Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

hoşbulduk arkadaşımmmm

büyüdüü ablası kocamn abi olduuu

yürüyorrr

senin oğluş nasıl?

iştahı yok yazmışsın da
şampiyonda ona hazırladığım yiyeceklri belli bi zamn sonra yemedi

tat duygusu oluştuğu için daha lezzetli şeyler dene mesela kndi yediklerinizden ver

bnm oğlum yoğurdu çok sever mesela
yemediği şeyleri yoğurtl veriyorum yiyor dene istersen bitanem

bir de bulabilirsen dut pekmezi
sabahları çok işe yarıyor

birde haftada 4 gn mutlaka rafadn yumurta

maaşallah kuzunadeniyorum canım da iştahı için birşeyler yapmalıyım,önerilerin için çok sağol hakiki dut pekmezi almışım deneyim bakalm vee yumurtay da yemiyor

o kadar yedim ki ne yediğimi unutmuş gibiyim:)

sabah:küçük parça ekmekle reçel

yarım simit

elma
kahve

öğlen:bir tabak b.pilavı
yeşil fasulye(küçük tabak)

yoğurt

aktivya

10 kadar üzüm
elma
birkaç kaşık yoğurtlu çorba

hafta sonu o kadar abarttım ki yazmaya yüzüm yok hafta sonu il dışına çıktık ,başka yerde daha çok yemek yeniyor maalesef

canım benim kide aslında tam diyet sayılmaz dikkat etmek diyelim ama şuanki kilomdan mutlu değilim o yüzden hala vermem gereken 4,5 kilo daha var sağlıklı bir şekilde ideal kilomuza ineriz umarım.

sen kaç kilosun??boyun kaç???

bu topk sayesinde biraz yediklerimi kontrol edip arkadaşlardan feyiz aldım

cuama günü şükürler olsun 54.700 geldim ama kendimi o kilodan daha fazla gibi hissediyorum sanki vücudum ödem tutmuş gibi anlamadım gitti 51 kg olana kadar yavaş ta olsa devammm:95::126:

bugün tok 56.400 çıktım maalesef nerden baksam bayramı iki kilo + kapattım ,çok üzgünüm ve sitresliyim iştahım çok açık çikolata ve ekmek yedim fazla et yemedim yoksa

ideal kiloma en kısa zamanda kavuşmak istiyorum:84::2::2:

iki gün önce adet oldum

zayıflayan arkadaşlarımı görüyorum kilo insanı ne kadar değiştiriyor allahım çok fit olmuşlar,ben yazdan beri hep boşladım bir türlü motive olamıyorum kalan 4,5 kilomu hala veremedim içine girebilirmiyim diye düşünmeden kıyafetlerimi giymek istiyorum özellikle göbeğimden kurtulmam lazım ve mekik çekmek istiyorum çünkü nefes al ver plates bana göre değil

canlı,rekabet ortamı olan bir yerde sanki daha iyi motivasyon sağlarım gibi geliyor

Canim Merhaba bayram bi çoğumuzu dağıttı. Bu geçici bi durum, sende motivasyon ve sporla kalanlardan kurtulacaksin inan...
canli rekabet derken canli topikten bahsediyorsan bize gel istersen..bi kac arkadas devamli paylasim yaparak kurtulmaya calisiyoruz fazlaliklarimizdan...

Sevgiler canim, bebegini öpüyorum

maydenizz seni görmek çok güzel canım haklısın valla bayram canımıza okudu çünkü çok uzundu veeee hep ikramlarvs.motivasyonumuzu kaybettik biraz ama toparlayacağız mutlaka

sizin topiğe de uğrarım ,olur çok sağol

ben de seni ve kuzucuğunu çok öptüm

sabah

aktivya
t.kahvesi

bir dilim kek

5 tane çubuk kraker

tekrar kahve

öğlen.

bir kase yüzük çorbası
birkaç lokma biber kızartma
domates

dün tv de 200 kg veren bir adam vardı ve azmettim ,söz verdim kilolardan kurtuldum diyor

yani ben şu 5 kilomu veremiyorum yemek yemekten yoruluyorum resmen yedikçe iştahım daha çok açılıyor vücut hep daha fazlasını istiyor

bunun sonu yok ve dün dedim ben kendime yardım edip kararlı olmazsam kimseden medet yok bana

arkadaşlarım ideal kilolarına ulaştı ben hala buralarda aynı mevzurdayım

zencefilli paket çay aldım bugün,limonlu su ve tabiki de ceviz, kaysı fındık:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…