- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
Aynen."Eden bulur mu?" Dese anlaşılır.Başlık garip olmuş.
Yuvanızı ya siz yıkmışsınızdır ya o eşiniz olacak adam. Sizin yuvanızı teknik olarak sizden başkası yıkamaz. Boşanma davasında anca tanık olabilecek kişiler kaynana ile kayınbaba. Sizin düşman içerideydi. Anahtarı o verdi.Ben yasadigim her seyi Allah'a birakiyorum. Adaleti o sağlasın. Ama herkes gibi de o günü bekliyorum. Bana yasattiklari izdirabi, aciyi onlar da cekecekler mi? Kayinvalide ve kayinpeder yuvami yiktilar. Esim olacak adam da dunden raziymis. Bebegim kuvezde, stresten erken dogum dahi yaptim. Sonra da kapi disari edildim. Ben onlarin mutlu olduklarini dusundukce Allah biliyo ya hayatimdan nefret eder hale geliyorum. Kizimi kucagima alsam gececek elbet ama... yapan ceker mi ? Yuva yikanin yuvasi olur mu ?
Dön diyor ama dönmem. Allah muhtac dusurmesin.
Yuva yıkanın da mis gibi yuvası olur, yaşattıklarını çekmeden de çiçek gibi yaşar giderler.Ben yasadigim her seyi Allah'a birakiyorum. Adaleti o sağlasın. Ama herkes gibi de o günü bekliyorum. Bana yasattiklari izdirabi, aciyi onlar da cekecekler mi? Kayinvalide ve kayinpeder yuvami yiktilar. Esim olacak adam da dunden raziymis. Bebegim kuvezde, stresten erken dogum dahi yaptim. Sonra da kapi disari edildim. Ben onlarin mutlu olduklarini dusundukce Allah biliyo ya hayatimdan nefret eder hale geliyorum. Kizimi kucagima alsam gececek elbet ama... yapan ceker mi ? Yuva yikanin yuvasi olur mu ?
Senin şuan düşünmen gereken tek şey bebeğin sütünün kesilmemesi gerek bebeğin sağlıkla bir çıksın kuvezden sonra düşün bunlari kendini yıpratıyorsun tamam normal değil şuan ama ilk onceligin bebeğin ve sütünBen yasadigim her seyi Allah'a birakiyorum. Adaleti o sağlasın. Ama herkes gibi de o günü bekliyorum. Bana yasattiklari izdirabi, aciyi onlar da cekecekler mi? Kayinvalide ve kayinpeder yuvami yiktilar. Esim olacak adam da dunden raziymis. Bebegim kuvezde, stresten erken dogum dahi yaptim. Sonra da kapi disari edildim. Ben onlarin mutlu olduklarini dusundukce Allah biliyo ya hayatimdan nefret eder hale geliyorum. Kizimi kucagima alsam gececek elbet ama... yapan ceker mi ? Yuva yikanin yuvasi olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?