Yapabilir miyim sizce? gerçekçi yorumlar istiyorum sizden

Yeni doğmuş bebekle kolay olacağını düşünmüyorum. Anneler bir kaç sene zorlanıyorlar bebekle, ev işiyle aynı anda idare etmeye. Okula gitmeye dermanınız kalmaz. Gerçekçi yorum istemeseniz de yazardım. Deneyin isterseniz en fazla dondurursunuz.

Ben uzaktan eğitimle okuyorum şu anda. Normal örgün gibi, sadece okula gidip gelmiyorsunuz. Aktif olarak derslere katılıyoruz, yönetmelikte devam zorunluluğu yok görünüyor fakat derslere katılmadan geçmek zor biraz. Hocalar da katılım istiyor ve ona göre davranıyorlar zaten. En basitinden sunum, proje ve ödevlerimiz oluyor sürekli. Sınavlar da şöyle, vizeler online, finaller yüz yüze belli şehirlerde yapılıyor. Finaller iki gün sürüyor. Vize veya final notu için de ödev, proje vs isteyebiliyorlar. Baya yoğun geçiyor ama en azından git gel yapmıyorsunuz. Benim de bebeğim var, sürekli ders çalışmam ve ödev hazırlamam gerekiyor, zor oluyor ama keyifli geçiyor benim için. Staj var son sınıfta. O zamana çocuğunuz da büyümüş olur zaten baya. İsterseniz bir araştırın.

tebrik ederim kararın için gerçekten çok doğru düşünmüşsün neresinden dönersen kardır. ama 2 saat uzaklık biraz kafamı karıştırdı daha yakın fakulte yok sanırım

Daha zor şartlarda olup bitiren çok insan tanıyorum. Bölümdeki arkadaşımın bebeği vardı, boşanmıştı, çalışıyordu ve okula da geliyordu. Tabi herkesin yapısı farklı. Seni en iyi sen bilirsin.

Olan olmuş yahuu olmuyor muydu demenin mantığı ne ki :) Şu an için gelinen noktada fikir istiyor konu sahibesi

aynen yaaa
kadına hesap soruyorlar resmen neden neden diye ,
ogunun şartları onu gerektirmiş öyle olmuş , ne güzel ki akıllı kızmış okumak istiyor ,

kadın isterse herşeyi yapar en kötü ihtimalle bir kaç dersi verirsin alttan ders alırsın , ama yaparsın ,

demek bu kadar zormu ,

Çok üzgünüm ama bunların hepsinin hayal kalacağını düşünüyorum.
Daha kendi hayatınız ile ilgili yapacaklarınızı tamamlamadan dünyaya yeni bir hayat getiriyorsunuz.
Pek mümkün görünmüyor.

Okumayı çok isteseydin korunmaya önem gösterirdin. Bebekli okumak istiyorum desen bu soruyu buraya sormazdın. Kararsızlık azmi öldürür bence.

Tavsiyem bakıcı, ev temizliği vb. için bir kadın tut. Özel araban da varsa iyi olur. Maddi imkanım iyi dediğin için yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…