yapamadım işte

zaman yolcusu11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2017
203
185
33
selamlar
aynı sıkıntılarımı tekrarlamayacagım.
özetlemek gerekirse eşimle anlaşamadığımız halde ayrılmayı beceremiyorum.
önceki konumda bahsettigim sıkıntılar sebebiyle, buradaki önerilerle kendi düşüncemin de uyumlu olması üzerine eşimle ayrılma konusunda adım attım.
iş ile ilgili bir eğitime gerek yok diyerek katılmama izin vermedi.
ben de o halde ben gidiyorum diyerek evden cıktım. istemediğim bir hayatı yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim, ölmek yerine senden ayrılıyorum cık hayatımdan dedim.
direk peşimden geldi. in arabadan dediğim halde inmedi. ben yolun ortasında arabayı bırakıp cıktım. yürüdüğüm sürece o da geldi. ağladı, sensiz hayatım mahvolur, ne yapıyorsam ikimiz için, tüm hayallerim seninle olmak üzerine kurulu, beni bırakırsan biterim, kalbimin sahibi sensin vs gibi sözlerle yalvardı durdu. ben ısrarla istemediğimi belirttim ama peşimi bırakmadı. gece yarısı sokakta ağlayan ve soğuktan titreten bir adamı öyle bırakıp gitmek çok zor. saat ve sogugun etkisi ile eve döndüm mecburen.
konusmadan montumu bile çıkarmadan koltukta ağlayarak uyumusum.
tüm cumartesini yatakta ağlayarak geçirdim.
seni sevmiyorum, istemiyorum, arzulamıyorum, hiç bir konuda aynı düşünmüyoruz, hiçbir olaya aynı pencereden bakmıyoruz, ortak zevkimiz yok neden birbirimize eziyet edelim ki, çocugumuz da yok ayrılıp yeni hayatlar kuralım dedim. ben de senin istediğin gibi değilim dedim. hiç de öyle değil diyor. ben senden memnunum, seninle her halini göze alarak ölene dek beraber olmak niyetiyle evlendim diyor.

neticede yine ayrılmayı beceremedim :(
ne söylersem söyleyeyim bitmiyor. madem beni istemiyorsun git demiyor adam :(

Tek sorun bu mu iş için olan mevzuda izin vermemesi mı? Neden izin vermiyormuş ve neden izin gerekiyor böyle durumlarda?

Burda aşık değilsen de evlen gitsin yazıyorlar
Onu da herkes yapamıyor işte. Hiç aşk, şehvet hissetmediğin biriyle olmak işkence
Konu sahibi de vicdan, duygu sömürüsü vb şeyler yazmış 1 mg aşk yok içinde
Konu sahibesi ben sizin bu adamı sevmeyerek evlendiğinizi düşünüyorum, haksız mıyım?

Burda aşık değilsen de evlen gitsin yazıyorlar
Onu da herkes yapamıyor işte. Hiç aşk, şehvet hissetmediğin biriyle olmak işkence
Konu sahibi de vicdan, duygu sömürüsü vb şeyler yazmış 1 mg aşk yok içinde
Konu sahibesi ben sizin bu adamı sevmeyerek evlendiğinizi düşünüyorum, haksız mıyım?
Gecen konularda aile de gördüğü baskının aynısını kocasının yaptığını söylemişti
İçinde zerre sevgi kalmamış konu sahibinin
Ama adam üzülüyor diye devam ediyor

İçinizde sevgi olmasa kalmaya devam etmezsiniz. Bence sakin sakin tekrar düşünün.
Hayatınızı sevmediğiniz mutlu olmadığınız ve istemediğiniz birinin yanında geçiremezsiniz. Neticede dünyaya bir kere geliyoruz ve ne olursa olsun hayat yaşamaya değer.
Farkedemediğiniz bir noktada şu ki kimse aşktan ölmüyor. Eşinizde ölmez. Hayatıda mahvolmaz.
Sizin yapmanız gereken kendiniz için gerçek bir karar vermek ve uygulamak. Eğer gitmek istiyorsanız izin beklemeyin. Sanki sizinde pek gidesiniz yok. Ya da yeniden başlamaya gücünüz yok?

tek sorunumuz bu değil
bu son sebep oldu
Tek sorun bu mu iş için olan mevzuda izin vermemesi mı? Neden izin vermiyormuş ve neden izin gerekiyor böyle durumlarda?
izin gerekmiyor bana kalırsa
ama elbette başka bir ile gidiliyorsa eğitim de olsa bir haber verilir
kendisi gitmeyi cok istememe ragmen buna engel oldu
bu belki sizce haklı gelebilir başka il oldugu için
ama aynı ilde arkadaşlarımla görüşmek istedigimde de bahanelerle gitmemi engelliyor

Eski konuları bilmiyorum ama son günlerde seçilmiş algı mı nedir o kadar çok boşanma olayıyla karşılaşıyorum
Kimse mükemmel değildir
Gidebildiği kadar gitmeli emek ve çaba sarf etmeli
Tabiki her boşanma kötüdür
Kimse bosanayim diye evlenmez
Ama bir insan neden kendini bu kadar mutsuz eden hayat enerjisini çalan biriyle olsun ki

