yapayalniz kaldim...ozur dilemeli miyim?

facede atarli giderli sozler paylasir hep yasinin insani degil pek ve hala devam ediyor bu sozlere ustume alinmamdan zerre cekinmiyor. onu ezen kisiyle samimi fotolar paylasiyor bundan da hic utanmiyor ve isin ilginci, benim paylastigim fotolari da begeniyor ama on gundur konusmuyoruz.
ben artik net bisey yapmak istiyorum, tavrim sizce nasil olmali ne yapmaliyim?

Şimdi kalkıp face arkadaşlığından cıkarsan konu şu çekemedi bizi kıskandı bak dayanamadı vs.
Böyle durumşarda x arkadaşının facesine gir arkadaş kal ama takipten cıkar yada ana sayfandan bu kişinin gönderileri gözükmesini falan seç sen girip bakmadıkca ana sayfanda görmezsin o seni beğensin dursun inadına mutlu ol sallama kimseye laf bırakmamış olursun ..
Eğer seni arar bişey derse o zaman da işim var sonra dönerimde dönme :)
bu daha keyifli bir yöntem bol bol triplere girer kendince sende canın sıkıldıkca izleyip keyif alırsın
Ben uyguladım baya keyif alıyorum şekillerinden :)

bu kendisine saygisi olmayan insanin beni aramasini asiri istiyorum. hatta suan en cok bunu istiyorum keske beni arasa..
takipten cikacagim, cok tesekkur ediyorum size ❤

kesinlikle çıkart. bence sil. numarasını filan. zaten dönüp dolaşıp geri gelecek. ozaman güzel bir konuşma yaparsın,bu tip insanla vakit geçirip kendi zamanını harcama. dediğim gibi sana vergisi 0.

Iste size bu cesareti gosterebilmis. O yuzden cikarin gitsin hayatinizdan. Bi de enerji vermek yerine enerjinizi aliyomus ay hic cekilmez oyleleri. Benim de bi arkadasim vardi. Nadir de olsa bulusur yemek yer kahve icerdik. Kiza ne anlatsam anlatayim tepki vermez, anlattigim seyle ilgili soru sormaz "hayirlisi" derdi. Baktim o anlatiyo bisey ben heyecanla dinliyorum. Ben anlatiyorum. Tepkisiz. Bisure sonra muhabbetinden zevk almadigimi ve enerjimi tukettigini fark ettim. Hic bulusmuyorum artik kendisiyle. Yeni arkadaslar edindim muhabbettin super oldugu. Bi araya gelince saatler gecse de sklmadigim arkadaslar. Illa eski arkadasliklari kaybetmicem diye zulme katlanmaya getek yok siz de yeni arkadaslar edinin. Spordan olur gittiginiz kurslardan olur. Insanin ufku genisliyor hem yeni arkadasliklar edinince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…