum yok değil ama artık içimdeki umuda ben bile inanmıyorum eskiden umudum kalsın bari derdim ama artık şu boş umudumu da al Allahım diye dua ediyorum.

merak edenler vardı yazmak istedim birazda ohh be yeniden buraya yazmak, yazabilmek iyi geldi.
bu süreçte mesajlarıma çokta bakamadım bana sorular gelmiş vs hepsine bu akşam oturup cevap yazıcam affedin.

kızlar, artık istanbul da bir kapınız var. bunu da bilin isterim.
iyiki varsınız.

Son düzenleme:
Kızlar selamlar,

beni bu konu nedeniyle düşünen, özel mesaj atan, dua eden, moral veren herkese, yada bu konuda emeği olan hepinize öncelikle tekrar tekrat teşekkürler.
bişey yazmamak için zor durdum, kendimi frenledim hep. çünkü aslında alacağım cevapları da biliyordum, durumunun farkında olan bir hasta gibi gezdim günlerce.. biliyorsunuz belki izmir liyim doğma büyüme. İzmir benim için çok başkadır beni tanıyan herkes bilir bunu, yani anlatamıyorum ama anlayın işte :kkk:

Ve taşınıyorum.. hayatımda ilk kez aşka bu denli yenildim, üzüldüm. taş değilim evvelden de sevmiştim elbet ama hiç gökyüzü içime doluyor gibi olmamıştı mesela. bu biraz başkaydı beni de başkalaştırdı. iş yerime giderken onun işyerinin önünden geçmek zorunda kalmam, öğle yemeklerinde görme ihtimalim.. konsantrasyonum her şeyim bozuldu. bırakın herkesi ben kendimi tanıyamaz oldum. her gün hayallerle uyumak, mutsuz uyanmak.. neşeliydim ya ben. neşe katardım herkese ama kendime gücümü yettiremedim.
bir teklif aldım istanbul dan. düşünme aşamasında O'nu gene yokladım aslında bir dal aradım. bulamadım. ve teklifi dün sabah kabul ettim. 1 aya oradayım nasipse.
dün aradım. ' ben gidiyorum dedim taşınıyorum. bilirsin telefonla bile olsa konuşmadan gidemem. aslında ayrıldığımızdan bu yana seni rahatsız etmem bu yüzdendi kendi kafa karışıklığımı senden çıkardım. gitmemek için bir sebep aradım ama bulamadım. kendine iyi bak sadece bi gün bi yerde görürsem seni iyi görmek demek için aradım ' dedim e insanım tabii ağladım da yalan değil.
' neden? nereye? saçmalama' vs dedi. ' sadece kendine iyi bak demek için aradım kapatıyorum' dedim. ' sende kendine iyi bak görüşürüz ' dedi güldüm kapadım.
ardından, beni kimse sen gibi sevmedi diye mesaj attı. bende ' benim içinde bir ilkti ondan beceremedim. umarım sever. ' yazdım yolladım.
gerisi yine yok..
ama bu duruma alıştım. ha hala o bana kene gibi yapışan umudum yok değil ama artık içimdeki umuda ben bile inanmıyorum eskiden umudum kalsın bari derdim ama artık şu boş umudumu da al Allahım diye dua ediyorum.

merak edenler vardı yazmak istedim birazda ohh be yeniden buraya yazmak, yazabilmek iyi geldi.
bu süreçte mesajlarıma çokta bakamadım bana sorular gelmiş vs hepsine bu akşam oturup cevap yazıcam affedin.

kızlar, artık istanbul da bir kapınız var. bunu da bilin isterim.
iyiki varsınız.

Ayy çok kötü oldum ben ya :43:
Bu adamdan ne köy olur ne kasaba.
İnşallah bu kararın sana hiç pişmanlık getirmez hep mutlu olursun canım.
İstanbulda senin de bir kapın var hiç unutma :25:

Ayy çok kötü oldum ben ya :43:
Bu adamdan ne köy olur ne kasaba.
İnşallah bu kararın sana hiç pişmanlık getirmez hep mutlu olursun canım.
İstanbulda senin de bir kapın var hiç unutma :25:

kötü olma nolur. :21::21:
sana özel teşekkür ederim buraya yazmadığım bişeyleri de biliyorsun ama işte olduramadım yahu napalım..
umarım güzel olur dediğin gibi.

Back
X