yapamadım işte

Ayrılmak için ikna olması gerekmiyor.Sizin kararlı durup geriye bakmamanız,vicdanınızın sesini biraz kısmanız gerekiyor.

O gözyaşları ertesi güne kalmadan kuruyacaktır emin olun.O üzülmesin mutlu olsun diye siz acı çekiyorsunuz.Size yazık değil mi?Bir ömür daha var mı yaşayacağınız?

Terkeden o,ağlayan siz olsaydınız eminim ki bu kadar vicdan yapmayacaktı.Yüreğinizle değil mantığınızla ilerlemeye çalışın bu yolda.
ikna olmak değil de sanki kabullenmesini istiyorum gibi.
genel olarak başkasını üzeceğime ben üzüleyim düşüncesi var bende. çok saçma ama bencillik yerine bu aşılandı cocuklugumdan beri.
orta yol bulmam lazım. aslında ikimiz için de bitmesi en mantıklı olanı. bencillik de sayılmaz bi yerde.
gözyaşlarının erken kuruyacagını görsem keşke :/

Yüzüstü bırakmak değil bu.Size şöyle bişey söylemek istiyorum , bu dediğimi düşünün , varsayalım ki eşinizin karşısına sizden daha zengin , daha tutumlu , daha güzel , daha akıllı , daha kariyerli bir kadın çıksaydı o sizi bırakmaz mıydı? Sadece bunu düşünün.Bu konularda vicdan olmaz , hayatın doğal akışı bu , seni yoran insanlardan uzak durursun kendi akıl ve ruh sağlığın için.Size ait hayatta önce babanız sonra eşiniz başrol oynamış.İleriki yıllarda geriye dönüp baktığınızda pişman olucağınıza eminim boşa geçti yıllarım diye.Üstelik şimdi çocuğunuz yokmuş , çocuk olsa eşiniz onun da her şeyini kısıcak.İnsan kendine yapamazsa da çocuğuna harcamak ister , eşinizin buna bile engel olucak tipte cimri olduğunu düşünüyorum. Lütfen enine boyuna düşünüp hayatınızın merkezine kendinizi koyup karar verin.Sevgiler.
öyle biri çıktığında beni bırakır mıydı bilmiyorum açıkcası
ama evladımızı olursa hele de kız olursa aynı sorunları onun da yaşayacagına eminim.
neticede sanırım başrol olma zamanım geldi..

Hiçbir ortak noktan olmayan bir adamla neden evlendin ? Sevmiyorsan ve anlaşamıyorsan geç olmadan bitirmelisiniz . Ama ne istediğini iyi tart Ölç bence
ne istedigimi bilmesem de ne istemedigimi net anladım.
evlenirken de anlaşamayabiliriz diyordum ama o zaman da bitsin diyemedim.
temel sorunum bu ne yazık ki.

Eşinize haber vermeden boşanma davası aç ve olayı tamamiyle arabesk filmlerine dönmesine izin verme canım. Yalvarmalari egonu sivrilmesine izin verme ve gerçekten kararlı bir şekilde bitti de. Gerçekten gitmek isteyen kimsenin onunde hayatta hiç kimse duramaz ve o ilişki de evlilikte biter
gerçekten gitmek istiyorum ama neden böyle oluyor anlayamıyorum
deneyeceğim önerinizi

Yalvarirsa yalvarsin cokta fifi..ortada cocuk yok buyuk arti..olsaydi farkli konusabilirdim...hepimiz bazen cocuklarimiz icin katlanmayacagimiz seylere katlanabiliyoruz..ben olsaydim ayrilirdim.. karsina daha iyi biri cikar belki
çocuk olsa asla başaramazdım zaten
çocuk olmamasının avantaj olmasını istiyorum

defalarca sordum bunu kendime
sevgi nedir tam bilemiyorum
hayatıma onsuz devam etmek istiyorum
ama o da üzülmeden hatta mutlu olarak..

Eğer sevginizi sorguluyorsanız zaten sevmiyorsunuz dur
Ne kadar kararlı olduğunuzu gösterin bence eşinize
Madem tek başına daha mutlu olacaksınız
Kesin boşanın

Cidden bu mu ayrılık nedeni:işsiz:böyle bir ayrılık nedeni mi olur ya iş ile ilgili eğitime izin vermedi diye. Siz karşılıklı konuşup ikna etme zahmetine girmeden boşanıcam diye resti çekmişsiniz. Yani izin verme gibi bir lüksü de yok ama sizin eşler olarak dialog eksikliğiniz var kesinlikle boşanmak çocuk oyuncağı değil böyle eften püften kolay aşılacak sorunlar için boşanma gibi ciddi bir durumla yüzgöz olmayın derim. Her huzursuzluk ve sorun durumu boşanmaya neden olmamalı.

Back
X