yapamadım işte

selamlar
aynı sıkıntılarımı tekrarlamayacagım.
özetlemek gerekirse eşimle anlaşamadığımız halde ayrılmayı beceremiyorum.
önceki konumda bahsettigim sıkıntılar sebebiyle, buradaki önerilerle kendi düşüncemin de uyumlu olması üzerine eşimle ayrılma konusunda adım attım.
iş ile ilgili bir eğitime gerek yok diyerek katılmama izin vermedi.
ben de o halde ben gidiyorum diyerek evden cıktım. istemediğim bir hayatı yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim, ölmek yerine senden ayrılıyorum cık hayatımdan dedim.
direk peşimden geldi. in arabadan dediğim halde inmedi. ben yolun ortasında arabayı bırakıp cıktım. yürüdüğüm sürece o da geldi. ağladı, sensiz hayatım mahvolur, ne yapıyorsam ikimiz için, tüm hayallerim seninle olmak üzerine kurulu, beni bırakırsan biterim, kalbimin sahibi sensin vs gibi sözlerle yalvardı durdu. ben ısrarla istemediğimi belirttim ama peşimi bırakmadı. gece yarısı sokakta ağlayan ve soğuktan titreten bir adamı öyle bırakıp gitmek çok zor. saat ve sogugun etkisi ile eve döndüm mecburen.
konusmadan montumu bile çıkarmadan koltukta ağlayarak uyumusum.
tüm cumartesini yatakta ağlayarak geçirdim.
seni sevmiyorum, istemiyorum, arzulamıyorum, hiç bir konuda aynı düşünmüyoruz, hiçbir olaya aynı pencereden bakmıyoruz, ortak zevkimiz yok neden birbirimize eziyet edelim ki, çocugumuz da yok ayrılıp yeni hayatlar kuralım dedim. ben de senin istediğin gibi değilim dedim. hiç de öyle değil diyor. ben senden memnunum, seninle her halini göze alarak ölene dek beraber olmak niyetiyle evlendim diyor.

neticede yine ayrılmayı beceremedim :KK43:
ne söylersem söyleyeyim bitmiyor. madem beni istemiyorsun git demiyor adam :KK43:
bir de beni dinle.
eşine söylemeden bir ev tut 1+1. daya döşe. bu arada avukat tut ve boşanma davanı aç. telefonunu değiştir ve seni ikna etmemesi için uzaklaştırma kararı çıkarttır.

adam seni sevse inat etmez, rahat bırakırdı. sadece bencil. rahatını bozmak istemiyor.

bir de beni dinle.
eşine söylemeden bir ev tut 1+1. daya döşe. bu arada avukat tut ve boşanma davanı aç. telefonunu değiştir ve seni ikna etmemesi için uzaklaştırma kararı çıkarttır.

adam seni sevse inat etmez, rahat bırakırdı. sadece bencil. rahatını bozmak istemiyor.
mantıklı ama büyük cesaret gerek
ve böyle biraz kışkırtıcı olmaz mı sizce? yani canımı yakmak isteecek vs
güzellikle bitmesini en azından böyle nefrete dönüşmemesini çok istiyorum :(

güzellikle bitmesini en azından böyle nefrete dönüşmemesini çok istiyorum :KK43:
kaç seneni yedi bu adam, ne güzelliği?
ömür üç günlük.
değmeyen insanlar için harcama.

merhametten maraz doğuyor, senin durumunda.

Asıl sorun ne bilmiyorum ama istemiyorsanız eğer bırakın.
Ayrılmaya ikna etmek zorunda değilsiniz.Uzun vadede eşinize de eziyet olacaktır bu.Bitti bitecek kaygısı.
Hayat düşündüğünüz kadar uzun değil.

güzellikle bitmesini en azından böyle nefrete dönüşmemesini çok istiyorum :KK43:

Adam cimriliğiyle , saçmalıklarıyla hayatını yemiş. Nefret ederse de etsin bırak, artık kendini düşün. Bu adam hiç seni düşündü mü ki sen onu düşünesin?

Adam sizi her halinizle kabul ederek evlendiğini söylüyor ama sizin için mühim bir eğitime gitmenize izin vermiyor ilginç ?
Duygu sömürüsüyle yürüyen evlilikten hayır beklememek lazım. Kararlı olmanız ve attığınız adımın arkasını getirmeniz gerekiyor

onceki konularinizi bilmiyorum ama com ezilmis ve kendi kendine var olamayan bir insan gibi gozukuyorsunuz
bosanmak icin bile sevmediginiz sizi mutsuz eden adamin onayini istiyorsunuz
bosanmak istiyorsaniz bitti dersiniz ve biter

doğru
kendimi düşünmeliyim artık
inşallah yapabilirim
Bu çok zor..yani;kendini düşünerek harekete geçmen..pasifize edilen kişiliğin buna izin vermez..senin yapacağın şey;öncelikle harekete geçmen ve bu döngüyü artık kırarak kendini düşünmüş olduğunu görmek olur. İnşallah başarabilirsin

Önceki konunuzu da okudum.Gençliğiniz , hayatınız sizden çalınmış yeteri kadar.Böyle söyleyip sizi üzmek istemezdim ama gerçek bu.Önce babanız sonra eşiniz.Kendinize hiç sordunuz mu ben ne istiyorum diye? İnsanın kendi kazandığı paradan üç kuruşluk bişey alamaması ne acı bi' durum , sizinle 3 gün küsmüş falan ne biçim adamlar var yahu ! Kendi kazandığı paradan harcadı diye insan eşine küsebilir mi , sizi sevdiğini düşünmüyorum alışmış sizi ezmeye kim çeker eşinizi sizden başka? Ondan ayrılmak istemiyor bence sizden.

