yap yada yapma diyin :S

asli_____

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
852
172
133
İzmir
Kızlar,

ZORUNLU EDIT:::
ARTIK YAP YADA YAPMA DEMEYİN CANLARIM KONUNUN ASLI SON SAYFALARDA , SONDAN OKUMAYA BAŞLAMANIZI RİCA EDİYORUM.

Ayrıldık , sevmediğine de eminim. Ama ona göndermek istediğim bir yazı var son kez.. whatsapp tan foto şeklinde o yazıyı atıcam tepkisini merak ediyorum. Ve kötü bir tepki olursa da inanın şuan kadar üzülürüm en fazla ve en iyisi içimde kalmaz. Yoksa acaba larla yaşayıp durucam..
Pişman olurum belki ama inanın deli gibi tepkisini merak ediyorum ya. (
Yazıyı sizede atayım bakın

Yap veya yapma diyin ona göre karar vericem.
yaptığının pişmanlığı mı yapmadığının pişmanlığı mı sizce??

CANLARRR,

KONUYU SONLARA DOĞRU OKUYUP YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM. TŞK.
KONUYA SON MESAJLARDAN DEVAM EDİYORUM...

Son düzenleme:
sevmiyorsa önemsemez ve gözünden iyice düşersin, bir şeyler olacağı varsa bile bunu gönderirsen olmayacağına emin olabilirsin. bunu görünce vereceği tepkiyi merak ediyorsun ya ben söyleyeyim..

aa gerizekalıya bak yapıştı yakama

Bence gerek yok
Güzel duygular karşılıklı olursa bir anlam taşır aksi halde o adamın vereceği tepki "öf be yine mi" olur daha ötesi değil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabikide yapma elinin icine dusersin sonra seni elinde istedigi gibi oynatir

Doğru ya gurursuzun teki olurum çıkarım.
lanet olsun içimdeki şu sevgiye yahu. ÇIldırcam. Bi tepki bekliyorum galiba ayrılık ritüelleri

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama tecrübelerime dayanarak sakkkkkkın yapma derim
10 kusurlu hareketten en kusurlusu bu! asla peşine düştüğünü düşündürecek hiç birşey yapma

ne zaman birine pislikmiş gibi davransam peşimden geldi, kimin için de böyle salya sümük olsamafedersin bi tarafına takmadı

kulağına küpe olsun

aman diyeyim! sakın yapma...sevmediğine eminim demişsin, peki ya neden kendini küçük düşürmeye, önemsizleştirmeye çalışıyorsun? net yanıt: YAPMA!

O kadar icin de kalirsa yapmalisin.

Keza sevgilim benden ayrilmisti ve ben pesini birakmamis tum gece aramis durmustum sonra baristik. Icimden bi parca koptu gitti o eski heyecan kalmadi ama sevgim vardi cok. Su anda evliyiz. Tabi aytilma sebebiniz de cok muhim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrıldığını kendine bir ara söylersen iyi olur. Eski sevgiliye ithafen yapılan şeylerden nefret ediyorum. Boşver gitsin. Bitmiş.

Son düzenleme:
Sen yazmis olsan yolla derdim de, netten buldugun yaziyi tabii ki yollama.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim okuyup cevap bile vermez muhtemelen erkekler boyledir, sen ozene bezene yazarsin o umursamaz bile o zaman daha cok uzulursun neden cevap vermedi neden soyle oldu neden boyle oldu falan diye icin icini yer. Ayrildiysaniz bitmistir sevmedigime eminim de demissin ne diye msj atiyorsun bi daha, gerek yok yapma tatlim sevgiler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bu yazıyı falan değil ama ben ona bi mesaj attım. yani samimice biraz.
Ne yazarsa yazsın napayım artık yaa yaptım gitti birazda tam silecekken yanlışlıkla attım vallahii.
Ay kalbim bom bom atıyor bırakın küt küt ü.
Sizi dinlemediğim için kafama tüküreyim.

ASLA böyle bir şey yapma...
Bitmiş bir ilişkinin ardından ancak gülünç duruma düşersin, arkadaşlarına gösterir eğlenirler aralarında.
Erkek olsun, bayan olsun biten bir şeyin ardından bu tip son çırpınışlar gerçekten yersiz, gereksiz, çocukça ve çok da alçaltıcı. Biraz gurur yapın ya, bi tavrınız olsun, kızlarımız böyle kendini paspas yapıp durmasın kendini değmeyecek erkeklere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…