yapamicam...

Evet yakın bir arkadaşım her şeyimi biliyor. Bana aldatma dayak yoksa niye ayrıldın diyor. Psikolojik şiddeti hafife alıyor nolmuş sanki nikahlı kalsaydın diye.
Teşekkür ederim

Çok severek evlendik. İlk 2 sene güzeldi sonra bozuldu. Aşırı kıskançlıklari oldu. Eski konularimda var
Anladım. Ayran gönüllülük gibi anlıyorum. Ama evlilik olgunluk gerektirir. Liseli ergen sevgilisinden ayrılıyo sanki. Her şey geçiyor inanın ki. Elinizden geleni yaptıysanız içiniz rahat olsun. Kızınız var ne güzel. Maddi olarak güçlenirseniz kendinize yeterseniz daha iyi olursunuz.

Ya istememiş hiç seni, nasıl mutlu olacaktınız acaba? Düne kadar istemeyen adama bir sabah gökten bi şey mi inecekti?
İyi yanlarimizi görmek istemedi hiç. Ailesini bir arada tutmak için çaba sarf etmedi. Ne kadınlar var etrafımda bildiğim, kocası bosamadi da psikolojik rahatsızlık geçirdi. Eski eşim kıymet bilmedi.
Neyse zorla güzellik olmuyor, bıraktım gitti ben de.

Kızım var iyi ki evet:) hayal ediyorum büyüyecek beraber gezip alış veriş yapacaz, bana kahve yapacak:)

Sizin psikolojik tedavi görmeniz lazim. Sizin psikolojiniz henüz "survival mode" dan cikmamis. Siz hala sizi sevmeyen ve size saygi duymayan adamin ilgisini ve sevgisini kazanmak derdindesiniz. Cünkü kendinizi uzun vir süre buna kodladiniz cünkü. Üstüne psikolojik siddet gördüyseniz tam bagimli haline gelmissiniz demektir. Bundan arinmaniz lazim. Yok cocugumun babasi olmadiktan sonra baska erkek olmaz blabla. Gecin bunlari ilk. Siz önce kendinizi tekrar kazanmaniz gerekiyor.

Bu cümleye bayıldım

İstememiş, zorla değildi. Olsa zamanında yapardın, demek olacak gibi değil. Bıraktığın hali bu mu kız, adam birini bulacak diye aklın çıkıyor. Tamamen sal.

Aslında bu hissettikleriniz ona duyduğunuz sevgi değil, şuan bir boşluktasınız ve onun sizden daha iyi ve mutlu yaşadığını sanıyorsunuz. Bence aldığınız kararın arkasında durun ve kendinize hep yeni bir hayat kurmak icin yeni bir başlangıç yapın. Hersey ilk başlarda öyle güllük gülistanlık olmaz tabi . Zorluklar yasabilirsiniz hatta eski günler bile özleyebilirsiniz ama asla pes etmeyin , kendinize olan güveninizi kaybetmeyin zira siz zaten boşanma kararı alarak çok güçlü olduğunuzu ispatlamış oldunuz.

Benim de aklıma geldi aslında tedavi. Yetersizlik hissi de var.

Bu hayatta kimse yanımızda olmayabiliyor bu nedenle önce ekonomik özgürlüğünuzu kazanın esinize gelince neden ayrıldınız bilmiyorum ama anlaşılan çok kötü ayrilmamissiniz bişeyler hissettiginize göre ya da siniriniz geçmiş yani geri dönme gibi bir durumunuz yoksa önünüze bakin hayat bu hergun yeni umutlar

Öyle olabilir evet.. mesela ev bakıyorum boşandım diyemiyorum emlakçıya. Eşin ne iş yapıyor diyorlar. Evli taklidi yapıyorum. Yüzük de hala parmağımda.
Kendimle gurur duyuyorum bu konuda evet. Size bir şey dicem, bosandigimiz gün suratı çok asıktı ve hızlı hızlı önden gidiyordu. Benim sözümü birazcık dinleseydin bunlar olmazdı dedi. Evlilik tek taraflı olmuyor dedim. Sonra arkası dönükken o görmeden ona hareket çektim oh der gibi ve bunu istemsiz yaptim:)))
İcimdekiler dışarıya böyle yansıdı demek ki:))

Benim de aklıma geldi aslında tedavi. Yetersizlik hissi de var.

Bence kesinlikle alin. Cünkü bir insan uzun zaman kendinden ödünc verdi mi fark etmeden benlik hissini ve kendi ihtiyaclarini hissetmeyi de unutuyor. O yüzden önce kendinizu tekrar hissetmeye ve güclendirmeye odaklanmalisiniz.

Üzülmeyin, eski eşinizi artık silin, geleceğe dair sabırla yol alın herkesin sadece Allah ı var bu dünyada, gerçekten düşenin dostu yok..

Bence kesinlikle alin. Cünkü bir insan uzun zaman kendinden ödünc verdi mi fark etmeden benlik hissini ve kendi ihtiyaclarini hissetmeyi de unutuyor. O yüzden önce kendinizu tekrar hissetmeye ve güclendirmeye odaklanmalisiniz.
Tamamen öyle. Kendimi sevmeyi bile unuttum.. teşekkürler

benim sözümü dinleseydin bunlar olmazdı diyen adama ancak niçin boşandığımızı giderayak bana yine hatırlattın denebilir
adamdan bencillik kibir ego fışkırıyor
biri birinin sözünü dinlemeliymiş madem o zaman o sizin sözünüzü dinleseymiş bunlar olmazmış allah allah ya taş kafalı

iyiki ayrılmışsınız adamda uzlaşmaya meyil yok iletişime kapalı nato mermer nato kafa

çok üzüldüm duygulandım okuyunca.her şey yeni acı çekmeniz çok normal hisleriniz çok normal.zamann diyorum tek ilacıı bu zorluklarınızın.ve şu yazdıklarınıza bile beğenmedimleri atmışlar ya şaşırmadım.kpss ye girin başka işlere bakın acele etmeyin.yaranız yavaş yavaş kabuk bağlayacak eski eşi bile bir bakmışsınız unutmuşsunuz sadece çocuğun babası olarak kalıvermiş.ne zaman isterseniz özelden bana yazabilirsiniz.yeni hayatınızda musmutlu olun emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…