parti nicin yapayim sevincten mi hayatimdan gitti diye mi?Parti yap. Ona geçiremediği dışı sana geçirmiş.
parti nicin yapayim sevincten mi hayatimdan gitti diye mi?
hic bisey katmadigi gibi resmen beni boguyordu da. kendisine saygisinin olmamasi beni rahatsiz ediyor ote yandan banane diyordum.Hem sevicden hemde hayatindan gitdi diye? Canim bu insan sana ne katiyordu?
Vazgecmesi cok zor bir insansa ara yani... ama sadece yalnız kaldim diye niye cekesin milletin tribini
... size katılıyorum... böyle iki arkadaşım vardı.. yol verdim gitti.. evet canım sıkıldı.. yalnız kaldım.. ama o kişilerle takılmaktan iyidir.. dedim... ve öylede oldu.. iki kişi arkadaşlık yaparken üçüncü olmamalı..Hem sevicden hemde hayatindan gitdi diye? Canim bu insan sana ne katiyordu?
Vazgecmesi cok zor bir insansa ara yani... ama sadece yalnız kaldim diye niye cekesin milletin tribini
Genelde öyle olur...hic bisey katmadigi gibi resmen beni boguyordu da. kendisine saygisinin olmamasi beni rahatsiz ediyor ote yandan banane diyordum.
sadece kimseye yapmadigi gururu haketmedigim halde bana yapmasina asiri sinirleniyorum.
... size katılıyorum... böyle iki arkadaşım vardı.. yol verdim gitti.. evet canım sıkıldı.. yalnız kaldım.. ama o kişilerle takılmaktan iyidir.. dedim... ve öylede oldu.. iki kişi arkadaşlık yaparken üçüncü olmamalı..
Benim de aklıma ilk o laf geldiGenelde öyle olur...
Bizim karadenizde bir laf vardir... yazarsam banlarim. Ama pisiriklar hep iyi niyetli sevecen insalara dış gösterir. Sende aşağılayıcı olsaydin seninde dibinden ayrilmazdi
on yildir yabanci dizi izliyorum su gibi ingilizce konusup anlayabiliyorum bu sene de is cikisi ing kursuna gidip sertifika aldim dizilerin sayesinde ve bugun aklimdan bu gecti allah inandirsin, diziler bana dil katti bu ne katti ki uzuluyorum bile dedimm..aklin yolu birmis demek.O gurur falan yapmıyor sana kendini kanıtlamaya calışıyor bak bende ters yaparım istersem gibisinden boşver sana bir şeyler katmayan insanlarla boşa vakit harcama vaktine zamanına yazık.
Yabancı dizi izle harbiden daha faydalı
Bu derece mideniz bulamıyorsa aramayın tabi kiyakin arkadasim kendisini herkese ezdiren biri. ozellikle ucuncu bir arkadasimiz var yerin dibine sokuyor bunu ses etmiyor. o gidince arkasindan "gordun mu ne kadar kotu vsvs " gibi yerici seyler soyluyor ama yuzune guluyor. ezilirken bile guluyor ufacik surat dahi asmiyor. assa belki digeri onu yeremeyecek. "biz yirmi yasindayken de bu boyleydi bize gelir kaynanamla muhattap olur ben yokmusum gibi davranirdi" diyor. ama yine de onunla yakin arkadas ve napsa samimi davraniyor.
bir kac kez kendini cok ezdiriyosun seni bariz asagiliyor kavga et demiyorum ama bari biraz surat as belki anlar ve yapmaz dedim..hep tamam dedi ama yapmadi.
velhasili bu yakin arkadasima gecen aksam digeri " gecen bir mevzu konusmustuk gidip kadina anlatmadin dimi yolda gordu benle konusmadi" dedi.
yakin arkadasim da ben dedikoducu muyum ne demek istiyosun dedi?
digeri de sadece yoo dedi ve muhabbet kapandi gayet samimi sohbetlerine devam ettiler. ben bunlarlayken yoruluyorum izlerken de. mesafe de koymayi beceremedim araya. cunku bu sehirde kimsem yok.
on gun once telefonda onunla istedigi yere gitmiyorum diye teli kapadi ve benimle konusmayi kesti. bir daha aramadi sormadi yazmadi.
onu ezen kisiyle gorusuyor ve her zamanki gibi gayet samimiler sosyal medyada goruyorum. midem bulaniyor hemde ciddi mana da mecaz falan degil.
ote yandan da gitsemiydim simdi de kimsen kalmadi diyorum..
kimseye gurur yapamayan bu tip sirf ona ben gelmek istemiyorum dedim benimle gorusmeyi kesti yediremiyorum bu durumu.
arkadaslar ne yapayim arasam bisey yokmus gibi konusucak biliyorum ama, kendisine bu derece saygisi olmayan biri karsisinda egilmek istemiyorum.
tamamen bitirip sileyim mi adim atayim mi? ne dersiniz?
iyi ki konuyu acmisim guc aldim resmen suan burdan.Niye kendinize zulmedesiniz ki? Hoslanmadigim veya muhabbetimin tutmadigi insanlarla bıçak gibi kesiyorum iliskimi. O kadar iyi oluyor ki. Ben yenileniyorum resmenn. Bence iyi olmus yalniz kalmak zayif karakterlilere katlanmaktan cok daha iyidirbulursunuz kendinize gore arkadas. Bosverin gitsin
kendisine olmayanBu derece mideniz bulamıyorsa aramayın tabi ki
ucuncu olmamali... evet asil mesele bu cok haklisiniz.... size katılıyorum... böyle iki arkadaşım vardı.. yol verdim gitti.. evet canım sıkıldı.. yalnız kaldım.. ama o kişilerle takılmaktan iyidir.. dedim... ve öylede oldu.. iki kişi arkadaşlık yaparken üçüncü olmamalı..
tulumbachen ona saygi duyup seven tek insandim desem abartmis olmam. bunu bile bile nasil bir anda gozden cikardi da asagilayanla hala asiri samimi aklim almiyor. utanmiyor mu en cok bunu merak ediyorum inanin..ben utanirdim zaten yapmam boyle biseyi velev ki yaptim, utanirdim.Genelde öyle olur...
Bizim karadenizde bir laf vardir... yazarsam banlarim. Ama pisiriklar hep iyi niyetli sevecen insalara dış gösterir. Sende aşağılayıcı olsaydin seninde dibinden ayrilmazdi
on yildir yabanci dizi izliyorum su gibi ingilizce konusup anlayabiliyorum bu sene de is cikisi ing kursuna gidip sertifika aldim dizilerin sayesinde ve bugun aklimdan bu gecti allah inandirsin, diziler bana dil katti bu ne katti ki uzuluyorum bile dedimm..aklin yolu birmis demek.
bana bunu ispatlarken beni kaybediyor bu umrunda degil mi sizce? degilse nasil degil? su ahir omrunde ona saygili davranip seven tek insandim nerdeyse. nasil gozden cikarabiliyor beni sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?