Yapabilir miyim kızlar

Valla bacım benim bildiğim bi özgür kız vardı o da en son çorap reklamında oynuyodu:) saka bi yana bi ara dünya barısı adına avrupalı bi kadın gelinliğiyle dünya turuna çıkmştı... o kadar yer gezdi de geldi Türkiyede tecavüze uğradı öldürüldü...
Geçenlerde fotoğraf çekmek için gelen amerikalı sierra masala.. ya da en bon motosikletçiler urfadaki olay...
Bi bayan olarak tekin olmadığını düsünüyorm...

Sen baya taktın bana hayırdır dönüp dönüp konularımı mı okuyosun? Sana açıklama yapmak zorunda değilim konuştuk hallettik aştık bazı şeyleri ailecek sana haber veremedim canım ya kusura bakmazsın artık. Te allahım ya kompleksten öleceksin

Yöneticilere soruyorum beni özelden rahatsız eden üstelik iyi niyet maskesi takıp konuma yorum yapan işsiz bi üyeyi nasıl engellerim tamamen? Tamamen ama

dunyaya pembe gozluklerle bakma bence belli bi yaşa gelmişin ve sorumluluk al.basina bisey gelse yazik değilmi o aileye.çocuk gibisin hastalanma durumlarina karsi biri olmali yaninda

fikir süper amaşahsen yanımda erkek arkadaşım olmasını tercih ederim gerçi benim planlarım genelde bu sevgili üzerine kurulu oluyor yani 1. odak noktam sevgili 2. gezmek yani onunla gezmek hem sizi korumuş olur hemde sap gibi hissetmezsniz tabi bu saplıkta algıya göre değişiyor neyse saçmaladım galiba

sevgilimiz
sevgilimiz yok canim senin kadar sansli deiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…