Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla ve asla yapma....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm kocanmı sevgilinmi ayrıldığın kişi çünkü profilinde evli yazıyo evliysen gönder tabi ama sevgiliysen derim ben asla
Anladım cnm soruna gelince atma demiştim ama atmışsın geçmiş ola
yaptım ve inanılmaz huzurluyum şuan kafam boşaldı arkadaşım.
Mutluysan sorun yok..zamaninda bende yaptimda sonrasinda uzuldugumle kaldim o acidan ben yandim sende yakma kendini diye dediydim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
madem bildiğinizi yapacaktiniz.yaptım ve inanılmaz huzurluyum şuan kafam boşaldı arkadaşım.
Bence sonuç ne olursa olsun sende iyiki yapmışsın. Çünkü ben gelen mesajın içeriğine göre sevinip üzülmedim. İleride keşke demeyeceğim için mutluyum. kafamdan attım o düşünceyi.
İç huzurum en önemlisi.
Yapmamalıydın.
Yapmışsın.
Muhtemelen sana cevap vermeyecek. Geri de dönmeyecek. Belki de yazının tamamını okumayacak bile. Erkekler böyledir. Aksi olursa şaşırırım. Kendini eziklemişsin onun karşısında.
Ne diyeyim?
Hayırlısı
Bence sonuç ne olursa olsun sende iyiki yapmışsın. Çünkü ben gelen mesajın içeriğine göre sevinip üzülmedim. İleride keşke demeyeceğim için mutluyum. kafamdan attım o düşünceyi.
İç huzurum en önemlisi.
cevap yazan & okuyan herkese ayrı ayrı teşekkürler ve öpücükler. Sağ olun.
Konuştuk hala seni çok seviyorumla başlayan ve öz eleştirilerle noktalanan tam barışma olmayan bir konuşmaydı. Bir arkadaşa maille attım konuşmayı zaten.
Ben şuan mutluyum neden? Sevmiyor değilmiş bu 1, 2. ve en önemlisi de acaba yok kafamda keşke yok son günlerin en huzurlu uykusunu uyuyacağım galiba.