- Konu Sahibi Maybelater
-
Çok haklısınız fikrim olmadığı için yorumları okuyorum zaten. Olur olur demeyin olmaz diyin sizde zaten bende onu diyorum olumsuz fikir de bir beyandır. Şöyle yapsaydınız,böyle yapsaydınız olmaz mıydı demeniz mantıksız geldi öyle yapsaydı olurdu belki ama yapmamış işte geçmiş gitmiş ...E yorum yaparken kimseye danisacak degiliz degil mi, burasi boyle bir platform.
Sizin oneriniz varsa buyrun yardimci olun, cocuga biri bakar mi bu bile net degilmis, su durumda ne diyeyim. Olur olur demem icin gerekli sartlar yeterli degil.
Hayattan herseyin bi siralamasi olmali, hele de para kazanmak, meslek sahibi olmak, hayatini idame edebilmek en temel hedefimiz olmali. Konu sahibi icin gec olmus olabilir en azindan burada konuyu okuyan baskalarinin kulagina kupe olur.
Olmuş bitmiş şeyleri niye zorluyorsunuz bu forumda ben anlamıyorum tamam evet öylede olabilirmiş ama böyle olmuş siz ikide bir sorunca bebek geri mi gidecek? Farklı önerileriniz varsa sunun bütün konularda aynı tantana 4748393 kere neden çocuk yaptın soruları konudan uzak saçma sapan diretmelerAy ben anlatamiyorum.
24 yasindasiniz ya hanimefendi 4 yillik uni yapsaydiniz 28 29 da cocugunuzu kucaginiza alirdiniz. Olmuyor muydu öyle?
Peki "sen yaparsın " dediğimde yapabiliyor da olacak mıÇok haklısınız fikrim olmadığı için yorumları okuyorum zaten. Olur olur demeyin olmaz diyin sizde zaten bende onu diyorum olumsuz fikir de bir beyandır. Şöyle yapsaydınız,böyle yapsaydınız olmaz mıydı demeniz mantıksız geldi öyle yapsaydı olurdu belki ama yapmamış işte geçmiş gitmiş ...
Teşekkür ederim anlayışınız için.bende bulunduğum duruma göre yorum yapılması için açtım konuyuOlmuş bitmiş şeyleri niye zorluyorsunuz bu forumda ben anlamıyorum tamam evet öylede olabilirmiş ama böyle olmuş siz ikide bir sorunca bebek geri mi gidecek? Farklı önerileriniz varsa sunun bütün konularda aynı tantana 4748393 kere neden çocuk yaptın soruları konudan uzak saçma sapan diretmeler
HarikasınızSorum şu ben lise mezunuyum evliyim çalışmıyorum 24 yaşındayım 2 senedir evliyim. 8 aylık hamileyim. Kısaca kendimi tanıttım.
Soracağım soru şu biz ilk sene çocuk getirmek istemedik ben o ara üniversite sınavına çalıştım 2 yıllık sağlık bölümü kazandım, sonra sehir degistirdik suan bulunduğum sehirde tercih yaptım ama dondurdum hamilelikten dolayı.
Simdi nasipse haziran da dogum yapacağım bebegim küçük olacagı içi bu sene de gitmeyi düşünmüyorum ama seneye çok istiyorum okula devam etmeyi ( keşke zamanında yapsaydim ama nerden dönersem kâr diyorum) birsekilde ben 4 yıla da tamamlarım bir başlarsam diyorum falan.
Maddi açıdan hicbir sıkıntımız yok cok şükür ben sadece egitimli bir anne olmak istiyorum her ihtimale karşı güvencem olsun istiyorum eşim de destekliyor kendisi de okuyor şuan ben biraz da ondan imrendim
Ama , sorun şu ki okulun sağlık bölümü bulunduğumuz ilçeden 2 saat uzaklıkta gidip gelmek zor olurmu bilemiyorum yine bebegime kv m bakar ondan yana sıkıntım yok ama acaba içim rahat eder mi bilemiyorum çok mu imkansız görünüyor sizce?
Içime dert olan bazı şeyleri değiştirmek istiyorum
Neden diye sormayacagim saçma sapan yorumlar gelecegini de biliyordum sizinki de onlardan biri işteçok zor olsa da yapabilen olur
ama siz yapamazsınız
Teşekkür ederim yorum içinMeslek edinmek için illa üniversite okumak gerekmiyor artik. Birsuru diplomalı işsiz var. Veya KPSS ayri bir maraton sonra bir de atanma derdi... Bence girişimci de olabilirsiniz. Veya sertifika programı kurslar bunlar daha kestirme yollar.
Bebeği 2 yaşına kadar büyüyüp eğitime devam etmeniz daha mantıklı olur bence..Sorum şu ben lise mezunuyum evliyim çalışmıyorum 24 yaşındayım 2 senedir evliyim. 8 aylık hamileyim. Kısaca kendimi tanıttım.
Soracağım soru şu biz ilk sene çocuk getirmek istemedik ben o ara üniversite sınavına çalıştım 2 yıllık sağlık bölümü kazandım, sonra sehir degistirdik suan bulunduğum sehirde tercih yaptım ama dondurdum hamilelikten dolayı.
Simdi nasipse haziran da dogum yapacağım bebegim küçük olacagı içi bu sene de gitmeyi düşünmüyorum ama seneye çok istiyorum okula devam etmeyi ( keşke zamanında yapsaydim ama nerden dönersem kâr diyorum) birsekilde ben 4 yıla da tamamlarım bir başlarsam diyorum falan.
Maddi açıdan hicbir sıkıntımız yok cok şükür ben sadece egitimli bir anne olmak istiyorum her ihtimale karşı güvencem olsun istiyorum eşim de destekliyor kendisi de okuyor şuan ben biraz da ondan imrendim
Ama , sorun şu ki okulun sağlık bölümü bulunduğumuz ilçeden 2 saat uzaklıkta gidip gelmek zor olurmu bilemiyorum yine bebegime kv m bakar ondan yana sıkıntım yok ama acaba içim rahat eder mi bilemiyorum çok mu imkansız görünüyor sizce?
Içime dert olan bazı şeyleri değiştirmek istiyorum
sorun söyleyeyimNeden diye sormayacagim saçma sapan yorumlar gelecegini de biliyordum sizinki de onlardan biri işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?