Yapayalnızım

Merhabalar...Ben üniversitede son sınıfa geçtim.Bu zamana kadar arkadaşlıklarımda bir problem yoktu ancak 3. sınıfın son zamanları hem sevgilimden ayrıldım, hemde arkadaşlarımla aram çok kötü bir şekilde bozuldu.Artık hiç arkadaşım yok 1 sene nasıl geçecek onların suratına bakınca o kadar çok geriliyorum ki ne yapacağım ben :58:

Şiiiişşşt sen deli misinnnnnnnnnnn..Hayatının en güzel yılları ve sanırım sana en keyifli tavsiyeyi verecek olan benim çünkü şahane bir okul hayatı geçirdim.Okul radyosunda 3 yıl çalıştım,Avrupa projeleriyle gezdim,amerikaya work and travella gittim,özel radyodan teklif aldım ,bir grupta solistlik yaptım ,tiyatro klubune girdim,ayrıca bir turizm acentasında çalıştım,popülerliğimden ölüyordum ...Ama hayatımın en güzel yıllarıydı...Sana tavsiyem şu hemen bir sivil toplum kuruluşu bul avrupa projeleri yapan bu sayede avrupanın sağladığı fonlarla çok keyifli işler yaparsın yabancılara Türkiyede ev sahipliği yapan organizasyonlarda bulunur yada yurt dışına yabancıların organizasyonlarına katılırsın..Sonra okuldaki kluplerden ilgini çeken bişeye mutlaka yazıl....
Sen deli misinnnnnn...N demek yanlız kalmak ..Senin ortamında yaşında yanlız kalmak ne demekmişşşşşşşşşşş!!!!!!!!! Şuan herşeyin en başındasın...Benimde arkamdan konuşulduğu olurdu tabi dikkat çekerdim ama uğraşacak daha keyifli şeylerim vardı...Seninde öyle olsun...İnsanların söyledikleri sen duyduğunda önemli...Duyma...Sıkılma..Bırak.....Kötüyüm ben evet iğrencim deee içinden :D yürü geç....Çok ciddiyim bir daha o yıllara dönsem daha çok azıtırdım herhalde daha çok hayatın canını çıkarırdım,ki çıkarttımda bir anım yoktu boş geçen..Çevreni okuldan kurmak zorunda diilsin sivil toplum kuruluşlarını araştır bulunduğun yerdeki (avrupa projeleriyle ilgilnenen)....Okul sadece ders için gittiğin bir yer olsun...Ve her ne olursa olsun başın dik yürü...Sen kendine güvendiğinde ,başın dik yürüdüğünde sana doğru gelen her kelime yanından sapıp gidecektir,sakın bunların seni yormasına müsade etme.Hani öyle takma canını,sıkıntı etme yazılarından değil bu..ama sahiden edersen çok güzel bir yılını bir daha görmeyeceğin salaklar yüzünden mahfediyorsun demektir! unutma

herkesin böyle dönemleri oluyor demek ki benimde olmuştu. olsun bi süre sonra hoşuna bile gitmeye başlar. sonra yeni arkadaşların olur ya da olmaz orasını bilemem benim olmadı. olsa bile hep boş vakit harcamama sebep olan insanlardı halada öyle komşularım, arkadaşalarım ki toplasan 2 tane çocukluktan kalma ayda yılda bi görüştüğüm hepsi boş. çoğu zaman nedir bu durum dememe sebep oluyor. ortak nokta yok laylaylom var. eskiler desen hiçbirinden haberim yok istesem herkesle dost olamazmıyım olurum ama böyle iyi, mutluyum. dedikodu yok, kıskançlık yok, kırgınlık yok sadece güleryüzlü mesafe var. çok sıkılırsam buraya yazıyorum.

