Neyden çok çabuk etkilenip engel olamıyorsunuz kendinize?Merhaba arkadaşlar 1 buçuk yıllık evliyim.Uzun bir sevgililik sonucu evlendik. Sorunum şu ki evliliği yürütmek ne kadar zormuş. Bilmiyordum. Bazen diyorum ki bilseydim hiç evlenmeyi düşünmezdim. Siz nasıl yapıyorsunuz? Nasıl başa çıkıyorsunuz? Zaten çok çabuk etkileniyorum engel olamıyorum kendime. Günlerce acı çekiyorum.
Sizin gibi insanları hiç anlamiycam sevdik evlendik ama yapamiyorum tamamen dert aramak valla başka birşey değil yada sevdiğinizi sanıyorsunuz sevmiyorsunuz bu adamlarıMerhaba arkadaşlar 1 buçuk yıllık evliyim.Uzun bir sevgililik sonucu evlendik. Sorunum şu ki evliliği yürütmek ne kadar zormuş. Bilmiyordum. Bazen diyorum ki bilseydim hiç evlenmeyi düşünmezdim. Siz nasıl yapıyorsunuz? Nasıl başa çıkıyorsunuz? Zaten çok çabuk etkileniyorum engel olamıyorum kendime. Günlerce acı çekiyorum.
Sorumluluk agir geliyorsa bölüşün. 18 yillik evliyim hic bir seyi tek basima halletmem. Hemek yaparim ama temizlik tek basima yapmam. Odev uaptiririm ama ütü tek basima yapmam. Kendime ait tatil gunlerim var. Aksam disari cikarim vs vs . Herşeyi ustlenmeyinMerhaba arkadaşlar 1 buçuk yıllık evliyim.Uzun bir sevgililik sonucu evlendik. Sorunum şu ki evliliği yürütmek ne kadar zormuş. Bilmiyordum. Bazen diyorum ki bilseydim hiç evlenmeyi düşünmezdim. Siz nasıl yapıyorsunuz? Nasıl başa çıkıyorsunuz? Zaten çok çabuk etkileniyorum engel olamıyorum kendime. Günlerce acı çekiyorum.
Aynı duyguları yaşıyoruz. Evleneceğime ölseydim dediğim günler oldu. Geçmiyor, geçmeyecek bu hisler.Merhaba arkadaşlar 1 buçuk yıllık evliyim.Uzun bir sevgililik sonucu evlendik. Sorunum şu ki evliliği yürütmek ne kadar zormuş. Bilmiyordum. Bazen diyorum ki bilseydim hiç evlenmeyi düşünmezdim. Siz nasıl yapıyorsunuz? Nasıl başa çıkıyorsunuz? Zaten çok çabuk etkileniyorum engel olamıyorum kendime. Günlerce acı çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?