Neden hayatınızdan nefret edesiniz kalitesi 3 kuruş etmeyen insanlar için değer mi yavrunuza tez vakitte kavusun sizi üzen insanları aklınızın ucundan dahi geçirmeden keyfinize bakın eden buluyor ama öyle ama böyle Allaha havale etmek her zaman en güzeliBen onlarin mutlu olduklarini dusundukce Allah biliyo ya hayatimdan nefret eder hale geliyorum.
Ben yasadigim her seyi Allah'a birakiyorum. Adaleti o sağlasın. Ama herkes gibi de o günü bekliyorum. Bana yasattiklari izdirabi, aciyi onlar da cekecekler mi? Kayinvalide ve kayinpeder yuvami yiktilar. Esim olacak adam da dunden raziymis. Bebegim kuvezde, stresten erken dogum dahi yaptim. Sonra da kapi disari edildim. Ben onlarin mutlu olduklarini dusundukce Allah biliyo ya hayatimdan nefret eder hale geliyorum. Kizimi kucagima alsam gececek elbet ama... yapan ceker mi ? Yuva yikanin yuvasi olur mu ?
Dön diyor ama dönmem. Allah muhtac dusurmesin.
Sizi daha önceki konunuzdan biliyorum. ArtıkBen yasadigim her seyi Allah'a birakiyorum. Adaleti o sağlasın. Ama herkes gibi de o günü bekliyorum. Bana yasattiklari izdirabi, aciyi onlar da cekecekler mi? Kayinvalide ve kayinpeder yuvami yiktilar. Esim olacak adam da dunden raziymis. Bebegim kuvezde, stresten erken dogum dahi yaptim. Sonra da kapi disari edildim. Ben onlarin mutlu olduklarini dusundukce Allah biliyo ya hayatimdan nefret eder hale geliyorum. Kizimi kucagima alsam gececek elbet ama... yapan ceker mi ? Yuva yikanin yuvasi olur mu ?
Zaten olmaz. Onu ben de biliyorum. Cok aci bir tecrubeyle ogrendim. Kendimi toparlayip ayaga kalkana kadar hatta kizim kucagima gelene kadar uzulecegim sanirim. Ama sonra tum defterler kapanacak. Sadece kizim ve benSizi daha önceki konunuzdan biliyorum. Artık
Düşünmeyin onları nolur. Boşanmak sizin için en hayırlı olanı. Ana babasının ağzına bakan erkekten ne adam olur ne de koca
Tek ihtiyacınız olan şey yavrunuz. Onu kucağınıza aldığınız andan itibaren hiçbir şey belli etmeyin, dualarım sizinleZaten olmaz. Onu ben de biliyorum. Cok aci bir tecrubeyle ogrendim. Kendimi toparlayip ayaga kalkana kadar hatta kizim kucagima gelene kadar uzulecegim sanirim. Ama sonra tum defterler kapanacak. Sadece kizim ve ben
Çekmez... bu dünya kötülerin dünyası. Ancak ahın ahirette çıkar . Buna inan. Ve geçmişi sil. Önüne bakBen yasadigim her seyi Allah'a birakiyorum. Adaleti o sağlasın. Ama herkes gibi de o günü bekliyorum. Bana yasattiklari izdirabi, aciyi onlar da cekecekler mi? Kayinvalide ve kayinpeder yuvami yiktilar. Esim olacak adam da dunden raziymis. Bebegim kuvezde, stresten erken dogum dahi yaptim. Sonra da kapi disari edildim. Ben onlarin mutlu olduklarini dusundukce Allah biliyo ya hayatimdan nefret eder hale geliyorum. Kizimi kucagima alsam gececek elbet ama... yapan ceker mi ? Yuva yikanin yuvasi olur mu ?
Kizim gelsin de hicbir sey umrumda olmayacak. O saracak yaralarimi. Benim guzel kizimO gunu beklerken olme essegim olme moduna girersiniz, olan yine size olur. Yapan yaptigiyla kalsin elbet birgun cezasini ceker ama siz intikam atesiyle yanarken karsi tarafin ruhu duymuycak. Salin gitsin kendi pisliklerinde bogulsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?