Yapacağımız kaçamak yüzünden uyku uyuyamıyorum.

Eğer çok güzel günler geçirirsek pişman olmam ki. Ayrılıcağımı düşünüceğim bi insan olsaydı tatil hayali bile kurmazdım açıkçası.

hiç kimse ayrılacağını bile bile bşyler yaşamaz zaten pişmalıklar da bu yüzden değil midir?
aşık insan sevdiği kızı kirletmez diyosun da erkekler de buna karşılık olarak sevdiğim için seni istiyorum yoksa başkalarıyla da bunları yaşayabilirim ama istemiyorum der bunlar klasik şeylerdir zaman geçtikçe bunların sen de farkına varacaksın
eğer benim için sorun değil diyosan sen bilirsin ama burda konu açtığına göre bunu önemsiyosun anladığım kadarıyla
hayatta hiç bir şeyin garantisi yoktur ilerde pişmanlık duyabileceğin şeyler yaşamanı tavsiye etmem

Son düzenleme:
düşündüğün zaman heyecan verebilir ama bir erkek ve bir kızın başbaşa tatile gitmesi bizim toplumumuzda kabul edilebilir değil kesinlikle.eğer ki bu çocukla ciddi düşünüyorsan bu da sizin için ileride sorun çıkarır.ailene laf eder sana laf eder benle 5 gün istediğin gibi gezdin tozdun ailende buna müsaade etti gibisinden.bence 5 gün için değmez.

Konu sahibesi nerelerdesin

Universitede okuyan bir grup genc erkek arkadaslarinin evine gidiyorlar. O gun kombiden gaz siziyor ve hepsi zehirleniyor.
Bir baba dikkatimi cekti. Kizim seni bunun icin mi gonderdim. Evladi olmus adamin dusundugu bu evet. Iki turlu sok yasiyor cunku.
Aslinda oradaki mesele erkek arkadasta degil yalan soylemesi.
Dunyanin binbir turlu hali var derler.
Diyelimki siz gittiniz otelde olay oldu, yangin cikti, hadi bide baskin yapildi. Boyle bir durumda ogrenmesini istermiydiniz ailenizin.
Bu arada atesle barut derler cok dogru bir laftir. Erkeklere guven olmaz. Ya pisman olacagin bir sey yasarsan. Senin icin buda onemli gibi yorumlarindan onu anladim.
Cik gez gec dolas ama gidip hele hele otelde kalma.
Yarin oburgun aranizda bir problem oldugunda yapmaz dedidigin adam pat diye suratinada vurur bunu sen zaten soylesin vs. Vs.

yap ya da yapma diyemem buna karar verecek olan sensin.
ama arkasında duramayacağın bir şey yapma.
benim ailem de sıkardı beni.
ben de sevgilimle görüşmek için defalarca başka şehre gittim.
yurttan ayrılıp onunla 15-20 gün aynı evde yaşadım.
her birinde çok stres yaşadım. yüzlerine bakamadım uzun süre.
vs. vs.

ailem öğrendi mi? evet yanına gittiğimi öğrendiler.
kızdılar mı? çok. ve güvenlerini kaybettim.
pişman mıyım? asla. bir daha olsa yine yaparım dedim aileme de.

bu arada sevgilimle evlendik.
ama evlenmesek de pişman olmazdım.

yine de yalan söylemek ve yalan söylemek zorunda kalmak gerçekten insanın vicdanını rahatsız ediyor.
pişman olmam ve sorumluluğunu alırım dersen zaten 20 yaşında ve özgürsün.
ama işin olumsuz kısmını da aklından çıkarma.

