- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Güzel bir şeyi babamla paylaşamamak çok koyuyor biliyor musunuzBabanda 8-9 ay orada istediğin içıiyi içebiliyorsun, burada ona güzellik yap diye beklemiş, beklemiş beklemesine de parasını verseymiş.
Öğrenci halinle hiç alınma, he de geç.
Bir dahiline de söyleme. Baban ne bilecek ne getirdin götürdün?
O çikolata bir taneyle bitmiyor çünkü. Babama al halalarıma al derken bir sürü almak gerekecekti. Ayrıca valizi zor kapattım, free shop deseniz euro (euro 5lerdeyken gitmiştim oraya)Annen de sanırım babanın bu saçma tutumlarından dolayı boşandı. Dusuncesizlik yapmış baban biraz. Butcen el vermiyorsa kimseye bişey alma. Ama durumun varsa evet hediye değil de çikolata alinabilirdi
Ben zaten çikolata alın diye ısrarlı konuşmadım yanlış anladınız. Durumunuz yoksa zaten kimseye bişey almak zorunda değilsiniz. Ki zaten ogrenciymissiniz kimsenin sizden bişey beklemesi mantıklı değil.O çikolata bir taneyle bitmiyor çünkü. Babama al halalarıma al derken bir sürü almak gerekecekti. Ayrıca valizi zor kapattım, free shop deseniz euro (euro 5lerdeyken gitmiştim oraya)
Tabi tabi ben anladım sizi. Alternatif düşünmeye çalışıyorum fakat bir tek kendisine istemiyor ki. Herkese bir şey almamı bekliyor.Ben zaten çikolata alın diye ısrarlı konuşmadım yanlış anladınız. Durumunuz yoksa zaten kimseye bişey almak zorunda değilsiniz. Ki zaten ogrenciymissiniz kimsenin sizden bişey beklemesi mantıklı değil.
Burslu okuyorum. Annem babam bana harçlık gönderiyorlar fakat zor yetiyor elektrik su her şey benden çıkıyor. Benim mesela kimseye bir şey alamamam için paramın bitmiş olmasına gerek yok, kenarda 200 tl kalmadı bile yeter. Kaldı ki geçen sefer hakkımı kendine kullandı, bu sefer bana kızım geçen sefer alamadın sen al kendine demesi gerekmez mi?baban sana hiç mi para yollamıyo o kısmı tam çözemedim
kktc de özel üniversite okuyosun okul parasını annen mi veriyo
hiç bir katkısı yoksa babanın hediye istemesi yüzsüzlük olur
ama adam eğitim masrafını karşılıyosa bırakta bir çikolata isteme hakkı olsun
Kimseyi mutlu etmek zorunda değilsiniz. Insanların isteklerinde sınır yoktur hep bi fazlasını isterler. Onun için fazla düşünmeye gerek yok.Tabi tabi ben anladım sizi. Alternatif düşünmeye çalışıyorum fakat bir tek kendisine istemiyor ki. Herkese bir şey almamı bekliyor.
Arkadaşlar çok üzüldüm beyani nedir bu beni kötü evlat ilan etme çabaları ya
Hayııır burada kimse beni kötü evlat yapmadı :) babama göre öyleyim amaYurtdışı dediğin yerin kıbrıs olduğunu (öyle hatırlıyorum) ve orada okuduğunu da mesajına ekleseydin öyle tepkilerle karşılaşmazdın. Yazını okuyan keyfi gezdiğini ve öyle gidilmesi pek mümkün olmayan bir yere gittiğini falan düşünüyor :) o yüzden normal bence bu tepkiler.
Hayııır burada kimse beni kötü evlat yapmadı :) babama göre öyleyim ama
Bence yapmazAblalarım,
Yurtdışına giden bir öğrencinin kendisi dahil kimseye bir şey almaması (hediye olarak çikolata vs) ve yine parası azken yurtdışına çıkıp kendine küçük bir şey alıp ailesine bir şey almaması onu bencil ve verici olmayan bir evlat yapar mı?
Asla yapmaz. Sen ogrencisin ve oraya para kazanmaya gitmiyorsun. Benim kardesim 6 ayligina y.disina gitti ki durumumuz da cok iyi yani. Asla dedim bize bisey falan alma gez gezebildigin kadar tum parani yeni yerler gormeye ayir. Ama sadece kiz arkadasina mutlaka bi hediye ql demistim.Ablalarım,
Yurtdışına giden bir öğrencinin kendisi dahil kimseye bir şey almaması (hediye olarak çikolata vs) ve yine parası azken yurtdışına çıkıp kendine küçük bir şey alıp ailesine bir şey almaması onu bencil ve verici olmayan bir evlat yapar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?