Yukarda bir arkadaş da söylemiş ev tutun her şeyi gizliden yapıp size ulaşmasını engelleyin.Duygu sömürüsü yapıp sizin vicdanınıza oynuyor eşiniz.Biliyor sizin vicdanınız sızlar geri dönersiniz.Bence kendinize vicdan yapın artık eşinize değil.

Önceki konunuzu da okudum.Gençliğiniz , hayatınız sizden çalınmış yeteri kadar.Böyle söyleyip sizi üzmek istemezdim ama gerçek bu.Önce babanız sonra eşiniz.Kendinize hiç sordunuz mu ben ne istiyorum diye? İnsanın kendi kazandığı paradan üç kuruşluk bişey alamaması ne acı bi' durum , sizinle 3 gün küsmüş falan ne biçim adamlar var yahu ! Kendi kazandığı paradan harcadı diye insan eşine küsebilir mi , sizi sevdiğini düşünmüyorum alışmış sizi ezmeye kim çeker eşinizi sizden başka? Ondan ayrılmak istemiyor bence sizden.

Yukarda bir arkadaş da söylemiş ev tutun her şeyi gizliden yapıp size ulaşmasını engelleyin.Duygu sömürüsü yapıp sizin vicdanınıza oynuyor eşiniz.Biliyor sizin vicdanınız sızlar geri dönersiniz.Bence kendinize vicdan yapın artık eşinize değil.

ayrılmama nedeninin aşk olmadığını biliyorum.
ama yine de herşeye rağmen, böyle bir anda yüzüstü bırakmayı kendime yakıştıramıyorum.
karşılıklı anlaşarak bitebilmesi için çabalıyorum.
kavga ederek de olabilir ama ben çekip giderken arkamdan gözü yaşlı kalmasını düşününce nefesim daralıyor.

Ayrılmak için ikna olması gerekmiyor.Sizin kararlı durup geriye bakmamanız,vicdanınızın sesini biraz kısmanız gerekiyor.

O gözyaşları ertesi güne kalmadan kuruyacaktır emin olun.O üzülmesin mutlu olsun diye siz acı çekiyorsunuz.Size yazık değil mi?Bir ömür daha var mı yaşayacağınız?

Terkeden o,ağlayan siz olsaydınız eminim ki bu kadar vicdan yapmayacaktı.Yüreğinizle değil mantığınızla ilerlemeye çalışın bu yolda.

Yüzüstü bırakmak değil bu.Size şöyle bişey söylemek istiyorum , bu dediğimi düşünün , varsayalım ki eşinizin karşısına sizden daha zengin , daha tutumlu , daha güzel , daha akıllı , daha kariyerli bir kadın çıksaydı o sizi bırakmaz mıydı? Sadece bunu düşünün.Bu konularda vicdan olmaz , hayatın doğal akışı bu , seni yoran insanlardan uzak durursun kendi akıl ve ruh sağlığın için.Size ait hayatta önce babanız sonra eşiniz başrol oynamış.İleriki yıllarda geriye dönüp baktığınızda pişman olucağınıza eminim boşa geçti yıllarım diye.Üstelik şimdi çocuğunuz yokmuş , çocuk olsa eşiniz onun da her şeyini kısıcak.İnsan kendine yapamazsa da çocuğuna harcamak ister , eşinizin buna bile engel olucak tipte cimri olduğunu düşünüyorum. Lütfen enine boyuna düşünüp hayatınızın merkezine kendinizi koyup karar verin.Sevgiler.

Hiçbir ortak noktan olmayan bir adamla neden evlendin ? Sevmiyorsan ve anlaşamıyorsan geç olmadan bitirmelisiniz . Ama ne istediğini iyi tart Ölç bence

Eşinize haber vermeden boşanma davası aç ve olayı tamamiyle arabesk filmlerine dönmesine izin verme canım. Yalvarmalari egonu sivrilmesine izin verme ve gerçekten kararlı bir şekilde bitti de. Gerçekten gitmek isteyen kimsenin onunde hayatta hiç kimse duramaz ve o ilişki de evlilikte biter

Yalvarirsa yalvarsin cokta fifi..ortada cocuk yok buyuk arti..olsaydi farkli konusabilirdim...hepimiz bazen cocuklarimiz icin katlanmayacagimiz seylere katlanabiliyoruz..ben olsaydim ayrilirdim.. karsina daha iyi biri cikar belki

Back
X