- Konu Sahibi rafflessia
-
Evet özel bir durum artık ama dayanamıyorum umursamamazlığı nasıl yapıyorsunuz ben neden beceremiyorum( inanın yanımda biriyle konuşurken ona laf atıp yanımdan çekmeye çalışıyolar, okul pikniği oldu bunlar yüzünden gitmedim bile mezuniyetimde dahi bir sevinç yaşayacağımı sanmıyorum. En güzel yılımı mahvedecekler
cnm aynı durumdayız, bende son sınıfım ama ben 1 sene sonra onların hepsinden kurtulucam diye seviniyorm... sadece 1 sene ... valla karaktersiz insanlarla arkadaşlık kurcağına, olsun yalnız kal... sadece not alabileceğin 1 2 arkadaşın olsun gerisini salla...
kimseyi takmadığını göster, kaldır kafanı yürü, sana laf atıyorlarsa, alaycı bi şekilde gülümse, hiçbirşey söyleme boşver... işin olmadıkça ookulda durma, derslerine konsantre ol... son senen artık mesleğe atılıcaksın... okulda arkadaşım yok diyede üzülme, eminim dost dediğin arkadaşın vardır... onlar sana yeter... yalnızlığında iş hayatına atılınca geçer salla
bu üniversitede iyi arkadaş iyi bir grup bulmak şans işi heralde genelde herkes birsüre sonra düşman kesiliyor ama özenilcek kadar kalıcı güzel dostluklarda yaşayan var ..senin konuna gelince üniversitede böyle laf atma falan ilginç geldi,son senenmiş zaten sınıfının dışından arkadaş yapmaya bak vakit geçirebilceğin
ne yazıkki bende senle aynı durumdayım.3.sınıfta arkadaşımla aram bozuldu ve o samimi olduğum tek kişiydi.aramız bozulunca yalnız kaldım.diğer arkadaşlarımla muhabbetim vardı ama mesafeliydik.3.sınıfa kadar ztn herkes kendi arkadaş çevresini oluşturmuştu.arkadaşım yurtta kaldığı için arkadaşlar edindi fakat ben ailemle evimde kalıyorum vearkadaş edinecek ortamım olmuyor.3.sınıfın 2 dönemi hep yalnızdım dınıftaki diğer kızlarla konuşsamda yüzeysel konuşmalar oluyordu derdimi anlatabileceğim kimse yoktu kimseninde umrunda olmuyo açıkçası çünkü herkes kendi arkdş grubuyla ilgileniyor.hep ben gittim diğer kızların yanına yalnız kalmıyım diye öğle aralarında fln.ve bu durum bana çok koyuyordu.şimdi eylülde okul başlayacak ve ben yine yalnız olucam.Allah'tan ünivesitenin son senesi yoksa ne yapardım bilmiyorum.üniden geriye kalan tek arkdşım var oda farklı bölümde okuyor.Bende çok yalnızım anlayacağın.lisedede arkadş kazığı yedim ünide de bu benim kaderim mi diyorum kendi kendime.en çok istediğim şey olmuyo arkdş çevresine sahip olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?