- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.934
- 408
- Konu Sahibi bendeuyeolcam
-
bence buna dua etmelisin 2 saat goremeyenler evlenmeyi bekleyen evlenemeyenlerde var mesela ben.. :26: idare et şimdili düzelir hep böyle gitmez
eşinizle aranız iyiyse bunları dert etme
Bende çocuklarımla yalnızım.
Gurbetteyiz yurt dışında. Hiçkimse yok etrafımızda eşim sabah 10 gece 1 de geliyor. Türk komşum yok. Aileler uzakta. Bende çok bunalıyorum yıllardır 4 duvar arası. Ağlama krizleri geliyor bazen. Dua et bol bol canım seni çok iyi anlıyorum. Evin içinde sabah akşam ediyorum inanki. Tek arkadaşım Türk televizyonu.
Bazen diyorum kalabalıkta olmamdan iyidir bazende hüzün basıyor neden bu kadar yalnızlık? Diye..
Kader deyip geçiyorum.
Ben de çok yalnız hissediyorum kendimi Hep korkarım yalnızlıktan Gep de yalnızım
Ah..
Kötü bi durum.
Yine de Rabbim var diyorum ben.
Bazen derdimi açıyorum O'na, ağlıyorum.
Sonra sakinleşiyorum.
Sonra yine kötü oluyorum.
Böyle gidiyor...
şükürler olsun yine de..
Evet Çocuğunuz var mi bilmiyorum ana çocuklar iyi geliyor Ben öğretmenim Onlarla teselli buluyorum Bazen dua ediyorum Eve gelince kitap okuyorum İşte hayatım böyle geçiyor Siz en azından 2 saat eşinizi görüyormuşsunuz Mutlu olmaya çalışın
Baskaca derdiniz yoksa halinize sukredin bence. Kitap okuyin dikis orguyapin, insani oyle bir icine cekerki anlayamazsiniz, cikip yalniz dolasin bazen, kursa falan gidin baska arkadaslar edinirsiniz.
Bende yurtdisinda yasiyorum bazen yalnizlik crkiyorum, keske trk derdim o olsaydi ama
Yakinda bi bebeginiz olur ins ve hiic bos zamaniniz kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?