Yapılamayan plan :(

Tabi tabi söyledi direkt.
Ben iş bulana kadar evi geçindirirmiş ama gel de güven.
evlenme zamanı gelince bi sorun çıkartır ayrılır , şuan günü etmiş olabilir. çok var öyle evlencez evlencez, tam evlenme zamnı geliyor saçmam sapan kavga edip güle güle

Borç olarak bile vermiyor bırak tatili karşılamayı.
Hediyenin de karşılığını aldığı içindir, eminim sen de aşağı kalmıyorsundur hesabı eşit ödeyen kadın olarak. Evet tabi ki dört dörtlük insan yok ama bu tolere edilebilecek Bi karakter değil kesinlikle. Seni ayırmadan rahat edemicem ben.

Ne iş yapıyor? 100k maaşı var diye belki cazip gelmiştir ama bu adam bi lirasını harcamaz.

Adamın koşulları iyi hayat standartı yüksek hala neyin derdinde bu para hırsı ne..
sadece merak ediyorum bileti alır mı sizin için .. eminim vereceği cevaptan sonra siz de soğuyacaksınız
Almaz alacak olsa maddi problem diyince en azından yapabileceğim bişey var mı derdi dimi?
Çok basit almayacağı yüzde yüz ben bunun farkındayım. Zaten bana mesajların duygusuz ben de buna takılıyorum diyor. Ben de soğuyorum dedim.

Adamın koşulları iyi hayat standartı yüksek hala neyin derdinde bu para hırsı ne..
sadece merak ediyorum bileti alır mı sizin için .. eminim vereceği cevaptan sonra siz de soğuyacaksınız
Deli gibi para yigiyor amaci yillar sonra bankada cok parasi olacak onun faiziyle gecincek heralde ve sadece sevdigi seyleri yapicak calismayacak. Ama akli basinda bir yatirimi da oldugunu düsünmüyorum borsa vs diyor ev araba yok.

Evet kalmiyorum tabi.
Tolere etmek zorunda da degilim tabi.

Ay hemen ayrıl. Bak sana tecrübeli olarak diyorum. Maaşı 100 k ve seni tatile kendi götürmeyip bir de gecikti diye dırdır yapan erkek evlensen napar düşün. Eve para getiremezsen burnundan getirir. Net cimri ve malesef sana değer de vermiyor. 6 ay harcamışsın daha da zamanını harcama bunla.
Benim eski sevgililerimden biri Abd doktorası olan ve Tr de işi çok çok iyi olan biriydi. 1 yıl arkadaşlık yaptık. Adam restoran a gidince menüye bakıp bir iki kere beni oturduğumuz yerden kaldırıp çıksrmıştı. Arabası vardı benzin için yürütürdü. Sevgili iken çektim sonra iş ciddiye bindi. Bana bir aydınlanma geldi evlenince hesap kitap işleri nasıl olacak diye sordum bana 1 kilo domates alırsak bile ortak ödeyeceğiz dedi Son görüşmem o gün oldu. Şimdi yıllar geçti iyi ki diyorum iyi ki bitmiş

Anlattığınız kişi kadar vahim değil öyle olsa zaten 1 gün durmam. Ama bu da normal değil kesinlikle haklısınız.

Oha ortak ne cimri gebeşe bak …
Millet eşi çalışmadığı halde ona ayrı kart çıkarıyor harcamalarına karışmıyor .. şaka gibi ya

Eğer Müslümansanız bu yaptığınız haram. Nikahsız nasıl tatile gidiyorsunuz. Hiç mi toprağın altını düşünmüyorsunuz. Bu alemi kusursuz Yaradan seni başıboş istediğini yapabilirsin mi buyurdu Yüce Kitabında

Dini yorum yasak sitede. Size ne keza

Dini konular yasak ve biraz saygı lütfen benim müslümanlığımı eleştirme hakkını nasıl kendiniz de buldunuz hayret bişey.

Herkes yaptığından sorumlu hanımefendi .kimseyi yargılayamazsınız .

Dini konular yasak ve biraz saygı lütfen benim müslümanlığımı eleştirme hakkını nasıl kendiniz de buldunuz hayret bişey.
Müslümanlığını eleştirmedim eğer Müslümansanız inandığınız değerleri uygulayın diye uyardım. Çünkü Kur’an ı Kerim uyarın buyuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…