Toplum kabul etmez, sakın ha! aman haa tü kaka cıss diyen bir insan hiç olmadım. Sadece sana iki kız büyüten bir anne olarak şunu söyleyebilirim. 20 yaşındasın, artık aklın fikrin yerinde, ya üniversite okuyor olmalısın ya da mezun bu yaşlarda.. olmadıysa bir şey diyemem. Bu yaşa kadar evladını büyüten anne gerekli terbiyeyi de vermiştir diye düşünmek istiyorum. Seni tatile arkadaşına gönderecek kadar güvenmiş, kaçamaklar iyidir, güzeldir, sınırları çizildikten sonra zararsızdır ancak işin içine yalan girdiğinde sorun olur. Bi yerde patlak verme ihtimali de mutlaka vardır hiç unutmam hasta yattığım bir gün annemle yatıyorum diye konuştuktan sonra beşiktaş maçına gitmiştim sevgilimle ve babamlar maçı izlerken sevgilim olduğunu tv'den öğrenmişlerdi :)) bu yüzden ince düşünmek lazım, sana aman erkektir şunu yapar bunu yapar demeyeceğim zaten bunları tvler medya arkadaşların bi şekilde öğretmiştir :) Ahlak bekçisi olmaya gerek yok, canın ne isterse onu yaparsın, sonucuna da katlanırsın. Ben kızlarımdan ne beklerim, tatile gitsinler ancak bana yalan söylemesinler nerede olduklarını bileyim isterim, başlarına iyi ya da kötü benimle paylaşsınlar isterim...

Erkekler cok acimasiz oldugu kadar kadinlar bir o kadar duygusal ve hassas tamam genclik atesi ask sevgi hep onunla olmayi istemen cok masumane ancak bunu tedirginlikle yapacaksan birak icinde kalsin yavrucum bu tnplumda kadin olmanin zorluklari var degismeyen tabular var burada kimse seni tanimiyor ancak herkes ayni fikirde bulusuor sen ister dinle ister tiye al

içinde korku olucaksa gitme ablan falan yokmu ona söylesen annen izin vermez ama içinde kalıcak çok istiyorsan 1 kaç günlüğüne git bence arkadaşın da olucakmış hep umarım sıkıntı olmaz ama sürekli panik içinde olucaksan tatilde rezil olur

konu sahibi gitmeyi kafaya koymuş. Tüm gitmen yanlış mesajlarına karşı çıkmış. bence yaptığı yanlışı hoş karşılayacak ve onla aynı fikirleri taşıyan birilerini arıyor.

Mutlaka oraya gidip o heyecanı yaşayacaktır. ve bunu kendi bahaneleri ile içinde hafifletecektir

benim görüşüm gitmemeniz yönünde. kendinizi riske atmayın derim

Ben ayrıldıgım eşimle gitmistim tatile annem biliyordu ama abim bilmiyordu kalabalık bir guruptuk...pismanmıyım asla hayatımin en güzel tatiliydi....pisman olmamamın sebebi ise pisman olacagim birsey yapmamis olmam...diyecegim su ki bazı arkadaslar oraya gittiginizde illa biseyler yasarsınız diyor...bu tamammen sizin iradenizle ilgili...bence gitmende sakınca yyok yeterki ne istedigini bil...yaşayacakların senin sınırınla alakalı....

benden sana bır arkadas tavsıyesı sakın gıtme sımdı hayal kurdugun o guzel gunu bır ömru mahvederek ödersın benden sana soylemesı belkı hayal kuruyosunuzdur sevgılın evlenecegız dıyordur belkı gercektır ama erkek bır kere zayıf noktanı buldugu an senı parmagında oynatır bırakıverır sende yalvarırsın artık benı bırakma dıye sonra gelıp buraya belkıde ıkıncı kez bı konu acarsın bnce degmez

Pişman olursunuz. ileride evleneceğiniz adamı da düşünün. Forum yaptıklarından pişman olanlarla dolu.

