Yapılamayan plan :(

Daha önce 2 kez tatil yapmıştık ilkinde hiç hissettirmedi. Yeniydik daha 2. de bıkbıklanmaya başladı. Ucuz restaurantlara gidelim diye. Yavaş yavaş açık ediyor kendini

Daha önce 2 kez tatil yapmıştık ilkinde hiç hissettirmedi. Yeniydik daha 2. de bıkbıklanmaya başladı. Ucuz restaurantlara gidelim diye. Yavaş yavaş açık ediyor kendini
Yavaş yavaş açılmış:)) benim ex Menüdeki en ucuz şeyi ısmarlardı. En son görüşmemizde omlet yemişti mesela akşam yemeğinde

Bundan yıllar önce,eşimle yeni çıkmaya başlamıştık.arkadaşlarımla 3-4 günlüğüne bi yerlere kaçacaktık.eşime sen de gel beraber gidelim dedim,tabi biz aynı odalarda kalmıyoruz.iki oda ayırtıp parasını ben ödedim…aldığım maaş o zamanlar asgari ücret bu arada..düşünün kadın halimle sevgilimden beklemiyorum,sizin ki o kadar maaş alıp bi jest yapmıyor…sonra eşim parayı vermeyi teklif etti ben kabul etmedim,ne kadar verdiğimi öğrenmiş ve ikimizin de ücretini bi zarfa koyup gizlice çantama koymuştu…ben cimri biriyle asla yapamam,sizin yeriniz de olsam çoktan soğumuştum

Ben de ayrı odalarda kalmayı tercih ediyorum ona da söyleniyor masraf diye ben de soğudum

Hepsinde oteli , ucak biletlerini falan ayri ayri mi aldiniz? Bilmiyorum ama ben hoslanmiyorum boyle seylerden. Bileti biri alir, oteli digeri oder, gerekirse yemekler de sirayla odenir ama is gezisiymis gibi tum hesaplari ikiye bolmek cok alakasiz

Evin kapısından çıktığınız an haram günah işliyorsunuz. Bindiğiniz otobüsteki dolmuştaki erkekler size helal mi? Eşiniz babanız erkek kardeşiniz size eşlik etmezse gidemezsiniz bir yere, yapıyor musunuz? Marketteki erkek kasiyer, pazardaki esnaf, ekmek aldığınız fırıncı.. Bu kişilerin hepsi size haram. Bence asıl siz düşünün toprağın altını çünkü bile bile günahlar işliyorsunuz.

Millet size dini boyutunu sormamış, bilmek öğrenmek isteyen diyanetin web sitesinden bilgi alır öğrenir. Sizin gibi korkunç tiplere kalmadı bu din.

Hepsinde oteli , ucak biletlerini falan ayri ayri mi aldiniz? Bilmiyorum ama ben hoslanmiyorum boyle seylerden. Bileti biri alir, oteli digeri oder, gerekirse yemekler de sirayla odenir ama is gezisiymis gibi tum hesaplari ikiye bolmek cok alakasiz
Evet ayrı ayrı aldkk. Ayrı almak benim için sıkıntı değil ben de böyle olması taraftarıyım. Sadece sürekli fiyat artıyor demesi canımı sıktı. Yemekleri sırayla ödedik ama onu da fifty fifty yapıp tatil sonrası ayrılıcam iyice soğudum çünkü

Sevgili Rachel, ilişki sevgili dediğin güven içermeli. Yani diyelim bileti oteli hallettin gittin ama orada başına bir iş geldi. Hastanelik oldun veya ailenden birine bir şey oldu bütün paranı tatile yatırdığın için yeni bilet alamıyorsun vs vs. Eğer sevgilin flörtün hatta bak eşin bile olabilir, elinden gelen her şeyi yapıp senin durumuna el atmıyorsa o adam vakit kaybı. Aşkım merak etme dur ben hallediyorum, yine çıkarız tatile üzülme seni bir an önce geri götürmem gerek demiyorsa, biletini havaalanına gitmeni falan seni beklemeden organize etmiyorsa o adamla yola çıkma. İyi günde herşey güzel herkes şık.

Bunu sadece tatile gitme olarak düşünme. İşsiz de kalınabilir veya sağlık nedeniyle işe ara verilebilir, tüm gelir hastaneye tedaviye harcanabilir. Senin paran yok deyip ayrılacak mı o zaman?
Belli ki sizin geliriniz daha az, bir anda veremiyorsunuz. Çıkarıp sizinkini ödesin demiyorum, bundan rahatsız olabilirsiniz ama parası pulu olan adam gibi adam ödemeleri yapar, tamam strese girme ödendi sonra aramızda hallederiz falan der. Sen turu taksitle mi ödeyecektin sorun değil bana da taksitle ödersin der geçiştirir. Ya da ödemeni istemiyorum aramızda böyle şeylerin lafı olmasın der, siz de tur için hazırladığınız parayla atıyorum tüm yemekleri ödersiniz. Kaliteli bir hediye alırsınız kendisine.

Uzun lafın kısası her daim tetikte olacağın stres yaşadığın bir ilişkiyi sürdürme.

Adamın koşulları iyi hayat standartı yüksek hala neyin derdinde bu para hırsı ne..
sadece merak ediyorum bileti alır mı sizin için .. eminim vereceği cevaptan sonra siz de soğuyacaksınız
Oha ortak ne cimri gebeşe bak …
Millet eşi çalışmadığı halde ona ayrı kart çıkarıyor harcamalarına karışmıyor .. şaka gibi ya
Bileti sordum sabah tamam akşam bakalım dedi. Ama ben ona aldırmak istemiyorum ya. Ne yapsam ki

Ne kadar güzel yazmışsınız .. size bir şeyler danışabilir miyim özelden :)

Bence ayrilmayi gercekten planliyorsaniz oncesinde tatile gitmek iyi bir fikir degil, bilet falan almadan ayrilin en temizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…