• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yap yada yapma diyin :S

kesinlikle yapma.havaya sokma kimseyi.kendinide kçük düşürme karşısında.seni istemeyeni hiç isteme.yenisini bul karşısından geç o kaybettiğine üzülsün..

Asla ve asla yapma....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm kocanmı sevgilinmi ayrıldığın kişi çünkü profilinde evli yazıyo evliysen gönder tabi ama sevgiliysen derim ben asla

Sevgilim canım. Bu profili o bilgileri yazan arkla ortak kullanıyorduk ama ortak profil yasakmış artık sadece bende, bayadır ben yazıyorum o evinde yuvasında :)) O nedenle.

Anladım cnm soruna gelince atma demiştim ama atmışsın geçmiş ola

:) baya iyi oldu aslında. İyi ki atmışım diyorum. Yoksa şuan buraya ' kızlar çok kötüyüm' tarzı konular açan kafsında belki acaba vs olan ve bir süre sonra o tür bir mesaj atacak olan biri haline gelirdim. Acabayla keşkeyle yaşanmıyor arkadaşım ya, attım kurtuldum sonuca da razıydım. kaldı ki cevapta fena değildi :))

yaptım ve inanılmaz huzurluyum şuan kafam boşaldı arkadaşım.

Mutluysan sorun yok..zamaninda bende yaptimda sonrasinda uzuldugumle kaldim o acidan ben yandim sende yakma kendini diye dediydim..

Mutluysan sorun yok..zamaninda bende yaptimda sonrasinda uzuldugumle kaldim o acidan ben yandim sende yakma kendini diye dediydim..

Bence sonuç ne olursa olsun sende iyiki yapmışsın. Çünkü ben gelen mesajın içeriğine göre sevinip üzülmedim. İleride keşke demeyeceğim için mutluyum. kafamdan attım o düşünceyi.
İç huzurum en önemlisi.

Bence sonuç ne olursa olsun sende iyiki yapmışsın. Çünkü ben gelen mesajın içeriğine göre sevinip üzülmedim. İleride keşke demeyeceğim için mutluyum. kafamdan attım o düşünceyi.
İç huzurum en önemlisi.

"Niye attım o mesajı, beni sevmeyen bir adamı hala önemsediğimi niye belli ettim?" düşüncesi oluşmadı mı ? Ben de attım zamanında sonra çok pişman oldum. Çok gereksiz geldi bana. Seviyorsam da, değer veriyorsam da onun bilmesi gerekmezdi diye çok kızdım kendime.

Ama önemli olan rahat olmak, içinde bir şey kalmaması. Rahat ettiysen ne mutlu sana :)

Yapmamalıydın.
Yapmışsın.
Muhtemelen sana cevap vermeyecek. Geri de dönmeyecek. Belki de yazının tamamını okumayacak bile. Erkekler böyledir. Aksi olursa şaşırırım. Kendini eziklemişsin onun karşısında.
Ne diyeyim?
Hayırlısı

ÇOK NET İFADE ETMEYE ÇALIŞCAM. Biz kadınlar malesef kendimize hep şu baheneyi uyduruyoruz ''YAPMAZSAM İÇİMDE KALIR''. Aslında bunun gerçeği genelde ''en ufak bi umut dahi varsa denemem lazım'' oluyor. ve bu şekilde yaptığımız o kadar çok şeyden pişmanlık duyuyouz ki sonrasında.hepsinden demiyorum tabi ama genelde bunun sonu pişmanlık oluyor. çünkü ''sevmediğine eminim'' diyorsun ve bunu bile bile bunu ona göndererek gururunu incitiyorsun, bunu o verdiği tepkiyle değil daha sonra düşününce sen kendi kendine yaptığını farkediceksin. kendi kendini aşağılamak gibi bişey oluyor bu. yanlış anlama sana karşı bişey demiyorum malesef duygularımıza yenikdüşüp hepimiz bunu yapıyoruz. ben sana yap ya da yapma diyemem ama gururun incinmesi bazen çok ağır olabiliyo, o yüzden iyi düşün taşın öyle yap ya da yapma

Yapmamalıydın.
Yapmışsın.
Muhtemelen sana cevap vermeyecek. Geri de dönmeyecek. Belki de yazının tamamını okumayacak bile. Erkekler böyledir. Aksi olursa şaşırırım. Kendini eziklemişsin onun karşısında.
Ne diyeyim?
Hayırlısı

Pardon, cevap yazmış sanırım?
Cevap seni tatmin ettiyse ve kendini iyi hissediyorsan bize laf düşmez.

İç huzurum en önemlisi.

en iyisini yaptın emin ol iyi ya da kötü duyacaklarına ihtiyacın var

Bende çok düşündüm bunu ama hep yapmamaya karar verdim ama benim hala az da olsa şansım var o yüzden yapmadım. Sen iki türlü de şansın olmayacağını düşünüyorsan bence yap. Bazen 'keşke yapsaydım'ın pişmanlığı daha büyük oluyor gerçekten.

Aa atmışsın.
İnsan bir de merak ediyor acaba cevap atacak m atmayacak mı şimdi sabaha kadar telefonda olur gözün seni çok iyi anlıyorum

Tam at gtsin kafasnda soru isareti kalır beni gercekten sewiyo die dicektim ama atmissin ve cvp gelmiş:) kimse sormamş ben soraym ne geldi cwp :)

cevap yazan & okuyan herkese ayrı ayrı teşekkürler ve öpücükler. Sağ olun.

Konuştuk hala seni çok seviyorumla başlayan ve öz eleştirilerle noktalanan tam barışma olmayan bir konuşmaydı. Bir arkadaşa maille attım konuşmayı zaten.
Ben şuan mutluyum neden? Sevmiyor değilmiş bu 1, 2. ve en önemlisi de acaba yok kafamda keşke yok son günlerin en huzurlu uykusunu uyuyacağım galiba.

cok sevindim canim.bende yasadigim iki ayrilikta da hakli yada haksiz hic fark etmez resmen yalvardim bitmesin diye.o an degil ama ertesi gune onun adim atmasiyla baristik.ertesi gun uyandigimda uzgun olsamda ben elimden geleni yaptim diye icim rahatti.neyseki uzun surmedi.sizin gibi suphem olsa ne yapmak dogru gelir bilmiyorum ama ben elimden geleni yaptim demezsem ayrilmam cok zor.

Back
X