Sen bir konu açıyorsun,uyuyamadığını söylüyor fikir istiyorsun.İnsanlar sana fikirlerini söylüyor,her fikre bir cevap veriyorsun.Sonra da ban niye tepki veriyorsunuza dönüyor olay.Arkadaşımın abisi ve babası var o yüzden otelde kalmam daha sağlıklı diye bir cümle kuruyorsun sonra niye herşeyi cinsellik olarak algılandığını sorguluyorsun.Bak yaşın çoooook genç.Yorumlarından da o kadar toy,o kadar aşık,o kadar tutkun bir insan olduğun anlaşılıyor.Yaşın gereği çok saf duygularla sevgiline aşırı derecede güvenmen normal.Ama canım,evlenmeden kızı kirletmem!!! (bu arada cinsellik kirlenmek değildir)yapsaydım bu zamana kadar yapardım gibi cümleler klişe cümleler.Hiç birşey o an ki atmosferin,isteklerin,yükselen hormonların üstüne geçemez.Evlendiğinde daha iyi anlarsın ne demek istediğimi.20 yaş en gözü kara yaşlardır.Benimde ailem hiçbir yerde kalmama izin vermezdi.Şimdi diyorum ki,iyi ki vermemişler.Çünkü o yaşlarda çokta mantıklı düşünemiyorsun.Duyguların mantığının önünde.Otelde kalacaksınız.Kardeş kardeş uyumayı mı bekliyorsun.Hee her istediğni yapabilirsin veya yapmayabilirsin.
Ben sadece sorduğun soruya diyorum ki,yaşın bir erkekle temiz duygularla otelde ailenin haberi olmadan kalmak için müsait değil.Çok erken.Kabul edersin etmezsin senin bileceğin iş.

Allahim yarabbim sanki kendi kizim gibi icime dert oldu bu konu aksamdan beri

hiçbir yalan sonsuza kadar gizli kalmaz.. düşünmen gereken bu yalanı öğrendiklerinde ailenin vereceği tepki.. bu tepkiyi göze alıyorsan hiç durma 5 seneliğine bile gidebilirsin.. ha, ama yalanım ortaya çıktığında yanarım diyorsan o zaman ayağını denk al.. çünkü o çoook güvendiğin sevgilinin seninle ilk arası bozulduğunda ailene telefon açıp "kızınız 5 gece benimleydi" diyeceğinden emin olabilirsin.. emin olabilirsin diyorum, çünkü hayat senin hayallerinde ki gibi Türk filmi kıvamında değil.. aç kk'nın sevgililer köşesini ve yenilen darbeleri oku.. onlarda "seviyorum, seviliyorum" diyorlardı senin gibi..

Ben bu gençlerini gerçekten anlayamıyorum. Kendimde yaşlı sayılmam 31 yaşındayım ama 20-25 li yaşların cesaretine ve düşünmeden hareket etmelerine şaşırıp kalıyorum.

Karşınızdaki insanlara ne kadar çabuk güveniyorsunuz böyle, insanlara güvenmeyeceksin, hatta insan olduğun için kendine bile %100 güvenmeyeceksin. Çünkü gün geliyor hiç yapmam dediğin şeyi yapabiliyorsun.

Ben senin yerinde olmsam gitmezdim.

Ailene yalan söyleme konusu ise çok ayrı bir konu.

Benim annem bize sürekli derdi ki nere gittiğini ve kimle gittiğini bana söylemek şartıyla istediğin yere gidebilirsin, Allah korusun başına bişey gelirse seni arayabileceğim bir yer olsun ve başına birşey gelirse insanlara ben izin verdim, ben gittiğini biliyorum diyebileyim.

Nitekim gittiğim kişileri ve gittiğim yerleri asla annemden gizlemedim.

Kızımda inş. ileride benim gibi olur, hiçbirşeyi gizlemez.

Sevgili ben otele yakın evde abi var baba var kalmama izin vermem diyor..Kabul edilip uyuluyor..(Nede olsa erkek kıskanır..seviyor ya ondan..)
Anne erkek arkadaşla yanlız başına otelde kalmana izin vermem diyor ..kaçak göçek gidiliyor ...(.Anne işte ne yapsa izin vermiycek zaten sıkıyor..Nasıl bır sıkma ise arkadaşının evinde kalmasına izin veriliyor... )

Ahhhh bu gençlerr ahhhhhh...

ailenin öğrenemeyeceğini düşünmen hata!!!!!!!
herşey planladığın gibi olmayabilir....bi kere bunu göz ardı etme...o zaman da ailenin güvenini kaybedeceksin ki bu da her zaman sanki alnında yazılı bişey miş gibi duracak.
diyelim k, sorun çıkmadı vicdanına nasıl hesap vereceksin...
yani bi de ni ye otelde kalamak istemeler?????

bana neden alıntı yaptınız bilmiyorum ama tamam dikkatli olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…