ablasıyla eşit yakınlıkta ama ablasında araba var o beş dk ıcınde gıdebılırMesafe olarak en yakinda siz mi oturuyorsunuz?
kv """orada bir doktor varmış çok iyiymiş ona görünmek istiyorum""" dediyse eşiniz hayır diyememiştir.Herkese merhabalar,
Ben mi kötü düşünceliyim bilemiyorum ama bir derdimi paylaşmak ve konu ile alakalı yorum almak istiyorum. Eşimler Üç kardeşler. En büyük ablası bir abisi var . Ablasının çok çok iyi sayılarca arabası ve sayılarca evi var. Bizim durumumuz kötü eşim ve ben ikimizde çalışıyoruz ama yine evlendik çok borcumuz var . Dün sabah eşimi annesi eşim de hastayım gel beni hastaneye götür dedi eşimle tabii ki git elbette gidecekti. Sadece benim anlamadığım konu şu ki eşimi oturduğumuz muhitte ki en pahalı hastaneye götürmus normalde kendisi gitse en ucuz hastaneye gider Çünkü çoğu kez ikimiz gittik ve oradaki en ucuz hastane neresi oraya gittiğini biliyorum hep gittiği tek bir hastane vardı eşimle gidince hastaneye git tabii ki bütün cebindeki son parayı yani
Benim anlamadığım şu konu var eşime kızdım yani annem hastaysa yani hastalıkta sadece bir mide bulantısı Madem hastaysa Neden ablanı aramıyor allahım sonuçta arabasına anneni alır görüşüldü şuan durumu en çok kötü olan sensin Tamam kabul seni sonuçta olursunuz olabilir ama neden kendisinin her zaman gittiği uygun hastaneye gitmek varken en pahalı olan hastaneye gittiniz diye sorduğunda eşinle kavga ettik tabii ki sadece merak ediyorum kötü niyetli olan ben miyim Suçlu olan ben miyim benim kızdığım nokta oğlunun durumunun bu kadar kötü olduğunu bile bile olduğunu neden pahalı bir hastaneye götürüp duruyorsun neden kızının durumu bu kadar iyiken kızını aramıyorsun neden bizi zor durumda bırakıyorsun Yapılan her yorum benim için çok değerli çünkü ben şuan mantıklı düşünemiyorum
geçen ayda böyle yaptı kv aslında.kv """orada bir doktor varmış çok iyiymiş ona görünmek istiyorum""" dediyse eşiniz hayır diyememiştir.
erkekler genel olarak maddi sıkıntılarını ailelerine yansıtmaktan hoşlanmıyorlar, durumum uygun değil gitmeyelim diyememiş belli ki. siz de haklısınız, can sıkıcı olmuş. ama bir seferlik mevzuysa canınızı sıkmamaya çalışın derim ben de. Veren el, alan elden üstündür. bu seferlik de böyle olmuş, Allah bir yerden kapı açar, daha fazlası geçer elinize, emin olun.
Hayır deseydi eşiniz, vicdanen pişmanlık duyardı. pişmanlık yorar insanı, en azından şimdi içi rahattır. konuyu çok dillendirip kendinizi de eşinizi de yıpratmamanızı öneririm.
abisi cimridirEşinizin hatalı olduğunu düşünüyorum. Sonuçta borçlu ve kıt kanaat geçinirken o tip konularda ailesine açıkça durumunun bunu kaldırmadığını söylemeliydi.
Kız kardeşinin durumuna gelince o konuya fazla takılmışsınız bence. O evli ve başka bir ailede. Annesi onu arayamıyor olabilir. Keşke dikkat etse annesine babasına destek olsa ama ona birşey diyemiyorum. Allah size de bolluk bereket versin.
Abisi de var dediniz o ilgilenmiyor mu?
anladım..her ay her ay olunca sıkıntı olur tabi bütçeniz açısından.geçen ayda böyle yaptı kv aslında.
yoksa böyle bir konu açmazdım.
ıphone sesli yazıcı ıle yazdım klavyeyle değil.Kk daki en anlasilir yazi madalyası size gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?