- 3 Ekim 2014
- 90
- 5
- 48
- 24
- Konu Sahibi aysegul1262000
taşınma olayları vardı şehir dışına 3 sene ve ona söz verdim beklicem diye ama 2. ayımızda benden sıkılmaya başladı aynı lisedeyiz ve dolaysıyla her tenefüs birlikteyiz bir gün bana ilişkimiz çok rutinleşti ilişkimizin bir değeri olması için yanına gelmiyorum ama sen geliyosun dedi ben o sırada yıkıldım ve hiç mi gelmiyim dedim bilmiyorum dedi neyse sonra 1 hafta küs kaldık barıştık 2 hafta sonra benden ayrıldı hiçbir şey demeden arkadaşı beni artık sevmediğini söyledi onu deli gibi seviyordum her gün ağladım 1 hafta sonra benim ona verdiğim her şeyi geri verdi acılar yine ortaya çıktı sonra bir kaç gün sonra barışmak istedi seni seviyorum beni hala sevme ihtimalin varmı taşınıcağımız için ayrıldım böylesi ikimiz içinde daha iyi değilmiydi dedi bendehayır anlamında kafamı salladım sonra seni çok seviyorum dedim ve ben sana bir söz verdim 3 sene beklicem dedim oda geri dönmeme ihtimalim var dedi bende olsun seni yine beklerim dedim oda 25 yaşına kadar evdemi kalıcaksın dedi sonra sınıfta buluştuk öpüşücektik dur dedim beni seviomusun dedim seviyorum ve bu bize zarar veriyor dedi YAPABİLİRİZ dedim ve o emin değilim dedi sonra öpüştük.bir kaç gün sonra internette konuşuyoduk bidaha beni gidiceğin için bırakma dedim benden ayrıldığında sana gitme diyemedim ama busefer derim dedim oda demciksin dedi yani ? yazdım oda ÇÜNKÜ YAPABİLİRİZ dedi bende peki sen yapmak istiyomusun dedim oda olabilir dedi
olabilir. eyer sen istersen olur dedim. üç nokta koydu sonra istermisin dedim oda belli olmaz dedi bende istemiyomusun dedim Ayşegül bilemem dedi
ben anlamıyorum beni seviyomu hislerinden emin değilmi yardım edermisiniz lütfen