- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Neyini seviyorsunuz sizi sevmeyen adamın ? Üstelik ortada çocuk varken sanki flört ediyormuşsunuz gibi bırakıp gitmiş. Bence sevgi değil , maddi olarak endişeleriniz yüzünden böylesiniz.Ben onu sevdim o beni istemedi. Ne yaşadığımı son zamanlarda bilmiyorsunuz. Severek ayrılınca öyle oluyor maalesef.
Evet ben onun parasını seviyordum. Çok zengin bir iş adamıydı.Neyini seviyorsunuz sizi sevmeyen adamın ? Üstelik ortada çocuk varken sanki flört ediyormuşsunuz gibi bırakıp gitmiş. Bence sevgi değil , maddi olarak endişeleriniz yüzünden böylesiniz.
Düşünmemek size bağlı değiş aslında bir anda belkilerin içinde bulursunuz kendinizi o yüzden zihninizi oyalayın kitap mesela en güzel arkadaş olur böyle zamanlarda üretip satmakta size çok büyük güven kaynağı olacaktır, sabredin geçecek inşallahBugün kızımı almaya geldi. Kızım isterse onun evinde kalacak gece. İlaçları var, nasıl vermesi gerektiğini anlatıyorum. Yüzüme bakmadan dinliyor. Kızı alıp öylece gitti. Düşman değiliz ki biz..
Ben çok kötüyüm kızlar. Niye mi. Kendimi mağlup olmuş hissediyorum. Şu hayatta hiç bir şey başaramayan ben, evliliği de başaramadım. Bosandigim ilk günler "görür o şöyle yapacam böyle yapacam" diyordum. Şimdi evden dahi çıkmak istemiyorum. İleriyi göremiyorum, düşünemiyorum.
Kizacaksiniz ama eski esimi başkasıyla düşünemiyorum, görsem veya duysam kahrolurum.
Ondan ziyade maddi manevi bitik durumdayim işte. Evden biseyler yapıp satmaya çalışıyorum, kpss ye de girecem.
Geçen gün teyzem beni aramış diyor ki "düşenin dostu olmaz".. kız kardeşim de "annemlere bel bağlama" diyor. Kimseden bişey isteyecek değilim de bu cümleler neden. Allah kimseye muhtaç etmesin.
Çok mutsuzum.
İstemedi ama o zaman neden sizle evlenip üstüne bi de çocuk yaptı??? Niye istemedi neyden memnun değilmiş? Tamamen meraktan soruyorum.Ben onu sevdim o beni istemedi. Ne yaşadığımı son zamanlarda bilmiyorsunuz. Severek ayrılınca öyle oluyor maalesef.
Ya istememiş hiç seni, nasıl mutlu olacaktınız acaba? Düne kadar istemeyen adama bir sabah gökten bi şey mi inecekti?Evet seviyordum. Hala öyle. Bizim öyle çok kötü giden biseyimiz yoktu mutlu olabilirdik ama o beni istemedi. Kızımın babasıyla olmadıktan sonra başka kimseyi napim hayatımda. Bir daha tanı, sev, ailesi falan. Hem kızıma karşı nasıl olacak korkarım ben
Allah yardımcınız olsun. Bırakmayın kendinizi bakın evladınız var. Evladınızdan da önce kendiniz için devam etmek zorundasınız.Bugün kızımı almaya geldi. Kızım isterse onun evinde kalacak gece. İlaçları var, nasıl vermesi gerektiğini anlatıyorum. Yüzüme bakmadan dinliyor. Kızı alıp öylece gitti. Düşman değiliz ki biz..
Ben çok kötüyüm kızlar. Niye mi. Kendimi mağlup olmuş hissediyorum. Şu hayatta hiç bir şey başaramayan ben, evliliği de başaramadım. Bosandigim ilk günler "görür o şöyle yapacam böyle yapacam" diyordum. Şimdi evden dahi çıkmak istemiyorum. İleriyi göremiyorum, düşünemiyorum.
Kizacaksiniz ama eski esimi başkasıyla düşünemiyorum, görsem veya duysam kahrolurum.
Ondan ziyade maddi manevi bitik durumdayim işte. Evden biseyler yapıp satmaya çalışıyorum, kpss ye de girecem.
Geçen gün teyzem beni aramış diyor ki "düşenin dostu olmaz".. kız kardeşim de "annemlere bel bağlama" diyor. Kimseden bişey isteyecek değilim de bu cümleler neden. Allah kimseye muhtaç etmesin.
Çok mutsuzum.
Evet ben onun parasını seviyordum. Çok zengin bir iş adamıydı.
İroni yaptım öyle bir yoruma ama neyseÇok tuhafsınız. Sizi sevmeyen istemeyen hatta yüksek ihtimal başkasını bulmuş bir adamı sırf parası yüzünden mi seviyor ve unutamıyorsunuz cidden.
Anladım ama dediğim gibi, eski eşinizin zaten çoktan birini bulduğunu düşünüyorum ben. O yüzden sizi gözden çıkaranı siz hiç düşünmeyin sevmeyin artık. Yolunuza bakın.İroni yaptım öyle bir yoruma ama neyse
Kardeşine ne oluyor be ona ne dost mu düşman mı?Bugün kızımı almaya geldi. Kızım isterse onun evinde kalacak gece. İlaçları var, nasıl vermesi gerektiğini anlatıyorum. Yüzüme bakmadan dinliyor. Kızı alıp öylece gitti. Düşman değiliz ki biz..
Çok mutsuzum.
Kardeşinizin size kötü niyetli bir şey söyleyeceğini sanmıyorum. Gerçekten kimseye bel bağlamayın yarı yolda kalırsınız.Hayatimda yeni birini istemiyorum ki. Evet zoruma gitti ama belli etmedim. Belki de çalışıp çabalayim diye söylediler gaz vermek için
Çok severek evlendik. İlk 2 sene güzeldi sonra bozuldu. Aşırı kıskançlıklari oldu. Eski konularimda varİstemedi ama o zaman neden sizle evlenip üstüne bi de çocuk yaptı??? Niye istemedi neyden memnun değilmiş? Tamamen meraktan soruyorum.
Evet yeni henüz. Amin çok sağolunKardeşine ne oluyor be ona ne dost mu düşman mı?
Yeni mi ayrıldınız?
Rabbim gönlünüze ferahlık versin InşAllah.
Biliyorum çabalamam için söyledi belki ama başka türlü ifade edebilirdi sankiKardeşinizin size kötü niyetli bir şey söyleyeceğini sanmıyorum. Gerçekten kimseye bel bağlamayın yarı yolda kalırsınız.
Ha şöyle. Yapış o zaman yakasına. Gerçi istemiyormuşEvet ben onun parasını seviyordum. Çok zengin bir iş adamıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?