- 7 Haziran 2017
- 2.837
- 3.162
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Ablalarım,
Yurtdışına giden bir öğrencinin kendisi dahil kimseye bir şey almaması (hediye olarak çikolata vs) ve yine parası azken yurtdışına çıkıp kendine küçük bir şey alıp ailesine bir şey almaması onu bencil ve verici olmayan bir evlat yapar mı?
HsyIR. Ama beklerler mi, beklerlerAblalarım,
Yurtdışına giden bir öğrencinin kendisi dahil kimseye bir şey almaması (hediye olarak çikolata vs) ve yine parası azken yurtdışına çıkıp kendine küçük bir şey alıp ailesine bir şey almaması onu bencil ve verici olmayan bir evlat yapar mı?
Ablalarım,
Gittiğim ülke kktcydi yani her şey aynı Türkiye’yleBeraber yaşadığınız aile fertleri için marketten uygun fiyatlı ama Türkiye’de olmayan gofretlerden, çikolatalardan alın. TL olarak bile maksimum 20-25 TL tutar.
Gittiğim ülke kktcydi yani her şey aynı Türkiye’yle
Ayrıca annem babam ayrı, anne tarafım diyor ki hayır kızım ne alacaksan kendine al biz bir şey istemeyiz paranı tut. Babam bugün bize hiçbir güzelliğin yok dedi ve dünya durdu...
Babaannemlere gidince beraber yeriz diye çikolata getirmiştim kışın geldiğimde. Babaannem de kızmıştı öğrenciden hediye beklenir mi diye.Bencillik mi değil mi bilemem ama bu tur şeyler önemli ki yabancıda değil aile insanlar bekler gönül oksamak hatırlanilmak iyidir
Aslında orada okuyorum. Bu seferki gidişim o kadar da gezme amaçlı değildi, bazı eşyalarımı geri getirdim bavul kilo sınırına dayandı gerçekten. Hiçbir zaman kendime bir şey almadım ve azıcık param kalmıştı, kendime bir şişe içki aldım diye sanki yüzünü kızartıcı suç işledim gibi davrandı. Halbuki Haziranda beraber dönerken kendisi benim alkol hakkımı da kullandığı için kendime hiçbir şey alamamıştım.Yurt dışına neden çıktın eğitim için vs mi? Gezmek için çıkıp da ufacık bişey almadıysan ondan demiştir baban.Yine de hoş değil söylediği.Anneni dinle bence de.
Keşke biseyler atesleseydin be babam varmi yokmu demiyon deseydin üzme kendini paran yoksa 'ne yapabilirsinkiGittiğim ülke kktcydi yani her şey aynı Türkiye’yle
Ayrıca annem babam ayrı, anne tarafım diyor ki hayır kızım ne alacaksan kendine al biz bir şey istemeyiz paranı tut. Babam bugün bize hiçbir güzelliğin yok dedi ve dünya durdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?