- Konu Sahibi rafflessia
-
seni anlıyorum canım gel biz ikimiz arkadaş olalımen azından sana sataşan eden olmuyodur emin ol bu daha kötü hep bir gerilim içindeyim
Merhabalar...Ben üniversitede son sınıfa geçtim.Bu zamana kadar arkadaşlıklarımda bir problem yoktu ancak 3. sınıfın son zamanları hem sevgilimden ayrıldım, hemde arkadaşlarımla aram çok kötü bir şekilde bozuldu.Artık hiç arkadaşım yok 1 sene nasıl geçecek onların suratına bakınca o kadar çok geriliyorum ki ne yapacağım ben
herkesin böyle dönemleri oluyor demek ki benimde olmuştu. olsun bi süre sonra hoşuna bile gitmeye başlar. sonra yeni arkadaşların olur ya da olmaz orasını bilemem benim olmadı. olsa bile hep boş vakit harcamama sebep olan insanlardı halada öyle komşularım, arkadaşalarım ki toplasan 2 tane çocukluktan kalma ayda yılda bi görüştüğüm hepsi boş. çoğu zaman nedir bu durum dememe sebep oluyor. ortak nokta yok laylaylom var. eskiler desen hiçbirinden haberim yok istesem herkesle dost olamazmıyım olurum ama böyle iyi, mutluyum. dedikodu yok, kıskançlık yok, kırgınlık yok sadece güleryüzlü mesafe var. çok sıkılırsam buraya yazıyorum.
Merhabalar...Ben üniversitede son sınıfa geçtim.Bu zamana kadar arkadaşlıklarımda bir problem yoktu ancak 3. sınıfın son zamanları hem sevgilimden ayrıldım, hemde arkadaşlarımla aram çok kötü bir şekilde bozuldu.Artık hiç arkadaşım yok 1 sene nasıl geçecek onların suratına bakınca o kadar çok geriliyorum ki ne yapacağım ben
valla olalım raflessia=) .dediğin gibi benim o konuda bi sıkıntım yok tek sorun artık samimi beni arayan soran bi arkadaşımın olmaması
senin durumun gene iyiymiş ben 3 yıl dır üniversitede yalnızım buna nediyeceksin zor günler geçirdim ama artık son yılım şükür.merhabayla sınırlı kaldı arkadaşlıklar biyerlerde yemek yiyecek ,oturup konuşacak ,gezecek bir arkadaşım olmadı heryere tek başıma gittim.tek başıma gezdim ,yemek yedim eğlendimmi hayır ot gibiydi yalnız lığa ben dayana bildiysem sen hayli hayli başarırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?