Yapışkan erkek modeli!

Ya nick in dikkatimi cekti. Bir de anlattiklarina baktim...
Neyse her ikisinde de kisiligi oturmamis tiplerle karsilasmissin. Ikinci iliskinde muhtemelen adam seni kaybetmemek icin herseye evet demek zorunlulugu da hissetmis olabilir.
Evet bu hayatta cok sey kaybetmis beni de cok sevdi kaybetmemek icin ugrasti ama olmadı bende cok üzgünüm bunu ona yasatmak asla istemezdim ama ilerde daha mutsuz olmaktansa boylesi daha iyi olur.

Bu biri şizofreni tanısı konmaya aday biri de süs köpeği gibi adamla olmayın zaten.
Pişman olunacak bi tarafları da yok bana kalırsa.
Sadece aratacak kadar manyağını bulmayın çekiyorsunuz belli.

Canim ikinci anlattigim cocuktan bayagi hoslaniyordum sonra sevgiye dönüştü lakin aska dönüşmedi. Ama dediğin gibi olay b...a sardı
Insan max. 1 ayda anlar iliskinin ve duygularinin nereye gittigini... Boyle durumlarda uzatmadan bitirmelisin.

Insan max. 1 ayda anlar iliskinin ve duygularinin nereye gittigini... Boyle durumlarda uzatmadan bitirmelisin.
Ilk iki yil anlamadim ki gayet mutluyduk ama bu zaman icinde bizim bi adim ıleriye gidememis yerinde saymis olusumuz vs derken bunaldm iyice ve bu saydigim seyler bana batmaya başladı sonra da ayrılık ortaya cikti o surekli sans istedi verdim dusunelm dedik derken 3. Seneden sonra tamamen bitirdim

Ya olur boyle şeyler. Bir sonrakine cok asik olursunuz sonra bir 3 yıl daha gecince askin yerinde yeller eser. Sevmiyorsaniz gorusmeyin. Sert ve kararli olun. Sonsuza kadar sizi bekleyecek hali yok.

Evet bu hayatta cok sey kaybetmis beni de cok sevdi kaybetmemek icin ugrasti ama olmadı bende cok üzgünüm bunu ona yasatmak asla istemezdim ama ilerde daha mutsuz olmaktansa boylesi daha iyi olur.
Umarim ona bir aciklama yapmissindir. Cunku her seferinde kaybetmemek icin hep evet diyecektir.

Buranın ahlak bekçisi siz misiniz neyin terbiyesiz olup olmadığına karar veriyorsunuz?
ben cevap bile vermemişim size ne oluyor

Cok kibarsiniz oraya noktalari koyunca o kufur hic belli olmuyor gerçekten. Bu dediğine açıklamam var ama sana yazmaya gerek yok. Iyi geceler. D Demetrios
Hayatınızda hiç küfürlü bir deyiş duymadınız mı?
Ya da kk da hiç mi rastlamadınız?
Yoksa küfürden ziyade mesajdaki düşünce mi dokundu?

acımasız yorumlar yapılıyo burfa. lütfen bazılrına aldırış etme olur mu?

ne yemek istersin diye sorduğumda bile sen ne istersen diye cevap alırsam sinir olabilirim.
kaldı ki her konuda böyle olab bir sevgili.
cidden zor.

bence inme. illa ki gidecektir. bırak seni 'kötü' bilsin inmedin diye. böylesi onun içinde daha iyi.
illaki onunda karşısına biri çıkar

sevgiliyken birlikte kararlar aldığınız ama evlendiğinizde hep ben hep ben diyen biriyle evlendiğinde anlayacaksın o adamın kıymetini.Ben de senin gibi yapmıştım. Gözümün içine bakan beni mutlu etmek için her şeyi yapan insanları yok saydım. aynı senin düşüncenle. Şimdiki eşim genelde hep ben hep ben deer.

Sagolun bende inmeyi dusunmuyorum ama kiyamiyorum da sonuçta bana hic kotulugu dokunmadi hic incitmedi

Bi de ahini aldiysam tamamdir ayvayi yerim ben. ama boylede mutlu olamıyorum ki canim . (

2. ile evlen aradığım eş profili

Ilkine zaten yapılacak pek yorum yok. Ikincisi de düşman başına. O ne öyle be herşeye tamam herşeye evet..
Eğer her dediğime tamam diyecek, ben ne istersem yapacak, gel dediģimde gelecek git dediğimde gidecek birini isteseydik hepimiz birer fino beslerdik evimizde dimi..
Ikisinden de uzak dur ve hiç vicdan azabı da çekme. Senin o üzülüyor diye üzüldüğün ikinci sevgilin 1-2 sene sonra çapkın bori olur çıkar hiç dert etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…