Benim yazacaklarımı yazmışsınız bravo, sevgili değil arkadaş olarak erkekleri seçtim, evlenenler karılarının ağzına bakmaktan yanıma gelemez oldular, kızlarla arkadaşlık edeyim bari dedim, dedikodular, senin şunun şöyle bunun böyle demeler, alıngan mıyım diye düşündüm hep, onların dediklerinin çok daha azını söylesem ne tafralarla karşılaştım, hep ben arasam hep ben sorsam, söylenenlere hiç cevap vermesem hihi deyip geçsem, erkeklerin de karılarının ağzına düşsem, sanki onunla arkadaş mışım gibi yapıp erkekle arkadaşlığımı unutsam şimdiye sürüsüyle arkadaşım olurdu ama hepsi zaman kaybından başka birşey değil, evliyim diye çekemeyen kız arkadaşlarım bile oldu, eşime sorarım sık sık ben mi anormalim diye, "hayır, arkadaşlık konusunda sadece gerçekten şanssızsın" der, ne yapalım, sıkıntıdan patlasam çatlasam da minnet etmemeyi öğrendim ben, sonra herkese hakettiği kıymeti vermeyi öğrendim, bunlar dost edinmek için şart. Yok arkadaş isterim tanıdığım olsun diyorsan, herkesin her dediğini takmayıp hihi de, ara sor en çok senin tanıdığın olur tabi istediğin buysa...

Merhabalar...Ben üniversitede son sınıfa geçtim.Bu zamana kadar arkadaşlıklarımda bir problem yoktu ancak 3. sınıfın son zamanları hem sevgilimden ayrıldım, hemde arkadaşlarımla aram çok kötü bir şekilde bozuldu.Artık hiç arkadaşım yok 1 sene nasıl geçecek onların suratına bakınca o kadar çok geriliyorum ki ne yapacağım ben :58:

senin durumun gene iyiymiş ben 3 yıl dır üniversitede yalnızım buna nediyeceksin zor günler geçirdim ama artık son yılım şükür.merhabayla sınırlı kaldı arkadaşlıklar biyerlerde yemek yiyecek ,oturup konuşacak ,gezecek bir arkadaşım olmadı heryere tek başıma gittim.tek başıma gezdim ,yemek yedim eğlendimmi hayır ot gibiydi yalnız lığa ben dayana bildiysem sen hayli hayli başarırsın.

hepiniz haklısınız kızlar aslında ama hani uygulamaya geçince biraz zor oluyor takdir edersiniz ki.Ben küçük bir yerde okuyorum avrupayla bağlantılı bir sivil toplum örgütü var mıdır bilmiyorum ama araştırcam..Peki yaşanan olaylarıda anlattım buna yorumunuz nedir?

senin durumun gene iyiymiş ben 3 yıl dır üniversitede yalnızım buna nediyeceksin zor günler geçirdim ama artık son yılım şükür.merhabayla sınırlı kaldı arkadaşlıklar biyerlerde yemek yiyecek ,oturup konuşacak ,gezecek bir arkadaşım olmadı heryere tek başıma gittim.tek başıma gezdim ,yemek yedim eğlendimmi hayır ot gibiydi yalnız lığa ben dayana bildiysem sen hayli hayli başarırsın.

Aslında benim derdim yalnızlık + o gerilim havası gerçekten çok sinir bozucu bişey insanların beni gıcık etmek amaçlı olarak yaptıkları hareketleri görmek.Senin en azından erkek arkadaşın falan vardır bende o da yok =)

bende aynı durumdayım şu anda.. tek bi tane bile arkadaşım kalmadı etrafımda. çok yalnızım çok boşum.. çok ağladığım üzüldüğüm geceler oldu. depresyona girdim resmen.erkek arkadaşım var bir tek yanımda. üniversiteden de ev arkadaşlarım var arkadaş grubuna sokabilceğim ama onlarlada arkadşlığımız evin saygısını bozmama üzerine kurulu.öyle alıpta canıma sokuverceğim hiçbir arkadaşımda kalmadı.
ama varya bu beni akıllandırdı.bi sabah uyandığımda buna karar verdim. insanlarla sadece arkadaş takılmak! ne can ciğer oluyorum nede çok uzak davranıyorum. merhaba merhaba artık insanlara. yüzüne gülmece,anın tadını çıkarmaca..hayat bu olmuş şekerim. inan varya üzülmeye hayıflanmaya değmicek bi durummuş..hiç kafana takma. bi kursa git mesela bi aktiviteye katıl.sosyal ol sadece.bikaç konuşabildiğin arkadaşın olsun en azından.inan o kadarı yeterli oluyo dene görüceksin.insanlara deli gibi güvenmek sır paylaşmak her detayını konuşmak çok önceden kalmış..
okulunun son senesini değerlendir sadece.sonra inşallah iş hayatı falan derken ordan arkadaşın konuştuğun insanlar olucak emin ol. dert etme sakın.. öptüm canım.. yalnız değilsin ayrıca bak bizler varız:54:

Back
X