- 6 Şubat 2022
- 754
- 1.637
- 43
- 27
- Konu Sahibi Maybelater
-
Burada sadece 1 tane üniversite var malesefbebek çok küçük olucağı için git gel yolda 4 saat sizi bayağı zorlar, daha yakın yerde seçenek yok mu
Evlenmeden önce alamadım liseden sonra hep çalıştım aileme maddi destek oldum, kendime birşey katmam mümkün degildi. evlendigim ilk sene kazanabildim pandemi süreci de isime yaradıCook emek ve sabir verirseniz olur yiprana yiprana ama meslek kesinlikle cocuktan once yapilmali. Daha 24 yasindaymissin neden once meslegini eline almadin?
Evlenmeden demedim, cocuktan once yapmaliydiniz dedim.Evlenmeden önce alamadım liseden sonra hep çalıştım aileme maddi destek oldum, kendime birşey katmam mümkün degildi. evlendigim ilk sene kazanabildim pandemi süreci de isime yaradı
Açıkçası çocuk da istediğimiz için hamileligi okul sürecinde gecirmek istemezdim diyeEvlenmeden demedim, cocuktan once yapmaliydiniz dedim.
Ay ben anlatamiyorum.Açıkçası çocuk da istediğimiz için hamileligi okul sürecinde gecirmek istemezdim diye
Olan olmuş yahuu olmuyor muydu demenin mantığı ne ki :) Şu an için gelinen noktada fikir istiyor konu sahibesiAy ben anlatamiyorum.
24 yasindasiniz ya hanimefendi 4 yillik uni yapsaydiniz 28 29 da cocugunuzu kucaginiza alirdiniz. Olmuyor muydu öyle?
Teşekkür ederimİyi bi bakıcı olursa neden olmasın yeterki isteyin Allah yardım etsin
E yorum yaparken kimseye danisacak degiliz degil mi, burasi boyle bir platform.Olan olmuş yahuu olmuyor muydu demenin mantığı ne ki :) Şu an için gelinen noktada fikir istiyor konu sahibesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?