Yapılamayan plan :(

Bence denemeye bile gerek yok ayrıl gitsin adam sana para harcamaya korkuyor. Ama ilişkiye devam edeceksen bunu dene ki iyice yüzünü gör.
Bence de almayacağı kesin alsa bile içinden gelerek değil. Bir de evlenirsek yurtdışında oturucaz. Ve hemen evlenmek istiyor. Benim dil sürecim ve orada iş bulmam zaman alacak ben de dili halledip işimi garanti edip gitmek istiyorum. Maddi destek benden olur iş bulana kadar dedi. Ama ben bu adama nasıl güvenir de giderim baksanıza. Daha önce de konu olduğunda ben gezmeyi para harcamayı severim dediğimde ayrı bütçe yaparız o zaman demişti. Gerçi paraya düşkün birinin bu talebi de haklı tabi.

Ne kadar süredir birliktesiniz?

E haklı. Isimize gelince bize karışmasınlar eşitiz işimize gelince de erkek o, biletimi alsın olmuyor. O zaman ciddiye alınır mıyız eşitlik isterken sizce?
Kimde yoksa diğeri destek olur.
Destek yoksa ilişkinin ciddiyetini sorgularım ben.
Evlilik düşünüyorlar mı bilmiyorum ama evlenirlerse para mevzusu dönecek bence, bireysel takılacaklar muhtemelen.
İtici.

Gerçekten ayrıl. Tüm samimiyetimle söylüyorum bundan koca olmaz.

Ben hala bu insanla devam etme sebebinizi anlamıyorum. Bu kaçıncı post. Biraz daha eğitimli olunca diğer kişilerden farklı gibi düşünüyorsunuz kendinizi sanırım ama bir zorunlu bir nuranka dan farkınız yok bence. Adam cimri, siz de sevmiyorsunuz bu kişiyi, o da sizi sevmiyor da bir şekilde mantıklı bulmuş evlenelim olsun bitsin diye düşünüyor. Yurtdisina çıkmak için çekilecek çile değil bence.

Haklısınız seviyorum da diyemiyorum soğuyorum hatta bunları gördükçe. Ama herkesin de bişeyi var dört dörtlük bulmak çok zor. Ben bunun bu huyuyla yapabilir miyim diye sorguluyorum kendimi :/
Hediye vs alıyor. İyi yanlarını da söyliyim bi tek bu diyomuşum

Yok bacım yok. Bu adam olmaz ya. Yok yani. Çocuk fikrin de varsa bence hele çok uzak dur, iki sene izin alsan ruhu çekilir. Geldiğinde baktım zaten bir de şimdi mi bakcam der. Yok ben aşk insanı değilim, yurtdisi kapisi olsun, gerekirse ayrılırız diyorsan neden olmasın tabi.

Onu teklif etmedi bak işte. Parasına düşkün
parasına sana gelince düşkün, anasına bacısına gelince nasıl , kıyafet alırken nasıl . pinti erkeke ilerde sıkıntı çıkartıyor . seni seven birir olsa bileti alırdı , allmemsı soru işareti

Aşk insanı olmadığımı epeydir düşünüyorum aslında. Çocuk içinde hatta hemen olsun diyor sen dil öğrenirken aradan çıksın diyor. Ama şu an idrak ettim o da mantıklı çocuk aradan çıksın dili de öğrenirim o arada bi taşla 2 kuş sonra çalışır diye düşünüyor demekki.

parasına sana gelince düşkün, anasına bacısına gelince nasıl , kıyafet alırken nasıl . pinti erkeke ilerde sıkıntı çıkartıyor . seni seven birir olsa bileti alırdı , allmemsı soru işareti
Kendine de almıyor pek. Hatta 2 yıldır kıyafet almadım dedi geçen alışveriş yaptı epey kendine. Fena bir marka değildi. Ama mesela Tommy den bişeyler gösterdim o beni aşar diyor. Maaşı da 100k ya yakın. Anasına bacısına da bonkör değil yok. Baya para arttırıyor biriktiriyor sürekli.

Erkek mi sevgilin? Yani sevgilisini bir tatile götüremiyorsa kapat dükkanı git arkadas.
Şaka gibiler.
Günümüzde kadın olmuş erkek erkek olmuş kadın.
Ufak bir pansiyona , sakin nezih bir yere gidersiniz karsılayabilirdi. Amaç basbasa güzel anılar biriktirmek vakit geçirmek

100 k alan adam beni lüks yerlere tatillere götürmüyorsa defolsun gitsin cimri herif derim ben olsam

Ayy bu adam yurt dışında tatili Türkiye de mi yapacaksınız ona rağmen bilet alması sıkıntı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…