yap yada yapma diyin :S

valla lilyen en çok babama şaşırıyorum nasıl didiniyor istanbuldaki evim için, işimle sevindiler ama gönül işlerimle yoruyorum koca adamı.
sana bişey olsa azcık üzülsem ben sokakta şarapçı olurum be yeter dedi bir kere. ay oturdu kaldı içime o laf.
ama ben doğru yoldayım , yoluma diken gibi çıkan o. yahu hayatımın en zor aşkını yaşadım, bitti. yani en azından ilk zor diyeyim. çuvalladım hepiniz şahitsiniz. hiç olmadığım biri oldum.
eee sevmiyorsun , neden uğraşıyor? evet yer yok kesinlikle kabul ama buda taş değil kalp. oda insansa azcık yardım etsin. zor değil ki.

Engelle sen de canım ordan da. Hiçbir yerden ulaşamasın iyice kudursun. Erkekler böyle ince düşünemiyor maalesef. Çok zor bir aşktı evet hepbirlikte gördük seninle yaşadık ayrılık sürecini. Ama en güzel aşk zor olan değil, karşılıklı sevilip sayıldığın küçük hesaplara gerek olmayan aşktır. Yaşayınca anlayacaksın inşallah. Ama bu adamla değil.
Yazık babanı üzme nolur çok üzüldüm

Kesinlikle yapma pişman olursun gönül kaçanı kovalar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben şahsen "bu kız beni seviyo, iyide bir kız, kötülüğünü de görmeyim, bulaşmayım da unutsun. onada yazık" diyen bir erkek görmedim, duymadım. Nadirdir bunu düşünebilecek sanırım.
Bir çok şeyi lafta gibi geliyor bana, dedikleriniz bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor. Sizin gibi derin düşündüğünü sanmıyorum.. Hatta kendinizi boşa yoruyorsunuz gibi geliyor bana...
Yine de hayırlısı olsun hakkınızda, yeni hayatınız güzelliklerle gelir dilerim...

erkek kız değil de insan olanda olmalı bu.
bile bile bir insan senin yüzünden üzülüyor, yapman gereken uzak olmak. zor değil.
çok tşk ler. hepimize güzellikler getirsin yeni günler :)

aynen canım benim. twitterda engelle yok ya block varmış ben onu bilmiyordum resmen yazıklar olsun bana ya :)
şuan yaptım.
oh yahu.
çok sağol yine, yeniden

erkek kız değil de insan olanda olmalı bu.
bile bile bir insan senin yüzünden üzülüyor, yapman gereken uzak olmak. zor değil.
çok tşk ler. hepimize güzellikler getirsin yeni günler :)

Bayanlar daha ince düşünceli olduğundan daha çoktur diye düşünüyorum o şekilde düşünebilen..
Bence lilyenin de dediği gibi, hem karnım doysun hem pastam dursun istiyor.
Ego durumu sanırım.. Ego olunca da o üzülmesin düşüncesi pek olamıyor...
Amin

Facebooktan whatsapp tan her yerden engelle, egosunu indir g.t et birak bakalim. Ben vazgecilmezim saniyor kendini.

Facebooktan whatsapp tan her yerden engelle, egosunu indir g.t et birak bakalim. Ben vazgecilmezim saniyor kendini.

fb hiç kullanmıyorum, whatsapp engelledim. twitter dan silmiştim orayı çok aktif kullanırım bende oda, block bilmiyordum biraz önce onu da öğrendim ve yaptım. teşekkürler

INSALLAH bundan sonra cok mutlu olursun,o eski nesen yerine gelir
senin degerini bilen gercek askida bulursun INSALLAH

Bende zamaninda platonik bir ask yasadim senin gibi bu tarz seyler atmasam rahatlamiyordum sanki ama attiktan sonra pisman olacaksin seni sevmeyen bi insanin ne okursa okusun sana asik olacagini dusunme yanilirsin yani YAPMA

INSALLAH bundan sonra cok mutlu olursun,o eski nesen yerine gelir
senin degerini bilen gercek askida bulursun INSALLAH

amin canım inşAllah, çok sağol.

Bende zamaninda platonik bir ask yasadim senin gibi bu tarz seyler atmasam rahatlamiyordum sanki ama attiktan sonra pisman olacaksin seni sevmeyen bi insanin ne okursa okusun sana asik olacagini dusunme yanilirsin yani YAPMA

canım, başta yazdıklarım güncel değil artık konu biraz sayfanın sonundan devam ediyor.
köprü altından çok sular aktı yani
sağolasın ama.

ayy canım ben sende kendimi gördüm aynı şeyleri söylüyorum hem de her gün heheheh

ayy canım ben sende kendimi gördüm aynı şeyleri söylüyorum hem de her gün heheheh

konumu dönüp okudukça neler hissediyorum yazsam ahh..
kıyamam sana da
ya ben demin güzel gelişmeler yaşadım insan güzel heyecanı özlüyormuş biliyor musun?
sende yaşa, tez zamanda en güzelini en hayırlısını yaşaaa inşAllahhh

kız ben sevgilimle beraberim çok şükür ama yine de bakıyorum devamlı o kadar manyağım yani
heheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…