Yapan çeker mi ?

Durumbu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
734
232
23
28
Ben yasadigim her seyi Allah'a birakiyorum. Adaleti o sağlasın. Ama herkes gibi de o günü bekliyorum. Bana yasattiklari izdirabi, aciyi onlar da cekecekler mi? Kayinvalide ve kayinpeder yuvami yiktilar. Esim olacak adam da dunden raziymis. Bebegim kuvezde, stresten erken dogum dahi yaptim. Sonra da kapi disari edildim. Ben onlarin mutlu olduklarini dusundukce Allah biliyo ya hayatimdan nefret eder hale geliyorum. Kizimi kucagima alsam gececek elbet ama... yapan ceker mi ? Yuva yikanin yuvasi olur mu ?

Dön diyor ama dönmem. Allah muhtac dusurmesin.

Ben onlarin mutlu olduklarini dusundukce Allah biliyo ya hayatimdan nefret eder hale geliyorum.
Neden hayatınızdan nefret edesiniz kalitesi 3 kuruş etmeyen insanlar için değer mi yavrunuza tez vakitte kavusun sizi üzen insanları aklınızın ucundan dahi geçirmeden keyfinize bakın eden buluyor ama öyle ama böyle Allaha havale etmek her zaman en güzeli

Umit verip gazlamak isterdim ama ben edenin bulduguna inanmiyorum.

Ama kiz cocuk annelerinin cok cok guclu ayaga kalkabildiklerini, kizlariyla cok mutlu olduklari bir gelecek yaratabileceklerine ve bunun icin bir babaya hic de ihtiyaclari olmadığını iyi biliyorum. Basaracaksiniz.

Sizi daha önceki konunuzdan biliyorum. Artık
Düşünmeyin onları nolur. Boşanmak sizin için en hayırlı olanı. Ana babasının ağzına bakan erkekten ne adam olur ne de koca

Sizi daha önceki konunuzdan biliyorum. Artık
Düşünmeyin onları nolur. Boşanmak sizin için en hayırlı olanı. Ana babasının ağzına bakan erkekten ne adam olur ne de koca
Zaten olmaz. Onu ben de biliyorum. Cok aci bir tecrubeyle ogrendim. Kendimi toparlayip ayaga kalkana kadar hatta kizim kucagima gelene kadar uzulecegim sanirim. Ama sonra tum defterler kapanacak. Sadece kizim ve ben

Zaten olmaz. Onu ben de biliyorum. Cok aci bir tecrubeyle ogrendim. Kendimi toparlayip ayaga kalkana kadar hatta kizim kucagima gelene kadar uzulecegim sanirim. Ama sonra tum defterler kapanacak. Sadece kizim ve ben
Tek ihtiyacınız olan şey yavrunuz. Onu kucağınıza aldığınız andan itibaren hiçbir şey belli etmeyin, dualarım sizinle

Sizi hamileyken kapının dışına atıp paspasta bekleten bir kocayla bir yuvanız mı vardı da kayınvalide yıktı? Korkunç evliliğinizden sonunda kurtuluyorsunuz. Lütfen artık yuvamı yıktılar deyip beddua etmek yerine pozitif düşünmeye başlayın, sadece bebeğinize odaklanın. Siz iyi olun, iyiyi çağırın ki iyi şeyler olsun.

Ay hiç bişey olmaz onlara öteki tarafta artık bacım, sen hayatına bak dönme kimseye de kendi hayatına odaklan, kimsenin ayağının kaymasını bekleme mutlu ve ödeşmiş hissetmek için. Sen onlar olmadan ayağa kalkıp kızınla mutlu olursan bu onlara en büyük ceza zaten

Çekmez... bu dünya kötülerin dünyası. Ancak ahın ahirette çıkar . Buna inan. Ve geçmişi sil. Önüne bak

O gunu beklerken olme essegim olme moduna girersiniz, olan yine size olur. Yapan yaptigiyla kalsin elbet birgun cezasini ceker ama siz intikam atesiyle yanarken karsi tarafin ruhu duymuycak. Salin gitsin kendi pisliklerinde bogulsunlar.

O gunu beklerken olme essegim olme moduna girersiniz, olan yine size olur. Yapan yaptigiyla kalsin elbet birgun cezasini ceker ama siz intikam atesiyle yanarken karsi tarafin ruhu duymuycak. Salin gitsin kendi pisliklerinde bogulsunlar.
Kizim gelsin de hicbir sey umrumda olmayacak. O saracak yaralarimi. Benim guzel kizim

Çok da mutlu oluyorlar, eden bulur olayı değil de tesadüf tamamen. Başına bir şey gelirse ay bak ahımı aldı diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…