Kızlar selamlar,
beni bu konu nedeniyle düşünen, özel mesaj atan, dua eden, moral veren herkese, yada bu konuda emeği olan hepinize öncelikle tekrar tekrat teşekkürler.
bişey yazmamak için zor durdum, kendimi frenledim hep. çünkü aslında alacağım cevapları da biliyordum, durumunun farkında olan bir hasta gibi gezdim günlerce.. biliyorsunuz belki izmir liyim doğma büyüme. İzmir benim için çok başkadır beni tanıyan herkes bilir bunu, yani anlatamıyorum ama anlayın işte
Ve taşınıyorum.. hayatımda ilk kez aşka bu denli yenildim, üzüldüm. taş değilim evvelden de sevmiştim elbet ama hiç gökyüzü içime doluyor gibi olmamıştı mesela. bu biraz başkaydı beni de başkalaştırdı. iş yerime giderken onun işyerinin önünden geçmek zorunda kalmam, öğle yemeklerinde görme ihtimalim.. konsantrasyonum her şeyim bozuldu. bırakın herkesi ben kendimi tanıyamaz oldum. her gün hayallerle uyumak, mutsuz uyanmak.. neşeliydim ya ben. neşe katardım herkese ama kendime gücümü yettiremedim.
bir teklif aldım istanbul dan. düşünme aşamasında O'nu gene yokladım aslında bir dal aradım. bulamadım. ve teklifi dün sabah kabul ettim. 1 aya oradayım nasipse.
dün aradım. ' ben gidiyorum dedim taşınıyorum. bilirsin telefonla bile olsa konuşmadan gidemem. aslında ayrıldığımızdan bu yana seni rahatsız etmem bu yüzdendi kendi kafa karışıklığımı senden çıkardım. gitmemek için bir sebep aradım ama bulamadım. kendine iyi bak sadece bi gün bi yerde görürsem seni iyi görmek demek için aradım ' dedim e insanım tabii ağladım da yalan değil.
' neden? nereye? saçmalama' vs dedi. ' sadece kendine iyi bak demek için aradım kapatıyorum' dedim. ' sende kendine iyi bak görüşürüz ' dedi güldüm kapadım.
ardından, beni kimse sen gibi sevmedi diye mesaj attı. bende ' benim içinde bir ilkti ondan beceremedim. umarım sever. ' yazdım yolladım.
gerisi yine yok..
ama bu duruma alıştım. ha hala o bana kene gibi yapışan umudum yok değil ama artık içimdeki umuda ben bile inanmıyorum eskiden umudum kalsın bari derdim ama artık şu boş umudumu da al Allahım diye dua ediyorum.
merak edenler vardı yazmak istedim birazda ohh be yeniden buraya yazmak, yazabilmek iyi geldi.
bu süreçte mesajlarıma çokta bakamadım bana sorular gelmiş vs hepsine bu akşam oturup cevap yazıcam affedin.
kızlar, artık istanbul da bir kapınız var. bunu da bilin isterim.
iyiki varsınız.