Yapar mı?

Hayır canım kendi kazancınız yok ki henüz öğrencisiniz bencillik olması için kendi kazancınız olmalı

Böyle işler görgü meselesi babacım, babalarımızdan ne gördüysek o deseydiniz.
Insan harclik vermedigi cocugundan hediye bekler mi ya

İlk cümlenizi okuyup cevap yazdım. Sonrakileri nasıl görmedim bilmiyorum. Belki sonradan editlediniz, ben de değiştiğini fark etmeden alıntıladım. Ben tatildesiniz, keyfi gittiniz sanmıştım. Tatile gidilen yerden ufak da olsa bir şeyler getirmek adettendir. Ama sanırım siz orada okuyorsunuz. Babanız size her ihtiyacınızdan fazla bol bol para göndermiyorsa öğrencilik yaptığınız yerden bir şey beklemesi çok saçma.

İlla bir şey isteyecekse, parasını gönderip, kızım oradan şunu alır mısın demesi lazım.

Valla babaniz eger ki sizin bir ogrenci olarak oraya kucuk butceyle gitmenize razi gelmeyip koltuk cikmak gibi bir babalik yaptiysa kızından elbet ufak tefek bir sey beklemistir.

Ama anlasilan yapmamis ki cok sınırlı butceyle gitmissiniz.

Giderken de senin hic guzelligin yoktu babacigim diyip gecin.

Evet evet editledim önemli bir detayı atladım diye. Temmuz sonunda bir haftalığına gittim ama cebimde azıcık para vardı. Giderken de param olup olmadığını sormadı. Orada hayatın pahalı olduğunu kendi biliyor. Ayrıca geçen seferki alkol hakkımı kendi istediklerine kullandı, bu sefer de yapmamı kendime bir şey almadan gelmemi beklemesi biraz bencillik olmuyor mu?
Okul zamanı evet para gönderiyor ama o para zor yetiyor malum Kıbrıs

yahu senin sülalede amma yiyici.
halan mı biri için gene böyle bir konu açmıştın.

Şimdi ben sadece tatillerde geliyorum buraya. Dolayısıyla geldiğimde valizim epey dolu oluyor. Param da azalmış oluyor. Kışın kendime bile bir şey almamıştım. Bir tek babaanneme çikolata getirebildim. Ben şey düşünüyorum atıyorum kenarda 200 tl kalması benim için paranın bittiği anlamına gelir o saatten sonra keyfi bir şey yapmam. Neden bu kadar anlayışsız davranıyor?

Böyle bir konu daha vardı sanırım aynı kişisin :) Senin baba tarafı da ne yersem kar modunda galıba

Evet evet halam demişti. Bugün babam dedi kendine almışsın ya baban? Diye. (Aldığım içki TRde bulunmuyor varsa da ben bilmiyorum) Allahım ya.
Sen de aldığını gösterme bi' daha.Kendisi öyle davranıyor madem sen de gizle aldığın şeyleri.Öğrenciden bişey beklemek nedir ya? Annenin tutumuna bak babanın tutumuna bak.Aldırma canım.

Sen de aldığını gösterme bi' daha.Kendisi öyle davranıyor madem sen de gizle aldığın şeyleri.Öğrenciden bişey beklemek nedir ya? Annenin tutumuna bak babanın tutumuna bak.Aldırma canım.
Göstermedim konuşurken söyledim işte. Ah dilimden çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim

Tabikide yapmaz zaten öğrenci kendi sag salim gelsin yeter

Annen de sanırım babanın bu saçma tutumlarından dolayı boşandı. Dusuncesizlik yapmış baban biraz. Butcen el vermiyorsa kimseye bişey alma. Ama durumun varsa evet hediye değil de çikolata alinabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…