Ayrılmayı becerebilmek karşı tarafı ikna etmek mi oluyor? Kararında ve söylediklerinde ciddiysen çeker gidersin. Bu yaptığın ona iyilik mi sanıyorsun? Uzun vadede daha çok üzüleceksiniz ikiniz de.
uzun vadede iyilik yapmıyorum elbette
ama o an basip gidemiyorum
madem beni istemiyorsun git filan demesini bekliyorum
hatta o da kızsın sinirlensin böylece daha kolay olur diye düşünüyorum
ama ikinci kez aynı şey oldu
ağlayıp af diliyor
ağlama karşımda diye kızıyorum
ben de cok problemliyim baksana diyorum
git kendine sana uygun birini bul diyorum
sus diyor başkasını istemem diyor :(

İçinizde sevgi olmasa kalmaya devam etmezsiniz. Bence sakin sakin tekrar düşünün.
Hayatınızı sevmediğiniz mutlu olmadığınız ve istemediğiniz birinin yanında geçiremezsiniz. Neticede dünyaya bir kere geliyoruz ve ne olursa olsun hayat yaşamaya değer.
Farkedemediğiniz bir noktada şu ki kimse aşktan ölmüyor. Eşinizde ölmez. Hayatıda mahvolmaz.
Sizin yapmanız gereken kendiniz için gerçek bir karar vermek ve uygulamak. Eğer gitmek istiyorsanız izin beklemeyin. Sanki sizinde pek gidesiniz yok. Ya da yeniden başlamaya gücünüz yok?
yeniden başlamaya gücüm yok belki evet
defalarca düşündüm
eşimi seviyor muyum bilmiyorum
ama üzülmesini görmek istemiyorum
anlaşamıyoruz evet ama ayrı ayrı mutlu olabiliriz
belki bir başkası için ideal eş olabilir
ama beraber olmuyor

Tabiki her boşanma kötüdür
Kimse bosanayim diye evlenmez
Ama bir insan kendini bu kadar mutsuzeden hayat enerjisini çalan biriyle olsun ki
Olabiliyor ise olabildiğince olsun
Bir Araştırma yapmadım ama çevremde gözlemlediklerime dayanarak diyorum boşandıktan sonrada hayat zorluyor pişmanlık yaşatıyor

uzun vadede iyilik yapmıyorum elbette
ama o an basip gidemiyorum
madem beni istemiyorsun git filan demesini bekliyorum
hatta o da kızsın sinirlensin böylece daha kolay olur diye düşünüyorum
ama ikinci kez aynı şey oldu
ağlayıp af diliyor
ağlama karşımda diye kızıyorum
ben de cok problemliyim baksana diyorum
git kendine sana uygun birini bul diyorum
sus diyor başkasını istemem diyor :KK43:
Küçüklüğünden beri ailende gördüğün "onay" almayı bekliyorsun eşinden de boşanma konusunda..ama nafile..

nefret etmeden birbirinden tiksinmeden bitirebilen yok mu su hayatta :KK43:
karşılıklı anlayış istedigim tek şey
evet sen mutsuzsun hatta belki ben de o halde bitsin diyemez mi
Tabi ki var o şekilde ayrılan..ama adamın senin mutsuzluğunu düşündüğü yok ki..sen çok olağanüstü bi beklenti içindesin..gerçekten mutsuzsan bırakıp gidebilmelisin..bırakıp gitmeni engelleyen şey bence;ailenin küçüklüğünden beri sana işlediği vicdan,baskı..aynısını eşin devam ettiriyor,bi sıyrılıp çıkamıyorsun ilişkiden o yüzden..çok zor gerçekten bunu başarabilmek..ama bağlantıları kurup olayı çözebiliyorsan,yetti artık dediğin yerde bırakırsın..demek ki yetmemiş hala..yalnız devam edersen sen gerçekten çok mutsuz olursun

tek sorunumuz bu değil
bu son sebep oldu

izin gerekmiyor bana kalırsa
ama elbette başka bir ile gidiliyorsa eğitim de olsa bir haber verilir
kendisi gitmeyi cok istememe ragmen buna engel oldu
bu belki sizce haklı gelebilir başka il oldugu için
ama aynı ilde arkadaşlarımla görüşmek istedigimde de bahanelerle gitmemi engelliyor

ANLAdım ben sadece anlamak için sordum izin mevzusunu. Tabi ki söylemek gerekir aynı ilde bile olsa haberi olmalı.uzun zamandır boşanma mevzusunu açıyorsanız eğer,birşeylere engel olmaya çalışıyor. Okuyup beni bırakır düşüncesindedir muhtemelen. Sürekli bu boşanma mevzusunu açıyorsanız eğer biçok şeye engel olmaya çalışıcak diye düşünüyorum kaybetmek istemiyor ve aklından sürekli "okursa,giderse gelmez vs.. " düşünceleri vardır.

Back
X